ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gateway Hotel (Marco Polo)

13 Canton Road, Harbour City, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Gateway Hotel
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Ulaz Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Recepcija Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Predvorje Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Restoran
Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i piće Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salon Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba Gateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1482recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1482)
Razvrstati po:
Reynaldo O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 30. listopada 2014.
best location in terms of covenient shopping

best location for shopping,best in roomsize hongkong standards and best in reservation efficiency
7
it was great in terms of vacation and leisurepurpose
Lingap T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. listopada 2014.
Best hotel

Location
10
Very Good👍
George E. Parovi Philippines, 28. listopada 2014.
Fantastic Hotel

Cleanliness, Service, Modern Look
8,7
Had a fantastic stay at the Gateway Hotel. This is my 5th to 6th time here and things keep getting better. Staff service is great. Minimal downside, at peak times the front desk may produce a queue. MTR stop is a bit of a walk. Great hotel nonetheless!
Supakarn P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 27. listopada 2014.
👍

Clean/good location/comfortable
9
Great
Sigrid D. Poslovni putnici Philippines, 26. listopada 2014.
Ideal hotel in Kowloon

Cebtrally located, comfortable rooms, connecting mall
9,7
As usual everything is perfect as expected from arrival till departure at the hotel. All Staff are accomodating and good food at three canton.
Adrian K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 25. listopada 2014.
Great Hotel at the heart of TST

Adjacency to a great mall, close to the ferry, near most of the HK horology boutiques
8,7
Fantastic stay, great staff, clean rooms and very new hotel (oct 14)
Jarunan W. Parovi Thailand, 24. listopada 2014.
good hotel near Harbour city

modern good staff near shopping area
10
modern good staff near shopping area near Harbour city near food area
Jennifer E. Poslovni putnici Australia, 23. listopada 2014.
Good location but the staff performance

Location cleanliness and Nespresso
6,3
Jose J. Parovi Philippines, 23. listopada 2014.
marco polo experience

location,cleanliness and comfort
9
The taxi driver (plate # JA 2380) tried to charge us an exhorbitant fee of HK#370,from the hotel to the airport.WE always take taxis to and from the airport and we know the rates including luggage fee and toll fees w/c is around HK$250 only.He finally settled for HK$300,w/c is still too much,but since we were in a hurry,we just paid the amount.This all happened oct 23.We left marco polo 1:30PM.Hope you can do something about this as it destroys the good image of HK.Thanks
Veronica O. Poslovni putnici Philippines, 21. listopada 2014.
Ideal for Fair Goers

Location, Rooms
9,3
For fair goers, going to Wanchai Hk Convention and Exhibition Center is easy and pleasant from the hotel. Walk 15 minutes to the ferry station and take the ferry to Wanchai, walk 5-10 minutes to convention center. Hotel is in the best area for shopping and eating in Hong Kong.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gateway Hotel (Marco Polo) Hong KongGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - UlazGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RecepcijaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - PredvorjeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - RestoranGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Hrana i pićeGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Luksuzni salonGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Gostinjska sobaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - KupaonicaGateway Hotel (Marco Polo) Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B07