Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gateway Hotel (Marco Polo)

13 Canton Road, Harbour City, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Gateway Hotel
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Recepcija Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1872recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1872)
Razvrstati po:
Lyndon C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. kolovoza 2015.
Satisfactory for a pricey hotel

location
7,7
-check in time is 2pm. but we were given a room at about 5pm -check out time is 12 noon. and housekeeping came knocking at your door at around that time. - there are some serious noise within the hotel. i think the hotel is undergoing some renovation. hotel should have given discounts or better yet not block off some rooms given that you can't even relax during daytime when work was going on.
Prijavi ovu recenziju
Lyndon C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. kolovoza 2015.
Satisfactory for a pricey hotel

location
7,7
-check in time is 2pm. but we were given a room at about 5pm -check out time is 12 noon. and housekeeping came knocking at your door at around that time. - there are some serious noise within the hotel. i think the hotel is undergoing some renovation. hotel should have given discounts or better yet not block off some rooms given that you can't even relax during daytime when work was going on.
Prijavi ovu recenziju
Ann L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. kolovoza 2015.
Fantastic

accommodating, convenient, always Clean
9,3
It was always fantastic and great. will be back soon.
Prijavi ovu recenziju
Inocencia E. Grupe Philippines, 20. kolovoza 2015.
Best hotel ever!!! Location was perfect!

Best location ever. The staff were very helpful and courteous. The room was very clean and the bathroom was spacious complete with everything a traveller would need. beds and comforters very comfortab
9,7
We completely enjoyed our stay at the Gateway Hotel and would definitely come back next year!
Prijavi ovu recenziju
Elizabeth R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. kolovoza 2015.
Easy does it

Location , location, location
8
Very comfortable
Prijavi ovu recenziju
Uy R. Parovi Philippines, 18. kolovoza 2015.
very good

location, cleanliness, price
7,7
Enjoyed our stay in Gateway. Room is clean. Excellent house keeping services. Though, bed is quite hard.
Prijavi ovu recenziju
Wei L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. kolovoza 2015.
Excellent location

Location, location and location!
8,3
Seriously, nothing much to add besides the excellent location close to the ferry terminals
Prijavi ovu recenziju
Josie L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. kolovoza 2015.
AWESOME

Ambiance, location, interior
10
It was great.
Prijavi ovu recenziju
Kwei A. Parovi Singapore, 13. kolovoza 2015.
Not too bad

Location
7,7
Overall it was a pleasant stay. Staff were friendly and helpful but the fitness centre was located at Prince which was a little inconvenient for us. Also the wifi connection in the room was very unstable. Other than the above, the rest are fine.
Prijavi ovu recenziju
Jimmy L. Grupe Philippines, 13. kolovoza 2015.
location is the best

location, location, and big rooms
8
Location is pretty the best, secondly they provide free phone which are very helpful to keep in touch. The problem, during check-in some customers dont line up properly, and the staff seems didnt mind them until someone complains. the room given to me was next to a constructing billboard so it was quite noisy on the morning
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gateway Hotel (Marco Polo) Hong KongGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RecepcijaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - SadržajiGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06