Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gia Bao Grand Hotel

23 Lo Su street, Old Quarter, distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam 100000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 761recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (761)
Razvrstati po:
Pokai L. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 3. siječnja 2016.
Good hotel we will re booking next time.

good location, good staff, very cleanly
10
Prijavi ovu recenziju
Trung N. Parovi Ireland, 30. prosinca 2015.
Unacceptable service
2
I had booked my room 2 months in advance, but on arriving at the hotel they could not provide me with my room. Their reason - the room had a fault that needed repairing. I'm pretty sure this meant they rented out the room to someone else already so they were fully booked. So as long as someone comes to pay for a room, your booking won't be honoured! They referred us to another hotel and paid the taxi for it, but the quality of that hotel was not up to the same standard. I tried to argue that point, based on a comparison of rates to get some kind of refund, but to no avail. Breakfast was terrible and the bathroom stank of a sewage smell. My initial booking was partly based on having a bathtub, which they could not offer - not that I'd want to have a soak in a stinking bathroom! I reluctantly stayed until I could sort out a new hotel to stay at. I will never book a room in either of these 2 hotels in the future!!
Prijavi ovu recenziju
Lee C. Grupe Malaysia, 28. rujna 2015.
satisfied

no commend
7,7
satisfied for the money paid but no lift connected to the 6th & 7th floor !
Prijavi ovu recenziju
Mai N. Obitelji sa malom djecom United States of America, 18. srpnja 2015.
Nice hotel to stay in Hanoi old town!

Location, very nice staff, spacious deluxe room
8
The hotel is nice and the front desk & staff is really nice and friendly specially Trinh & Ha. We had a Halong bay tour and they kept our luggage before staying at the hotel no problem at all. The space in deluxe room is really spacious compare to the normal room.
Prijavi ovu recenziju
Robert M. Parovi New Zealand, 14. srpnja 2015.
10 out of 10 again

staff, clean and tidy. comfortable.
10
Another great stay. Staff are fantastic. The hotel is modern, clean and tidy. Everything in the room worked. Bed was very comfortable. WiFi good. Breakfast very good.
Prijavi ovu recenziju
Robert M. Parovi New Zealand, 11. srpnja 2015.
best stay ever

Everything. Staff, Breakfast. Quiet and comfortable. Nice bed and very clean.
10
Stayed a few nights earlier and gave a 10 out of 10. Same this time. Upon arrival, staff make you feel welcome and speak good English. Hotel is clean and tidy. Everything works as it should. Shower is the best yet with even pressure and temperature. Comfortable bed. Had good sleep. Quite room with good view. Great free WiFi. Will be staying again.
Prijavi ovu recenziju
Robert M. Parovi New Zealand, 9. srpnja 2015.
best stay ever

service room breakfast
10
Best hotel yet! Friendly staff on arrival. Hotel is clean and pest free. Room far exceeded expectations with good view. Comfortable bed. Shower excellent pressure and temperature control. Very good WiFi and amenities.
Prijavi ovu recenziju
Duc T. Poslovni putnici Vietnam, 8. srpnja 2015.
clean hotel, small room, good location

clean, location, food
7,7
Internet is very bad
Prijavi ovu recenziju
Siew F. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 26. lipnja 2015.
Hotel location is good, staff very good .

Staff service , Hotel location , value for money
7,7
Stay was good and pleasant and staff very helpful
Prijavi ovu recenziju
Yeachan E. Solo putnici South Korea, 16. lipnja 2015.
not a 4 star hotel.

location. price.
7
it is worth the price, but can't say it is a 4 star hotel. just like an average 3 star hotel.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Gia Bao Grand Hotel HanoiGia Bao Grand Hotel Hanoi - RecepcijaGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - Interijer hotelaGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - KupaonicaGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - PredvorjeGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestoranGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestoranGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - BifeGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestoranGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGia Bao Grand Hotel Hanoi - RestoranGia Bao Grand Hotel Hanoi - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07