ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Crown China Hotel

Opposite to Macau International Airport, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Crown China Hotel Makao - Eksterijer hotela Golden Crown China Hotel Makao - Eksterijer hotela Golden Crown China Hotel Makao - Ulaz Golden Crown China Hotel Makao - Predvorje Golden Crown China Hotel Makao - Predvorje Golden Crown China Hotel Makao - Gostinjska soba Golden Crown China Hotel Makao - Gostinjska soba Golden Crown China Hotel Makao - Apartman Golden Crown China Hotel Makao - Interijer hotela Golden Crown China Hotel Makao - Apartman Golden Crown China Hotel Makao - Apartman Golden Crown China Hotel Makao - Restoran Golden Crown China Hotel Makao - Restoran Golden Crown China Hotel Makao - Restoran Golden Crown China Hotel Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 300
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1033recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (1033)
Razvrstati po:
Pisit S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 14. srpnja 2014.
Good Stay

Best Location, clean and affordable
8,7
the hotel very close to the airport and easily access to the central by taking the casino bus
Seongrak K. Parovi South Korea, 13. srpnja 2014.
Good location

Good location & transportation
8
Good
Huiyong W. Parovi China, 12. srpnja 2014.
The hotel just locate oppsite airport

close to hotel, get shuttle bus to casions, get wifi in room
6,7
Goh Y. Grupe Malaysia, 11. srpnja 2014.
Spacious, pretty, clean

Clean, good service, friendly staff
7,7
Staff is polite and polite. Good hotel. Clean. Spacious. Will come again
Pimjai V. Obitelji sa malom djecom Thailand, 29. lipnja 2014.
Good location

Price, Location, Service
7
Theresa L. Parovi Singapore, 29. lipnja 2014.
Worst stay in my years of going Macau!!!

Near hotel, nice view of airport, quiet
2
It was the worst stay I ever entered in Macau through my numerous trip. The hotel was run down, the carpet in the room was dirty with stains. Bedsheets and towels have holes in them. Compared to other hotels in Macau, this hotel is really lousy. Breakfast was horrible. There was no refill of the breakfast food and what was left to eat was hard boil eggs and bread at 9.15am!!
Lee Y. Parovi Malaysia, 20. lipnja 2014.
Strategic, comfort, friendlly, clean and good view

airport hotel and very easy get free shutter bus to Macau downtown
8,7
The hotel staff is friendly and helpful. The hotel room are very big, nice and airport view. It also a strategic airport hotel and can get free shutter bus to downtown. Will visit this hotel again in next time.
Sumiati S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. lipnja 2014.
nice hotel with great location near the airport

comfortable bed room, very clean, near the airport
7,3
our room are very clean and comfort. the location is very closed to the airport. the staff is helpfull when I need some direction to the tourism spot.
Tan S. Grupe Singapore, 19. lipnja 2014.
Convenient to Airport.

Near Airport
5,7
Not to my expectation. The money I paid for is not value for money, food is not really good. the room is not comfortable and the tv is so out dated (box tv) and is so small.
Ploysiam S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 15. lipnja 2014.
comfy

location, big room, value for money
7,3
staff are helpful, but not really speak English the room is larger than other hotels with the same budget the hotel benefit from its location where is opposite to the airport, so I can take casino free shuttle bus to almost everywhere

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Crown China Hotel MakaoGolden Crown China Hotel Makao - Eksterijer hotelaGolden Crown China Hotel Makao - Eksterijer hotelaGolden Crown China Hotel Makao - UlazGolden Crown China Hotel Makao - PredvorjeGolden Crown China Hotel Makao - PredvorjeGolden Crown China Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Crown China Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Crown China Hotel Makao - ApartmanGolden Crown China Hotel Makao - Interijer hotelaGolden Crown China Hotel Makao - ApartmanGolden Crown China Hotel Makao - ApartmanGolden Crown China Hotel Makao - RestoranGolden Crown China Hotel Makao - RestoranGolden Crown China Hotel Makao - RestoranGolden Crown China Hotel Makao - Bazen


AS-AGWEB-3C03