ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gateway Hotel (Marco Polo)

13 Canton Road, Harbour City, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Gateway Hotel
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Recepcija Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1391recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1391)
Razvrstati po:
Maria V. Parovi Philippines, 28. kolovoza 2014.
Gateway is a fine hotel.

1. room was large and clean
6
Jessica O. Solo putnici Singapore, 27. kolovoza 2014.
Gateway hotel

Location/ Room comfort/ Hotel cleanliness
9
Good location and staffs but one thing can be improved could be the pillows that are provided, the pillows are too flat and uncomfortable. Overall its great.
Shariko S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
perfect hotel

location, shopping, comfort
10
best hotel for shopping
Gerardo G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. kolovoza 2014.
Superior service, very helpful and friendly staff.

Speed and accuracy of service, friendliness of staff and very good location.
8,3
As always, their my number one choice hotel in Hongkong.
Pui Y. Solo putnici Hong Kong, 15. kolovoza 2014.
good location

tidy, clean, nice decor, good location
9,3
good and satisfy
Brad L. Parovi Malaysia, 13. kolovoza 2014.
very helpful staff. ..strategic location....

room is clean and the western restaurant is tasty with reasonable price
10
Fanny W. Parovi Indonesia, 12. kolovoza 2014.
Very good hotel

Near shopping area, bed are comfy, big room and clean
10
Nath H. Poslovni putnici Germany, 8. kolovoza 2014.
alway stay hier if want to shopping

location price big room
8
It ok since it same as macopolo group hotel but room in gateway is more New
Ciara M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. srpnja 2014.
Nice Hotel, Good Location

The hotel is close to shopping center and restaurants. It is connected to Harbour City/Ocean Terminal. Free Wifi
9
We had a pleasant stay at the Gateway Hotel (Marco Polo). Since it is connected to Harbour City, it is very convenient especially we had small children and a senior citizen with us. We can go back to the hotel room anytime in between shopping in the mall. Wifi is free. For the same rate, do opt for the room with two twin/double beds since the standard room with 1 queen big is small, almost half the size of the former.
Sandrine Y. Solo putnici Singapore, 28. srpnja 2014.
Excellent location, great service!

central location with the MTR nearby. great service by friendly staff. Clean & spacious rooms.
9,3
This is a hotel I would return to again! The rooms are very clean and spacious. It's a relatively new hotel with a nice fragrance. Easy access to the shops, food places and the subway station. Their personal touch during my stay with them - a birthday cake was sent to my room on my b'day. A pleasant surprise!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gateway Hotel (Marco Polo) Hong KongGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RecepcijaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C07