ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gateway Hotel (Marco Polo)

13 Canton Road, Harbour City, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Gateway Hotel
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Recepcija Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1461recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1461)
Razvrstati po:
Apinant B. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 19. listopada 2014.
Marco Polo Review

It has great service first of all. Second the hotel is really clean. Third it has great location.
9,3
I had a great time at your hotel. I would like to see that continue the next time I come again,
Gwendolyn C. Grupe Singapore, 12. listopada 2014.
Great location and rooms

Location, new and comfortable rooms
10
Gwendolyn C. Poslovni putnici Singapore, 11. listopada 2014.
Great location and rooms

Comfortable, large rooms, location
10
Gwendolyn C. Poslovni putnici Singapore, 10. listopada 2014.
Location, large rooms, remodeled

location, large rooms, comfortable bed, free wifi
10
Evon C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 6. listopada 2014.
Best location in the central of a city. Convenienc

Service. Courtesy from staff. Cleanliness
10
My dream has been fulfilled with safety journey n pick up from the airport despite of the protest going on in front of the hotel. And it is a one stop shopping around the area. Transportation is not a problem. I love staying at this hotel whenever I am in Hongkong. Every two to three months I will travel to Hongkong for good food and shopping and visits all my good friends.
Lynn C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 4. listopada 2014.
Excellent location

Location, convenience, ambience.
8,3
It was great because its close to transport, restaurants & shopping.
Marian W. Solo putnici Canada, 2. listopada 2014.
Our visit to Hong Kong

Location, comfort, fruit in the room each day
8,7
It was delightful. We enjoyed the easy access to public transportation and the ferry. The direct access the air conditioned shopping mall was a bonus as it provided a cool walk to the ferry as well as shopping.
Geraldine L. Parovi Philippines, 29. rujna 2014.
I always love coming back to any Marco Polo hotels

Location, comfort, cleanliness
6,7
Always fun and comfy . I love the location and ur hotel room over all
Joseph P. Poslovni putnici Philippines, 25. rujna 2014.
Very convenient.

Location. Room. Ambiance.
10
Perfect.
Li M. Poslovni putnici Singapore, 21. rujna 2014.
Excellent location and nice room

Great location, Clean and spacious room, friendly and helpful staff
9,3
The overall experience was great, the staff are friendly and helpful. The room was clean and spacious, the welcome fruit and nespresso coffee machine was a nice touch to the stay experience. The location is excellent, shopping, food and public transport are all within walking distance.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gateway Hotel (Marco Polo) Hong KongGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RecepcijaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B05