ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Garden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Garden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Interijer hotela Garden Palace Hotel Surabaya - Apartman Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Apartman Garden Palace Hotel Surabaya - Apartman Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Kupaonica
Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran
Područje Surabaya Centar Broj soba: 360
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1185recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1185)
Razvrstati po:
Javid F. Poslovni putnici India, 10. prosinca 2014.
Location, food and staff

Net and clean ,interior and comfortable room
8,3
Wow it's rememberable stay in my life. Really enjoy
Sanny O. Poslovni putnici Indonesia, 10. prosinca 2014.
clean, good location and reasonable price

locatian, reasonable price and easy to find food nearby
8
room was clean, near to find local food, centerlly located.
Ardini P. Parovi Indonesia, 8. prosinca 2014.
scoringg garden palace

food, room, and services
7,7
Mohamed A. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 7. prosinca 2014.
Location near shopping center

Clean friendly and good location
8,7
Room given not as expected
Sucipto A. Parovi Indonesia, 5. prosinca 2014.
Good Hotel, Close to Shopping Centre

Good Location, Clean and Friendly Staff
8
Hy L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. prosinca 2014.
Location and friendly staffs

Location, staffs & value of money
8,3
The stay was great! Room is spacious and recently renovated. However bathroom can be improved further. Not too far to walk to nearby places such as Plaza Surabaya, TelkomSel office and Station Gubeng. Staffs are friendly!
Andri L. Poslovni putnici Indonesia, 30. studenog 2014.
my favourite hotel

location and comfort
6,7
i'll be back.. nice hotel and good value
Wc H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. studenog 2014.
Utensils

Comfort
8,3
If the utensils are being clean properly daily after we used, it will be much better.
Angelika G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. studenog 2014.
Nice Hotels

the room was clean, my children were happy, the staffs were nice
8
Andri L. Poslovni putnici Indonesia, 29. studenog 2014.
my favourite hotel

location, location, locatiom
7
my fave hotel in sby, comfort and nice location

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Garden Palace Hotel SurabayaGarden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessGarden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - Interijer hotelaGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmanGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmanGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmanGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - KupaonicaGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - Restoran


AS-AGWEB-3A02