Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gateway Hotel (Marco Polo)

13 Canton Road, Harbour City, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Gateway Hotel
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Recepcija Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 400

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2004recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2004)
Razvrstati po:
Mark A. Parovi Philippines, 4. veljače 2016.
Great Hotel

Clean, Newly renovated, perfect location!
9,3
Wonderful staff and managers. Very accommodating and helpful. Food was great, location is perfect!
Prijavi ovu recenziju
Cecile Z. Parovi Philippines, 30. siječnja 2016.
CENTRALLY LOCATED

SHOPPING,FOOD AND CONTINENTAL CLUB
8,3
I REALLY ENJOYED MY STAY ESPECIALLY IN THE CONTINENTAL CLUB ROOM
Prijavi ovu recenziju
Siripong S. Poslovni putnici Thailand, 10. siječnja 2016.
Bad Staff, and slope mattress

location, location, location
7,3
Bad Service Staff , and the mattress is slope, back pain.
Prijavi ovu recenziju
Seth S. Parovi Thailand, 9. siječnja 2016.
Fantastic experience in HK

1) Free Mini Bar 2)Location 3)Facility
10
The only downside is that the check in time is 3pm. Other than everything is pretty much perfect. Especially the free mini bar
Prijavi ovu recenziju
Cindy A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 2. siječnja 2016.
Nice hotel

Clean comfortable
10
Prijavi ovu recenziju
Yar C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. siječnja 2016.
It was a pleasant stay

Hotel location, food & Cleanliness
8,7
Very convenient location, nice stay at this hotel
Prijavi ovu recenziju
Yar C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. siječnja 2016.
Pleasant stay, Execellent

Location, Food & cleanliness
8,7
Nice stay at this hotel, it is a great Hotel
Prijavi ovu recenziju
Yar C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. siječnja 2016.
Nice stay

Staff, Hotel Cleanliness & strategic location
8,7
The location is very strategic and convenient especially for travellers with young children
Prijavi ovu recenziju
Ali M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. prosinca 2015.
Centralized location

Shoping and food
8,3
Location just perfect in everywhere food shophing and mrt .
Prijavi ovu recenziju
Kwok H. Solo putnici Hong Kong, 29. prosinca 2015.
Nice hotel, with great location!

Great location, new rooms, and very nice staff
10
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gateway Hotel (Marco Polo) Hong KongGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RecepcijaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - SadržajiGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06