ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Prince Hotel & Suites

Acacia Street Corner Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvorana Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Soba za sastanke Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvorana Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i piće Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba
Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 57
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 780recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (780)
Razvrstati po:
Jure M. Parovi Slovenia, 22. veljače 2015.
hotel under renovation at the moment

location
7,3
It's location is just a short walk from Ayala center. A nice place to stay, they have bigger rooms than Tune hotel.
Michele S. Solo putnici Australia, 20. veljače 2015.
You get what you pay for.

location, friendly & helpful staff
7,3
No window view to the outside world. Not good if you are claustrophobic.
Brian E. Parovi Philippines, 16. veljače 2015.
near center of cebu

Near ayala center, clean room
6,3
Food is normal I think, but the bed was 2 single beds joint together, and a bit hard for me.
Miroslav S. Parovi Croatia, 10. veljače 2015.
decent place on good location

location, staff, cleanliness
7,3
Hotel is on good location, just short stroll from Ayala. At the moment part of hotel is under renovation so there is some noise during the day. If you plan to sleep during the day, avoid till it's finished. At night everything is fine.
Colleen E. Grupe Canada, 10. veljače 2015.
AWAY FROM HOME

LOCATION, STAFF,HELPFUL
8,7
i was very pleased with my stay an this hotel. The staff were friendly and accommodating. Everything was clean and up to adequate standards. The location was great for shopping at the mall.
Janelle J. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 9. veljače 2015.
Good

Food,location ,and staff
9
Was good, beds were big but not as comfortable
Maria X. Parovi Philippines, 6. veljače 2015.
misleading room category

staff were very acommodating
5,7
We booked a suite room without a tub. The price was really enticing at only php1.9k.. Imagine a suite room for that price! When I reached the room it looked like a standard room only. They should change their room description
Or P. Poslovni putnici Israel, 6. veljače 2015.
Nice minus

The crew
6
Manuel S. Poslovni putnici New Zealand, 3. veljače 2015.
Great place!

Location, service and value
8
Good stay and friendly staff. Will stay there again.
Francisco M. Parovi Philippines, 30. siječnja 2015.
nice hotel

near ayala mall, clean hotel, staff are all accomodating
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Prince Hotel & Suites CebuGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvoranaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Soba za sastankeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Plesna dvoranaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hrana i pićeGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska sobaGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08