ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Garuda Citra Hotel

Jalan Sisingamangaraja No. 27 - 39, Medan Area, Medan, Indonezija 20213 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Garuda Citra Hotel Medan - Kupaonica Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba Garuda Citra Hotel Medan - Kupaonica Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba Garuda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba
Područje Medan Area Broj soba: 65

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,7

od 128recenzija

Vrijednost za novac:
6,0
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
5,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,1
Udobnost/standard sobe:
5,8
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (128)
Razvrstati po:
Jennifer F. Grupe Philippines, 10. kolovoza 2014.
Good Location. Bad Amenities.

Helpful staff. Good location. Good value for Money.
4,7
We arrived at 9pm, a group of three and was not so pleased with a filthy bedsheet with a stain of blood bed in our room. The room we booked included breakfast but it was just mee goreng and tea, that's it. The staff tried to assist and do their best to make their guests comfortable so that was good. The place is also walking distance from the Grand Mosque and Istana Maimoon which was convenient. Every night, there is a karaoke session so it is always loud.
Vinson K. Parovi Indonesia, 7. srpnja 2014.
Not bad for a budget hotel

Location, Price
6,3
Dicky P. Poslovni putnici Indonesia, 31. ožujka 2014.
Great

Center of city , easy to find food and transport
6,3
Great
Teck L. Solo putnici Malaysia, 24. veljače 2014.
Not as what expected

near medan train, on the main road
6,3
Not as good as expected with no hot water shower & poor Internet service even in the common/Public area
Fatina N. Parovi Malaysia, 24. veljače 2014.
good hotel. helpful staff

location
7,7
Lim K. Solo putnici Malaysia, 11. siječnja 2014.
Short, simple and casual

centrally located, easy access to taxi, restaurant and food is nearby
7,3
Easy to get food, easy to get transport and close to city, hotel room was simple and budget and value for money.
Chua S. Parovi Malaysia, 1. siječnja 2014.
budget stay

easy to get food
5,3
old hotel, old furniture, old air con- not functioning well-very hot price cheap. basic breakfast like fried rice only
Baringin S. Solo putnici Indonesia, 27. prosinca 2013.
damn

nothing
2
Mohanraj A. Parovi Malaysia, 11. studenog 2013.
Goolmy hotel in a good location

Friendly staff,good location and plenty of food outlets near hotel.
5
We did no have hot water in the bathroom.The buffet breakfast was always cold.The old building needs to be spruced up.
Saiful I. Solo putnici Malaysia, 4. studenog 2013.
very budget hotel, not so comfortable

location, near to amenities and shopping
4,7
very basic with bare minimum amenities. my room was near to the kitchen and it was very noisy. the corridors are dark and scary. the service was not that good. i didn't expect much for this rate anyway. but it was close to the shopping locations and the places i wanted to go.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Garuda Citra Hotel MedanGaruda Citra Hotel Medan - KupaonicaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska sobaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska sobaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska sobaGaruda Citra Hotel Medan - KupaonicaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska sobaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska sobaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska sobaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska sobaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska sobaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska sobaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska sobaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska sobaGaruda Citra Hotel Medan - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01