ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Crown China Hotel

Opposite to Macau International Airport, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Crown China Hotel Makao - Eksterijer hotela Golden Crown China Hotel Makao - Eksterijer hotela Golden Crown China Hotel Makao - Ulaz Golden Crown China Hotel Makao - Predvorje Golden Crown China Hotel Makao - Predvorje Golden Crown China Hotel Makao - Gostinjska soba Golden Crown China Hotel Makao - Gostinjska soba Golden Crown China Hotel Makao - Apartman Golden Crown China Hotel Makao - Interijer hotela Golden Crown China Hotel Makao - Apartman Golden Crown China Hotel Makao - Apartman Golden Crown China Hotel Makao - Restoran Golden Crown China Hotel Makao - Restoran Golden Crown China Hotel Makao - Restoran Golden Crown China Hotel Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 300
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1136recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (1136)
Razvrstati po:
Pui M. Parovi Malaysia, 13. prosinca 2014.
overall is good, mattress too hard

Location, seaview,big room
6,7
Saard B. Poslovni putnici Thailand, 11. prosinca 2014.
Great location.

Location, Price, Hotel
7,3
Too many tourists at this time, Escalators were too crowded, Room smell cigarette.
Ninnet S. Grupe Thailand, 9. prosinca 2014.
Easy connect to another place

Easy/Comfortable/Large room
7
I like a large room comfortable, nice location can connect to another place, and Check in/out easy.
Lay V. Parovi Malaysia, 9. prosinca 2014.
Very near airport / breakfast not ok

Very near airport / breakfast not ok
7,3
Very near airport, just oppo of the airport / breakfast not ok
Lay V. Parovi Malaysia, 9. prosinca 2014.
Very near airport / breakfast not ok

Very near airport / breakfast not ok
7,3
Very near airport / breakfast not ok
Teo Y. Parovi Malaysia, 8. prosinca 2014.
location

location and the service of staff
8,3
Near to airport, good breakfast and location.
Chin L. Poslovni putnici Malaysia, 3. prosinca 2014.
Good Hotel

Location, Service and Room rate
9,3
The stay was great and we are very happy.
Rommel R. Grupe Philippines, 3. prosinca 2014.
one of the best hotel i ever stayed

very helpfull staff, clean room and good location
10
i consider my stay here at Golden Crown China Hotel as one of the best hotel I ever stayed. good and very a helpfull staff, nice and clean rooms and good location as it is situated just across the Macau International airport wherein free shuttle bus from different hotels around Macau are stationed.
Hong G. Solo putnici Malaysia, 1. prosinca 2014.
Strategic location at affordable pricing

Location, location & location
7,7
The fact that you can just walk across to check in to the airport or when you just arrived, is a big plus point. Add to the fact that you can access different casinos via the free shuttle services at the airport compound is another. Fantastic location!
Teresita V. Parovi Philippines, 30. studenog 2014.
great weekend at macau

location, staff and room cleanliness
9,3
great. thank you

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Crown China Hotel MakaoGolden Crown China Hotel Makao - Eksterijer hotelaGolden Crown China Hotel Makao - Eksterijer hotelaGolden Crown China Hotel Makao - UlazGolden Crown China Hotel Makao - PredvorjeGolden Crown China Hotel Makao - PredvorjeGolden Crown China Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Crown China Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Crown China Hotel Makao - ApartmanGolden Crown China Hotel Makao - Interijer hotelaGolden Crown China Hotel Makao - ApartmanGolden Crown China Hotel Makao - ApartmanGolden Crown China Hotel Makao - RestoranGolden Crown China Hotel Makao - RestoranGolden Crown China Hotel Makao - RestoranGolden Crown China Hotel Makao - Bazen


AS-AGWEB-3C07