ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gateway Hotel (Marco Polo)

13 Canton Road, Harbour City, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Gateway Hotel
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Recepcija Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1646recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1646)
Razvrstati po:
Janina S. Parovi Philippines, 20. siječnja 2015.
great hk experience

location, rooms, near shopping area
7,3
Danilo C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. siječnja 2015.
Marco Polo-Gateway, Great hotel BUT!!!

Cleanliness; Loocation; Comfort
7,7
The hotel itself was great, except for the fact that check in time was 3;00PM, instead of the standard 2:00PM check in at other hotels. Our family arrived in the hotel 9;00AM (there were 9 of us booked in 3 rooms) but was only able to get our room at 6:00PM!!!! Our flight was 5:00AM and I requested for an early check-in in advance so the kids can rest and catch up on some sleep when we arrive. Instead the opposite happened!!! Very very disappointed with their booking staff.
Buranee V. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 11. siječnja 2015.
comfort

location, room size, service Very comfort and convenient
8
Very comfort and convenient
Buranee V. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 11. siječnja 2015.
comfort

location, room size, service
9,7
Very comfort and convenient
Buranee V. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 11. siječnja 2015.
comfort

location, room size, service
8
Very comfort and convenient
Janejira L. Grupe Thailand, 11. siječnja 2015.
Great Rooms and Services

Their Services, location and Room
9,7
totally happy!!
Bethilda C. Parovi Philippines, 11. siječnja 2015.
Best Hotel So Far

Good location; cleanliness;orderliness;club level-outstanding
9,7
Very satisfied-will recommend to family and friends
Ubolwan P. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 11. siječnja 2015.
Very comfortable for shopping eating sightseeing .

Staff very nice, room so clean, good location
10
Divina G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. siječnja 2015.
My Hong Kong stay

Location, location, location!
7,3
It was great!
Jia S. Parovi China, 8. siječnja 2015.
Great location and best 4 stars in HK

Location, service, food
9
I had the executive floor deluxe room, so free food and drinks in he lounge is a great plus. Very nice only a bit small. The renovation in 2013 definitely paid off. Very good location and quite at higher floors. Recommended for anyone loves shopping in TST.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gateway Hotel (Marco Polo) Hong KongGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RecepcijaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08