ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazen Gold Coast Hotel Hong Kong - Pogled Gold Coast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Gold Coast Hotel Hong Kong - Igralište Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Gold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa centar Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Plaža
Gold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klub Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazen Gold Coast Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tuen Mun Broj soba: 453
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3156recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (3156)
Razvrstati po:
Ka C. Parovi Hong Kong, 29. ožujka 2015.
good environment

feeling of resort, reasonable price, fair food
6,7
Jai P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 29. ožujka 2015.
Good Hotel

Has children's playground, Good rooms & good view
7
Liked the view from the room.
Tze L. Parovi Malaysia, 27. ožujka 2015.
Good value for money..maybe it's low season

Value for money,location,resort feel
7,3
Chi P. Parovi Hong Kong, 22. ožujka 2015.
Good get away location without leaving HK

Relax, Ocean View, Price
6,7
It is a great location if you need a quick getaway. Nice swimming pool at the hotel and a very nice beach is just 5 mins away
Lau C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. ožujka 2015.
Good location ,beautiful sea view and convenient

Good location ,beautiful sea view and convenient
6
Good location ,beautiful sea view and convenient
Lau C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. ožujka 2015.
Good location ,beautiful sea view and convenient

Good location ,beautiful sea view and convenient
6
Good location ,beautiful sea view and convenient
Hoi H. Parovi Hong Kong, 15. ožujka 2015.
Nice an chill out~~~

Nice room
8,3
Michael N. Poslovni putnici Australia, 15. ožujka 2015.
Hong Kong Hotel

location staff food
9,7
Enjoyable
Chong F. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 14. ožujka 2015.
A relaxing holiday with family members

Great Marina view, staff service and swimming pool
9
We stayed in this hotel on last Friday with free upgrade to deluxe seaview room. Although the sky was misty but marina view still looked spectacular and we had fun in the swimming pool. The water temperature is around 18 degC but we decided to give it a try. My 4 year old daughter had great fun with the swimming pool slide but my 2 year old son gave up after his first trial. The front desk staff is very helping and he sure know what hospitality is. We didn't try the dinner buffet as it is a bit pricey and we have other alternative around the hotel. We were very satisfied with our stay and we will come back later.
Suet P. Poslovni putnici Hong Kong, 14. ožujka 2015.
Price Not competitive

Bar is good
4,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - PogledGold Coast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - Spa centarGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - PlažaGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B08