Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Castle Peak Bay Kowloon, Tuen Mun, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazen Gold Coast Hotel Hong Kong - Bazen Gold Coast Hotel Hong Kong - Pogled Gold Coast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Gold Coast Hotel Hong Kong - Igralište Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Gold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Gold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa centar Gold Coast Hotel Hong Kong - Vrt
Gold Coast Hotel Hong Kong - Plaža Gold Coast Hotel Hong Kong - Igralište
Područje Tuen Mun Broj soba: 453
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2718recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2718)
Razvrstati po:
Roger H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 7. srpnja 2014.
Decent stay, but hotel is showing its age

Jazz buffet, beach, nice lobby
6,7
Mak O. Grupe Hong Kong, 6. srpnja 2014.
Nice room with balcony

Close to the beach , nice balcony, nice staff
8
Tam B. Parovi Hong Kong, 3. srpnja 2014.
I want visit this hotel again

Nice location, relax and enjoyable
8
Nice location, relax and enjoyable
Lee H. Grupe Hong Kong, 2. srpnja 2014.
It's fantastic for family stay with kids.

Staffs are friendly and helpful.There are good restaurants and supermarket nearby.Nice sea view and spacious room.
8,3
We spent our wonderful holiday here. We stayed here for 5 nights, there are lots of good restaurants nearby, and there is also seafood market which take only 5 mins by taxi. Gym is 24hrs and there is also a kid zone. Gold Coast hotel is a good choice if you would like to have a relax family trip.
Shuk T. Grupe Hong Kong, 30. lipnja 2014.
Great

Good, clean and comfortable
7
Good experience and excellent service with care! Nice place
Yung Y. Parovi Hong Kong, 29. lipnja 2014.
Nice hotel

Clean, Comfort,
7,7
Lok M. Grupe Hong Kong, 29. lipnja 2014.
hk is very international, people here is nice

clean and tidy big roomnear the beach
8,7
Cheung C. Grupe Hong Kong, 29. lipnja 2014.
Good view

View Beach Pool
8,7
Good
Maria Z. Parovi Philippines, 28. lipnja 2014.
Very Relaxing

Large Rooms, Good breakfast buffet, nice pool
8
Sze L. Grupe Hong Kong, 27. lipnja 2014.
I have much fun with my babies here, nice

baby bedsswimming poolbreakfast
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - BazenGold Coast Hotel Hong Kong - PogledGold Coast Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessGold Coast Hotel Hong Kong - IgrališteGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGold Coast Hotel Hong Kong - Spa centarGold Coast Hotel Hong Kong - VrtGold Coast Hotel Hong Kong - PlažaGold Coast Hotel Hong Kong - Igralište


AS-AGWEB-3B07