Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gateway Hotel (Marco Polo)

13 Canton Road, Harbour City, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Gateway Hotel
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Recepcija Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1842recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1842)
Razvrstati po:
Yik Y. Parovi United Kingdom, 27. srpnja 2015.
Too crowd

Need to wait long time for every services
7,7
Raul N. Parovi Philippines, 26. srpnja 2015.
Birthday Treat

They upgraded us to the Continental Suite
9,3
Great!
Joyce M. Parovi New Zealand, 26. srpnja 2015.
Very pleasant stay

Location,spacious room size, comfy bed
9
Sri R. Parovi Indonesia, 24. srpnja 2015.
Comfortable stay in HKG

clean, classy modern design, location
9
Very comfortable and pleasant. Location is very good, the room is very clean and modern, and the staffs were very professional and efficient.
Maretha S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Family holiday

Comfortable,convenientm
8
Antonius K. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Very convenient

Location
3,7
Very good
Lee K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
will come back again for gateway hotel

convenient, nice staff, hotel condition v good
8,7
although we can't able to manage for early check in, but the staft offer us for free upgrade to suite. That is wonderful for us cause we have two adults and two kids along. That is v hard to get such a big room at hong kong. For those like shopping, the mall here was excellent for them. wide variety and price u have to compare yourself then.
Dutsadeeporn K. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 19. srpnja 2015.
Great hotel

Good location, convenience, easy for shopping.
9
I booked many time through agoda. The gateway hotel very convenience ,great location close the tsim sha tsui mtr station. easy for go to anywhere. I reserved deluxe room when I order extra bed they don't charge,it good. Next time will come back again.
Annie S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. srpnja 2015.
Comfortable and spacey hotel

Near shopping malls, big size room, convenient location
9
Geraldine Y. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. srpnja 2015.
Great location, nice rooms

location, room size, cleanliness
8
The hotel was satisfactory as always. The rooms were clean and is a good size to be comfortable.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gateway Hotel (Marco Polo) Hong KongGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RecepcijaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04