Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Garden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Apartman Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Kupaonica Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran
Područje Surabaya Centar Broj soba: 360
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1360recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (1360)
Razvrstati po:
Ivan P. Grupe Spain, 24. kolovoza 2015.
good location and hotel

location price bed
8,7
it does the job even when it is not really a 4 star hotel, english can be improved.
Prijavi ovu recenziju
Jenny O. Poslovni putnici Australia, 24. kolovoza 2015.
Aussie biz travel

Service, quality & staff
10
Great
Prijavi ovu recenziju
Hasnita A. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. kolovoza 2015.
Clean, comfort and staff helpful and friendly

Near to amneties and easy access
8
A pleasant stay with lots of facilities such as 24hrs cafe and dining
Prijavi ovu recenziju
Sute D. Poslovni putnici Indonesia, 17. kolovoza 2015.
Old hotel renovated

Location, staff perfomance, location
6,7
Bed room has new renovated, still using tube TV, bath room still use old one, room floor dusty, water pressure is very low, air conditioner can not change the temperature (very cold)
Prijavi ovu recenziju
Maya N. Parovi Indonesia, 17. kolovoza 2015.
Great location

Dim sum, money, and spacious room
10
Very good
Prijavi ovu recenziju
Novitaria N. Poslovni putnici Indonesia, 16. kolovoza 2015.
Good Hotel

Large room, clean, near mall
7,7
I booked single bed for my guest but when he arrived he told me that he got twin bed from check in until check out (3 days). A little bit disappointed cause I already booked from 2 or 3 weeks before.
Prijavi ovu recenziju
Sunghee H. Grupe South Korea, 9. kolovoza 2015.
good promotion. best location

location. staffs.
8,7
good to stay for three days. two big malls near hoteal in walkable distance.
Prijavi ovu recenziju
Astrini S. Parovi Indonesia, 2. kolovoza 2015.
Good

Location, place, surroundings
8,3
Nice
Prijavi ovu recenziju
Ronald K. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 2. kolovoza 2015.
Surabaya's best and worst by personal experience

Restaurants, friendliness and ability of staff, and location
7,7
Checked in to find hotel was full- negative. Given a free upgrade-positive. Was told to sign a voucher for additional bed, which I had already paid for on agoda- negative. On check out, was not charged for bed- positive. Arriving in room, found a half filled water bottle, one sandal (left or right) and three non-working electrical outlets- extremely negative. Free Wifi connected to nothing-negative. On second day, was given two connection points of premium Wifi at no additional cost- positive. Excellent Japanese and Chinese dining facilities- positive. Overall-- the hotel staff was very competent but I felt there was no management capability to link the supporting staff. A guest should not have to work for available service.
Prijavi ovu recenziju
Ivan R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. srpnja 2015.
nice trip

location, cleanliness, comfortable
8
Very nice en familiar place
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Garden Palace Hotel SurabayaGarden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmanGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - KupaonicaGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08