ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazen Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazen Gold Coast Hotel Hong Kong - Pogled Gold Coast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Gold Coast Hotel Hong Kong - Igralište Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Gold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa centar Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt
Gold Coast Hotel Hong Kong - Plaža Gold Coast Hotel Hong Kong - Igralište Gold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klub
Područje Tuen Mun Broj soba: 453
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2942recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (2942)
Razvrstati po:
Seow H. Solo putnici Singapore, 25. studenog 2014.
Hk Gold Coast hotel

Seaview, quiet, yet not too far from town
7,7
Good
David K. Parovi United Kingdom, 24. studenog 2014.
Great location

Luxury accommodation, great location and first class service
2,3
Excellent. We couldn't fault it
Tsz Y. Parovi Hong Kong, 24. studenog 2014.
First class Hotel

I really like the sea view , with quiet . And the room is really comfortable with a big bathroom . Cheap price for a wonderful hotel
9,7
I really like this hotel Not only the cheap price But also the view and staff I give five stars to the hotel
Lay C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. studenog 2014.
Spacious room, courteous staff

Large,good for children, nice beach and pool
8,3
Phan L. Poslovni putnici Singapore, 21. studenog 2014.
Comfortable and quiet

Good room size, clean and great wifi
8
Comfortable and quiet. Except a little dark at night as there are no malls around except restaurants and supermarket. Can't really go out of room at night.
Jeffery W. Parovi Hong Kong, 16. studenog 2014.
Great resort

Nice view, nice location and nice people
10
It's a very nice hotel resort.
Edward C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 15. studenog 2014.
Disappoint

Hv room easily
5,3
I need to move a twin bed a bit and i found under the bed. Terrible I dont think they do any cleaning for the area under the beds
Chun P. Poslovni putnici Hong Kong, 13. studenog 2014.
Great seaview

Seaview, comfortable
8,7
Kwan C. Parovi Hong Kong, 11. studenog 2014.
There is quite and nice environment of hotel

nice park, nice sea view, big balcony
7
Nice rest place
Josephine S. Parovi Canada, 10. studenog 2014.
Amazing Beach Front Hotel

Quiet, Near the beach with Bacony
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - PogledGold Coast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - Spa centarGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - PlažaGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - Dječji klub


AS-AGWEB-3A07