ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gateway Hotel (Marco Polo)

13 Canton Road, Harbour City, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Gateway Hotel
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Recepcija Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1707recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1707)
Razvrstati po:
Akharapong P. Parovi Thailand, 29. ožujka 2015.
Good size hotel in shopping area

good size room in good location slightly above average service
8,3
good can't complain
Pattaya S. Poslovni putnici Thailand, 25. ožujka 2015.
Good location

Good service and good location
9
The water heater is not working properly. The bathroom is not clean enough. Still got hairs on the floor and sink.
Nathvara K. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 22. ožujka 2015.
Great location

Location, service and facility
9,7
The rooms are spacious, clean and well-decorated. All the necessary amenities are provided. Location is perfect for shopping and everything.
Nareapon A. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 21. ožujka 2015.
Good location for shopping

Location / Clean / free mobile
8,3
As my idea, this is one of the most convenience hotel in Kowloon as its is closed to shopping area and MTR station. Also this hotel offer free mobile phone for using in Hong Kong and Kowloon area which will be very useful for everyone.
Irwan W. Parovi Singapore, 20. ožujka 2015.
fantastic customer oriented service.

The free mobile phone. The great customer service. The good location
9
Paul F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 17. ožujka 2015.
Convenience and Service oriented HoTel

Location and service.
8,7
We had a great stay , all the staff at the continental lounge were all very helpful and attnded well to our needs specially ms. maggie. We had experience smelling cigarette smoke on our bathroom but the staff were very apologetic and we were offered to move to another room. we wer also tols that though it should be a non- smoking floor, a room guest was warned due to smoking. Room amenities were ample and every night there was turn down service and water bottles were refilled. We'll definitely recommend this hotel.
Leonito B. Parovi Philippines, 16. ožujka 2015.
Nice hotel

Location, cleanliness, service
7,7
Enjoyed my stay here
Mui S. Poslovni putnici Singapore, 15. ožujka 2015.
Great lcation

Comfortable room, convenient location and friendly staff
9
Comfy
Wenjie S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. ožujka 2015.
nice hotel but freshener is too strong

nice location
8,3
it is ok but the air freshener they use is too strong for those with sensitive and allergic noses like us. i got a headache during our stay because of that. my daughter woke up with a bad cold too.
Mui S. Poslovni putnici Singapore, 14. ožujka 2015.
Comfortable room.

Good location, decent size room and comfy bed
8,7
Fantastic stay!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gateway Hotel (Marco Polo) Hong KongGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RecepcijaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08