ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Prince Hotel & Suites

Acacia Street Corner Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvorana Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Soba za sastanke Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvorana Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba
Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 57
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 794recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (794)
Razvrstati po:
Visakan V. Solo putnici Singapore, 23. ožujka 2015.
would stay again

location, location, location
8,7
Robert P. Parovi United States of America, 15. ožujka 2015.
Review Tityle

Location, Food, Staff
9
Fine. Afterwards, the evaluation was a bit bothersome.
Wei C. Poslovni putnici Singapore, 6. ožujka 2015.
Amazing Cebu

food, location, room
6
Young A. Parovi Philippines, 5. ožujka 2015.
Very good

Food, people & location
9,7
Clark B. Poslovni putnici United States of America, 4. ožujka 2015.
A Good Value choice near Ayala Center

Location is close to Ayala; excellent breakfast; fairly large rooms
9,7
This was my second stay at the Golden Prince. In a previous posting I mentioned some shower problems. However this time around I had an excellent room (with an excellent shower) and now have a very favorable view of this hotel, particularly its good value considering location, staff responsiveness, and room size.
Clark B. Poslovni putnici United States of America, 1. ožujka 2015.
Decent hotel with location 2 blocks from Ayala Ctr

Location, Very Pleasant Staff
7,7
Pros: Central to Ayala Center, reasonable price Cons: Room window was covered; room was a bit dark; poor shower (low pressure, water not hot)
Jure M. Parovi Slovenia, 22. veljače 2015.
hotel under renovation at the moment

location
7,3
It's location is just a short walk from Ayala center. A nice place to stay, they have bigger rooms than Tune hotel.
Michele S. Solo putnici Australia, 20. veljače 2015.
You get what you pay for.

location, friendly & helpful staff
7,3
No window view to the outside world. Not good if you are claustrophobic.
Brian E. Parovi Philippines, 16. veljače 2015.
near center of cebu

Near ayala center, clean room
6,3
Food is normal I think, but the bed was 2 single beds joint together, and a bit hard for me.
Johan W. Parovi Australia, 11. veljače 2015.
Enjoyed our stay with welcoming staff with smiles

The location, the attentive Staff and that homey feel
8,7
we were very happy with our stay and look forward to staying there again when next we travel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Prince Hotel & Suites CebuGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvoranaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Soba za sastankeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvoranaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05