Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3713recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3713)
Razvrstati po:
Kathy N. Parovi Hong Kong, 25. svibnja 2016.
A good choice for relax
5
The room is clean and tidy. I am go to the hotel again
Prijavi ovu recenziju
Mable W. Parovi Hong Kong, 23. svibnja 2016.
all good except uncomfortable mattress and pillows
4,7
bed was too hard.
Prijavi ovu recenziju
Ngai C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 23. svibnja 2016.
Nice Place and staff
6,7
All people are very nice and place is great!
Prijavi ovu recenziju
Tsz W. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 22. svibnja 2016.
Good
6
Good view, fair price, nice lobby
Prijavi ovu recenziju
Meng K. Parovi Hong Kong, 21. svibnja 2016.
ok
6,7
ok
Prijavi ovu recenziju
Alan W. Poslovni putnici Canada, 19. svibnja 2016.
clea and spacious
5
Requested a quiet room but the renovation spoiled the staff effort Speedy check out Renovation - serious noise and banging from 9-5. The hotel should really assign a room far away from the renovation section Overall,nice stay. But would recommend stay away until the renovation is done
Prijavi ovu recenziju
Valentin D. Poslovni putnici Philippines, 14. svibnja 2016.
Conference
5,3
Satisfied!
Prijavi ovu recenziju
Sheila C. Solo putnici United States of America, 14. svibnja 2016.
Good value.
6
The staff were friendly. But the morning of my departure, the concierge was not very familiar with the bus route and recommended me to a cab driver who was horrible. The latter dropped me off in the middle of nowhere and told me the bus would come later. It never came. I caught another cab and luckily made it to my flight by the skin of my teeth. What a bummer. Otherwise, I have no complaint about this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Bethelyn F. Obitelji sa malom djecom Macau, 14. svibnja 2016.
Good place
4,7
It's a nice place to stay the view is nice the rooms are nice. Nice reception staff.
Prijavi ovu recenziju
Man Y. Solo putnici Canada, 14. svibnja 2016.
Tranquil place to stay
6,3
Peaceful & quiet with seaview. Helpful staff. Fast response to requests . Very clean. Slight slack in room cleaning at weekends when occupancy was high. This hotel is highly recommended.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - PogledGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - PlažaGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klubGold Coast Hotel Hong Kong - RestoranGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGold Coast Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03