Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Prince Hotel & Suites

Acacia Street Corner Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvorana Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Soba za sastanke Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvorana Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba
Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 57
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 813recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (813)
Razvrstati po:
Maria S. Grupe Philippines, 4. lipnja 2015.
NOT value for money

Breakfast ok. Location near ayala. Wifi ok.
4,7
There are hotels nearby with better facilities and cheaper rates. The bath towels are very old, looking dirty. Bed linens with holes. Breakfast ok and wifi ok.
Muhammad A. Grupe Malaysia, 13. travnja 2015.
Great Location

Location, Location & Location
8
Great... wort for money. Comfy and breakfast is good.
Darius K. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. travnja 2015.
Great location and value for money

Great location, value for money and very helpful staff
8,7
Very good
Darius K. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. travnja 2015.
Value for money and great location

Great location, value for money and very helpful staff
8,7
Very good
Joanne H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. ožujka 2015.
Traveler with children

Breakfast buffet, friendly staffs, cleanliness
9,7
Great
Janet O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. ožujka 2015.
Towels and blankets too musky and old.

Location
5,7
Staff are friendly , its the restaurant food, towels, blankets and toiletries they need to improve
Leah P. Obitelji sa malom djecom Croatia, 26. ožujka 2015.
The best place to be

Accessible, affordable and accommodating, the staff areVery courteous and respectable!
9,7
Was great !
Visakan V. Solo putnici Singapore, 23. ožujka 2015.
would stay again

location, location, location
8,7
Janice M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. ožujka 2015.
excellent staff performance

staff,food ,staff
8,3
Its old,no parking area,bathroom old and untidy,towels smells like not being dried properly,room is so small but but but ....staff made a difference in our stay,all of them are very polite,they are well trained,security guards are fantastic,.kitchen staff,housekeeping,oh my i couldnt ask for more,makes me wanna go back,,Staff,one of my great memories ,,,they look like they paid well,they always at your service
Robert P. Parovi United States of America, 15. ožujka 2015.
Review Tityle

Location, Food, Staff
9
Fine. Afterwards, the evaluation was a bit bothersome.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Prince Hotel & Suites CebuGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvoranaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Soba za sastankeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvoranaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07