Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Goldberry Suites & Hotel

M.L. Quezon National Highway, Pusok, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Goldberry Suites & Hotel Cebu - Interijer hotela Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Pogled Goldberry Suites & Hotel Cebu - Sadržaji Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Sadržaji Goldberry Suites & Hotel Cebu - Trgovine Goldberry Suites & Hotel Cebu - Predvorje Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Restoran Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Interijer hotela Goldberry Suites & Hotel Cebu - Recepcija
Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Balkon/terasa Goldberry Suites & Hotel Cebu - Interijer hotela Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Interijer hotela Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Interijer hotela Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba Goldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 45

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 284recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (284)
Razvrstati po:
Rita R. Parovi United States of America, 18. svibnja 2015.
Great hotel for the area

staff, value, distance from airport
8,7
Mark C. Poslovni putnici Philippines, 14. svibnja 2015.
Good hotel

Confortable. Clean.convenient
9,3
Comfortable bed.
Ronnie B. Parovi Philippines, 9. travnja 2015.
Good value!

Value for money. Modern and clean
9,3
Rob M. Parovi New Zealand, 25. ožujka 2015.
Hard To Beat

Staff Rooms Service
9,7
Great and helpful staff nothing was a problem even upgraded us to a fantastic room. Loved It WILL BE BACK
Matthew J. Solo putnici United States of America, 22. ožujka 2015.
Best spot near airport

airport location bed large room
7,7
best bed I've slept on in PI (7 trips). If you need a place near the Cebu airport, this is it. Food options nearby were dismal. Eat before you go.
Kin K. Poslovni putnici Hong Kong, 11. ožujka 2015.
the room is big and comfy, but can be better

big room. close to airport. free shuttle.
6,3
Nice, it only took me 10mins to get to airport. It safe plenty of time. The room is big but very hot. The neighbourhood is so boring.
Chik Y. Grupe Hong Kong, 7. ožujka 2015.
good airport hotel

free shuttle bus to airport
8,7
Magnus G. Solo putnici Sweden, 17. veljače 2015.
Close to the airport

Close to the airport, comfortable room, clean room
8,7
I only stayed on this hotel one night as I needed to get up early and take a flight to Thailand. They offer free taxi from the airport to the hotel, and back to the airport. I found the room comfortable and clean, the short time I stayed there.
Gary B. Parovi United States of America, 4. veljače 2015.
Everything positive

The best 3 things 1.staff treating us like family 2. The rooms are very clean 3. The location is very close to the airport
9,7
I was very comfortable, i feel safe and the staff are very nice!
Lovely D. Parovi Philippines, 21. siječnja 2015.
One of the best hotel near Mactan Airport

Friendly staffs, free service to and from airport, clean room
8,7
Got upgraded our room to penthouse for free. It was such a great room for us. We we're so tired from our activities and had a late check-in but our room is already ready to welcome us. Such a cozy bed and friendly staffs.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Goldberry Suites & Hotel CebuGoldberry Suites & Hotel Cebu - Interijer hotelaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - PogledGoldberry Suites & Hotel Cebu - SadržajiGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - SadržajiGoldberry Suites & Hotel Cebu - TrgovineGoldberry Suites & Hotel Cebu - PredvorjeGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - RestoranGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Interijer hotelaGoldberry Suites & Hotel Cebu - RecepcijaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Balkon/terasaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Interijer hotelaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Interijer hotelaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Interijer hotelaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska sobaGoldberry Suites & Hotel Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07