ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazen Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazen Gold Coast Hotel Hong Kong - Pogled Gold Coast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Gold Coast Hotel Hong Kong - Igralište Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Gold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa centar Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt
Gold Coast Hotel Hong Kong - Plaža Gold Coast Hotel Hong Kong - Igralište Gold Coast Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tuen Mun Broj soba: 453
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2816recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2816)
Razvrstati po:
Nga L. Parovi Hong Kong, 13. rujna 2014.
Really relaxed.

Swimming pool, all restaurants
9,3
Very nice view with very helpful manager, Raymond!
Robert D. Parovi United States of America, 12. rujna 2014.
Very Relaxing

Room amenities, excellant pool area, lovely views
8
A very relaxing 4 days away from the hustle and bustle of the city. Sincerely recommend for couples mid-week. Room service was 1st rate!
Siu M. Parovi China, 11. rujna 2014.
Relax and wondeful stay at Gold Coast

Clean and tidy, comfortable and romantic night view
8,3
I love the facilities at Gold Coast such as the outdoor swimming pool and the shopping & dining area near the resort. The room is so clean and I enjoy too much the view from the balcony! I was on my vacation and celebrating the anniversary with husband. A wonderful stay that we enjoyed a lot. We will come back again next time~
Poon V. Parovi Canada, 7. rujna 2014.
Very old hotel

Nearby Gold Coast
6
The quality of concierge and hotel are not up to par. This hotel shd be renovated. I paid for $1,3xx for one night standard room just be coz it's my fiancé's birthday and we wanted to spend some time at Gold Coast
Ken C. Solo putnici Hong Kong, 6. rujna 2014.
comment

Nice view
7,3
Nice view, good place for relax.
May C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 6. rujna 2014.
comfortable

room is large, clean, food is good
4
room is very large, clean and comfortable. breakfast is tasty Service is good. will come again
Chi F. Parovi Hong Kong, 6. rujna 2014.
Good

Wide variety of food, comfortable place to take rest, polite staff
10
Good experience
Kai T. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 6. rujna 2014.
Excellent Location

Close to a great beach, good selection of restaurants and friendly staff members
8,7
The stay was great as we got a pretty good deal (less than HKD 1000 including tax and service charge) and the hotel is very close to a great beach and other amenities
Chan S. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 6. rujna 2014.
Nice celebration of my mum's birthday

nice pool, huge balcony, nice restaurant
9,7
nice pool, huge balcony, nice restaurant. Nice celebration of my mum's birthday. Love to come again.
Chun H. Parovi Hong Kong, 2. rujna 2014.
It is good for leisure

Good sea coast view
7
The coast view is good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - PogledGold Coast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - Spa centarGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - PlažaGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07