Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Garden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Apartman Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Kupaonica Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Interijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 360
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1273recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (1273)
Razvrstati po:
Evelyn K. Parovi Indonesia, 19. svibnja 2015.
Hassle free stay

location, cleanliness, spacious room
9,3
Our second time staying at this hotel. Cleanliness never fail to impress us. We took a walk to the nearby Delta Plaza, many local food to eat there. Nice stay once again.
Evelyn K. Parovi Indonesia, 15. svibnja 2015.
Nice stay

location, cleanliness, spacious room
9
Hassle free stay at a hotel which has been there for many years. Do ask for the free wifi password as they forgot to give it on my first day of stay. Don't forget to try the Zangrandi ice cream right outside the hotel.
Andhika Y. Parovi Indonesia, 10. svibnja 2015.
a palace in a garden

themed-room, affordable price, cleanlinees
7
very nice, even after i've been waiting about 10-15 minutes until I get my room ready. but it still very nice
Eric C. Poslovni putnici Indonesia, 30. travnja 2015.
Great location

Great location, Great Staff performance, polite and kind staff
6,3
basically was ok. the staff was really nice. but the hotel was old hotel. need renovation. and i think before customer get into the room they need to change the sheets and everything if the room was not been stayed for a while. so the sheets is not soggy. but overall nice location. in the middle of the city.
Wilmen L. Poslovni putnici Indonesia, 30. travnja 2015.
Great interior, big room, have gym facility

Interior,gym,staff response
10
Great
Djoko S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 29. travnja 2015.
large room

large room, best location, value for money
8,7
We stayed 2 nights during Surabaya visit with my family. The location is superb which is in central. The room is large that able to accomodate 4 persons (2 twin bed + long sofa bed). Will comeback again. Recommended.
Carina A. Parovi Indonesia, 26. travnja 2015.
No traditional food

Good location
8,7
Car
Jingga S. Poslovni putnici Indonesia, 22. travnja 2015.
Nice

24 hours lounge, clean, nice staffs
7,3
nice stay
Lim H. Parovi Malaysia, 17. travnja 2015.
Orange Taxi is bad.

Love, sex and apple.
7,7
Chua C. Poslovni putnici Singapore, 11. travnja 2015.
nice place n foob is good.

room n lcation is also convinence.
9
Nice place. With consider for my nx trip.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Garden Palace Hotel SurabayaGarden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmanGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - KupaonicaGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B06