ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Garden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Apartman Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Kupaonica Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Interijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 360
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1244recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1244)
Razvrstati po:
Stanley H. Obitelji sa malom djecom Australia, 23. ožujka 2015.
not good

manager
5,7
not good
Santi S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. ožujka 2015.
Good

Location
5,3
Good
Ayush A. Poslovni putnici India, 17. ožujka 2015.
Good

Location
8,3
Nice
Bambang P. Solo putnici Indonesia, 14. ožujka 2015.
No rhat bad

Hospitality
6,7
Sue C. Poslovni putnici Malaysia, 11. ožujka 2015.
Convenient, clean, good food

Convenient, clean, good food
8
Convenient, clean, good food
Teddy S. Parovi Indonesia, 23. veljače 2015.
Real comfy

Food, hospitality and Room
7,7
Overall, it was fine. We have a wonderful 2 nights stay in the hotel for our "honeymoon", We enjoyed the breakfast and the receptionist that we spoke to is kind too. Not to mention the curiosity of the 4 thematic room types that they have, we only tried 2 types and were wondering what the other 2 offer, until next time. So I'd say, with the price offers, it's worth a sleep.
Dwi H. Grupe Indonesia, 22. veljače 2015.
staf very friendly

deluxe room very large! i like it!
9
Very comportable
John B. Solo putnici Australia, 19. veljače 2015.
My recent stay

The concierge department were prompt and friendly.
6
My stay was okay. I was a bit upset when I arrived and was told that only smoking room s were available. I'm a non smoker and found this rather hard to accept. Second hand smoke has been proven to cause cancer and I felt let down by this hotel when they could only offer me a room that came with a risk to my healh.
Dario L. Grupe Spain, 2. veljače 2015.
Good hotel, comfortable room

Room, clean, breakfast
9
Comfortable room, incredible breakfast buffet, friendly and helpfull staff, bar with live music. A bit far from downtown but taxi is cheap.
Erlina E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. veljače 2015.
Good

Near from center
6,3
Overall good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Garden Palace Hotel SurabayaGarden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmanGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - KupaonicaGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B03