Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Garden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska soba Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Predvorje Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Apartman Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Kupaonica Garden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salon Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran Garden Palace Hotel Surabaya - Restoran
Područje Surabaya Centar Broj soba: 360
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1365recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (1365)
Razvrstati po:
Ivan P. Grupe Spain, 24. kolovoza 2015.
good location and hotel

location price bed
8,7
it does the job even when it is not really a 4 star hotel, english can be improved.
Prijavi ovu recenziju
Jenny O. Poslovni putnici Australia, 24. kolovoza 2015.
Aussie biz travel

Service, quality & staff
10
Great
Prijavi ovu recenziju
John B. Grupe Ireland, 24. kolovoza 2015.
Was a short stopover

Location, room, bathroom
7,3
Everything was fine except for the shower. A pet hate of mine is when a hotel has a bad shower and this was definitely the case here. The rooms are a fine size though and staff tried to help where possible but for receptionists their English is very poor for the most part.
Prijavi ovu recenziju
Hasnita A. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. kolovoza 2015.
Clean, comfort and staff helpful and friendly

Near to amneties and easy access
8
A pleasant stay with lots of facilities such as 24hrs cafe and dining
Prijavi ovu recenziju
Sute D. Poslovni putnici Indonesia, 17. kolovoza 2015.
Old hotel renovated

Location, staff perfomance, location
6,7
Bed room has new renovated, still using tube TV, bath room still use old one, room floor dusty, water pressure is very low, air conditioner can not change the temperature (very cold)
Prijavi ovu recenziju
Maya N. Parovi Indonesia, 17. kolovoza 2015.
Great location

Dim sum, money, and spacious room
10
Very good
Prijavi ovu recenziju
Novitaria N. Poslovni putnici Indonesia, 16. kolovoza 2015.
Good Hotel

Large room, clean, near mall
7,7
I booked single bed for my guest but when he arrived he told me that he got twin bed from check in until check out (3 days). A little bit disappointed cause I already booked from 2 or 3 weeks before.
Prijavi ovu recenziju
Julianto T. Obitelji sa malom djecom Australia, 14. kolovoza 2015.
Love the Theme Room

Comfort, Stylish Room & Great location.
9,3
We stayed on this hotel for only 1 night, I wish we stayed longer. we got the Japanese themed room, it's very nice. The hotel itself is in the middle of the city so it's convenience. The staffs are great, the whole hotel is beautiful. The only complaint for this hotel is the smokers in breakfast area. Absolutely disgusting! No respect for other people that are eating. This hotel should stop people smoking indoor!
Prijavi ovu recenziju
Asvin N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 10. kolovoza 2015.
Nice hotel with a suitable room. It's in the city

Large room, the location, the rate
7
Prijavi ovu recenziju
Sunghee H. Grupe South Korea, 9. kolovoza 2015.
good promotion. best location

location. staffs.
8,7
good to stay for three days. two big malls near hoteal in walkable distance.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Garden Palace Hotel SurabayaGarden Palace Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - Gostinjska sobaGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - PredvorjeGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - ApartmanGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - KupaonicaGarden Palace Hotel Surabaya - Luksuzni salonGarden Palace Hotel Surabaya - RestoranGarden Palace Hotel Surabaya - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03