Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Garden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Apartman Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Kupaonica Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Interijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 360
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1308recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (1308)
Razvrstati po:
Khaira Z. Poslovni putnici Indonesia, 30. lipnja 2015.
srandard hotel with nice location

location
7
great
James C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. lipnja 2015.
4 star hotel that performs like 5 star hotel.

Location, staff and clean room for my family is the most important.
10
Maelinda H. Poslovni putnici Indonesia, 18. lipnja 2015.
uncomfortable...unclean
2,7
Uncomfortable hotel..a littel bit dirty..especially at the bathroom..theres so many broken thing and dirty thing inside..especially the sink was a litte bit broken inside..
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 17. lipnja 2015.
cleans

good design
6,7
The hotel location was fantastic. The facilities were great
Arbaiyah Y. Poslovni putnici Singapore, 14. lipnja 2015.
Good breakfast

Good breakfast,friendly staff and good location
10
My stay was good. Very convenience to malls. Food was good too.
Robby W. Poslovni putnici Indonesia, 13. lipnja 2015.
Nice place to stay

Nice room, clean and friendly staff
8,3
Everything okay, parking area too small
Januar K. Poslovni putnici Indonesia, 6. lipnja 2015.
Best location, clean room but receptionist less.

Best location at the centre of Surabaya, good looking lobby and convenient room.
8,7
It is good, will come back again to stay.
Eddy H. Poslovni putnici Indonesia, 6. lipnja 2015.
Need to improve service and renovate

location, price
6
Checked in after 8 pm and was told that the room (non smoking) was not ready and was asked to wait. Unacceptable! I asked to speak with the manager, he never showed up. After 30 mnts of arguing, i was finally upgraded. The room looked outdated with stains on carpet. There were not enough plugs for laptop and phone chargers. With this condition, it's hard to use this hotel for business purpose.
Sherlyn N. Grupe Singapore, 6. lipnja 2015.
Good location and great staff who go extra mile

location was pretty good. Staff was awesome. They help to recommend what cakes are nice and helped us to Order them
8
Great!
Johnny C. Solo putnici Indonesia, 31. svibnja 2015.
good

goodgoodgood
7
good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Garden Palace Hotel SurabayaGarden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmanGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - KupaonicaGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2D08