Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3673recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3673)
Razvrstati po:
Woon H. Solo putnici Hong Kong, 23. travnja 2016.
Nice
6
Nice & relaxing.
Prijavi ovu recenziju
Jonathan T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. travnja 2016.
Retreat from the City
5,3
We were very happy with the children's indoor and outdoor facilities. Our toddler was thrilled with the indoor playground.
Prijavi ovu recenziju
Chung L. Parovi Hong Kong, 22. travnja 2016.
Nice resort
6,3
Nice staff, clean room, reasonable price
Prijavi ovu recenziju
Meiyun O. Grupe Singapore, 19. travnja 2016.
-
5
Good for a relaxing holiday Rooms were spacious, clean and luxurious What you will never get in hongkong city itself Location is quite far off any action and not much food around.
Prijavi ovu recenziju
Stephen A. Parovi United States of America, 19. travnja 2016.
Nice one night Stop-over
6,3
I enjoyed the hotel very much. I wish I had more time to spend there exploring the hotel amenities and the area, but I was only there for one night. The building was impressive, the staff were very nice, and the breakfast was great. Not the cheapest hotel in the world but it is a very nice one. The view of the bay from the room was great, and I loved having a balcony. I liked the sound of the waves, and watching the activity in the bay.
Prijavi ovu recenziju
Clifford C. Poslovni putnici Singapore, 17. travnja 2016.
Good service and spacious room
5
Nice view and spacious, will go again next time.
Prijavi ovu recenziju
Rene W. Parovi Philippines, 16. travnja 2016.
An excellent hotel in Hongkong
6,7
This place has it all. Beautiful location, very clean, affordable room price with a great balcony view, the best swimming pool I have seen in any hotel so far (and i have been in quite a few), grand interior, very good restaurant, shuttle service (coaster) every hour to the heart of Kowloons business district and harbour, professional and kind service in every way. Given the fact that one can use the MTR to get nearly anywhere within 40 minutes or so, this is for me the place to stay whenever in Hongkong, either for business or leisure
Prijavi ovu recenziju
Meryl B. Obitelji sa malom djecom Australia, 6. travnja 2016.
Awesome place
6
Awesome place. Too bad we didnt learned about this hotel sooner as the staff was great very friendly, peaceful surrounding and lovely garden and very clean as well
Prijavi ovu recenziju
Ting K. Parovi Taiwan, 6. travnja 2016.
nice
5,3
good
Prijavi ovu recenziju
Chak F. Parovi Hong Kong, 5. travnja 2016.
Good
5
Good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - PogledGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - PlažaGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - RestoranGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGold Coast Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02