Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Dragon Hotel

Rua de Malaca, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Dragon Hotel Makao - Gostinjska soba Golden Dragon Hotel Makao - Gostinjska soba Golden Dragon Hotel Makao - Gostinjska soba Golden Dragon Hotel Makao - Kupaonica Golden Dragon Hotel Makao - Gostinjska soba Golden Dragon Hotel Makao - Predvorje Golden Dragon Hotel Makao - Predvorje Golden Dragon Hotel Makao - Predvorje Golden Dragon Hotel Makao - Restoran Golden Dragon Hotel Makao - Restoran Golden Dragon Hotel Makao - Interijer hotela Golden Dragon Hotel Makao - Bazen Golden Dragon Hotel Makao - Dvorana za fitness Golden Dragon Hotel Makao - Eksterijer hotela Golden Dragon Hotel Makao - Apartman Golden Dragon Hotel Makao - Gostinjska soba
Golden Dragon Hotel Makao - Apartman Golden Dragon Hotel Makao - Apartman Golden Dragon Hotel Makao - Recepcija Golden Dragon Hotel Makao - Predvorje Golden Dragon Hotel Makao - Gostinjska soba Golden Dragon Hotel Makao - Kupaonica Golden Dragon Hotel Makao - Kupaonica Golden Dragon Hotel Makao - Gostinjska soba Golden Dragon Hotel Makao - Kupaonica Golden Dragon Hotel Makao - Gostinjska soba Golden Dragon Hotel Makao - Predvorje Golden Dragon Hotel Makao - Predvorje
Područje Grad Macau Broj soba: 483
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1501recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1501)
Razvrstati po:
Lin D. Parovi Singapore, 6. svibnja 2015.
Big room

Big room, cleanliness, casino
6,3
Big room but hard bed
Lin D. Obitelji sa malom djecom Singapore, 4. svibnja 2015.
Room is good but some staff are not approachable

Big room, Clean and comfortable.
7
The room is big but some of the staff is not friendly or can able to provide information.
Leandro L. Poslovni putnici Philippines, 3. svibnja 2015.
good food and service

food and service near ferry terminal
8
my stay was k good budget hotel because of english speaking staff and food
Wai L. Parovi Hong Kong, 26. travnja 2015.
Convenience

Convenience
8
Hung G. Solo putnici United States of America, 23. travnja 2015.
pleasant stay

location, food, casino
7,7
I found it pleasant to stay there and near the ferry terminal.
Tai S. Solo putnici Malaysia, 18. travnja 2015.
terrible environment

Not good for women travel as bad environment
5,7
Elaine A. Parovi Australia, 7. travnja 2015.
good value

Room size , location to ferry, great bellboys
7,7
It was o.k except the bed was so hard I slept on a spare pillow which was not very comfortable. As we were leaving I spoke to a cleaner only to find out that the layer on top of the mattress had been left off our bed. Trying to explain this to the front desk was impossible as very little English is spoken. I would have thought that the person making our bed daily would have seen this.There al;so could be more seating on the first floor buffet as we were turned away one night due to no seets.
Sam C. Poslovni putnici Malaysia, 7. travnja 2015.
The mattress is hard like stone

Location is heart of center
5,3
Justin L. Grupe Australia, 6. travnja 2015.
Clean and in good location, good value.

Clean room, less than five minutes walk to the Sands, friendly reception.
9,7
So this was the cheapest option during this Easter long weekend, found that it was actually a very good hotel. Didnt actually take the ferry shuttle because I came from the Venetian, but even that was very easy with just a free bus from Venetian to Sands, then walking less than five minutes to the Golden Dragon, it's very easy to see and can't miss it. Walking further another 5 to 10 minutes will take you to the Macau ferry if you miss the shuttle or like to walk. Check it was fast and efficient, although it turns out the only non smoking rooms available were twin bed rooms, didn't mind as one of the most important things to me is a smoke free room. Have been fivkn
Wu Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 5. travnja 2015.
Good

Clean, Cleaner friendly, staff helpful
8
Great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Dragon Hotel MakaoGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - KupaonicaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - PredvorjeGolden Dragon Hotel Makao - PredvorjeGolden Dragon Hotel Makao - PredvorjeGolden Dragon Hotel Makao - RestoranGolden Dragon Hotel Makao - RestoranGolden Dragon Hotel Makao - Interijer hotelaGolden Dragon Hotel Makao - BazenGolden Dragon Hotel Makao - Dvorana za fitnessGolden Dragon Hotel Makao - Eksterijer hotelaGolden Dragon Hotel Makao - ApartmanGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - ApartmanGolden Dragon Hotel Makao - ApartmanGolden Dragon Hotel Makao - RecepcijaGolden Dragon Hotel Makao - PredvorjeGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - KupaonicaGolden Dragon Hotel Makao - KupaonicaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - KupaonicaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - PredvorjeGolden Dragon Hotel Makao - PredvorjeGolden Dragon Hotel Makao - ApartmanGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - ApartmanGolden Dragon Hotel Makao - Eksterijer hotelaGolden Dragon Hotel Makao - KupaonicaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - KupaonicaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - KupaonicaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - SadržajiGolden Dragon Hotel Makao - ApartmanGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - KupaonicaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - ApartmanGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - KupaonicaGolden Dragon Hotel Makao - ApartmanGolden Dragon Hotel Makao - KupaonicaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - Gostinjska sobaGolden Dragon Hotel Makao - RestoranGolden Dragon Hotel Makao - RestoranGolden Dragon Hotel Makao - Dvorana za fitnessGolden Dragon Hotel Makao - RestoranGolden Dragon Hotel Makao - Restoran


AS-AGWEB-3A06