Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Sun Palace Hotel

33 Hang Quat Street, Hoan Kiem Dist., Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Predvorje Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Predvorje Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Interijer hotela Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Restoran Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Golden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Stara četvrt Broj soba: 20

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 235recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
9,2
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (235)
Razvrstati po:
Walter R. Parovi Argentina, 30. prosinca 2015.
Very good hotel with excellent location.

Location, staff, cleanness
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kim P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. prosinca 2015.
General

good location, Good Breakfast choice
7,3
Very poor water pressure for shower especially at 6th floor.
Prijavi ovu recenziju
Chee S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. prosinca 2015.
Excellent Service and Food

Staff and manager are very friendly, Breakfast is excellent and Rooms are clean
10
This is a highly recommended hotel if you happen to stay in old quarter. We in a group of 17 persons (families with young children) really love the breakfast provided by the hotel. The breakfast is really 5 star. The manager Julia and Bruce are very friendly and helpful. We all really enjoy staying here.
Prijavi ovu recenziju
Seng A. Solo putnici Singapore, 8. studenog 2015.
Pleasant Stay

Helpful, Clean, Good location
8
Though the room is a bit smaller than expected, but clean. Bruce was very helpful. Tour, exchange money all can do it here, no need to hunt around. Sometimes booking tour from hotel can get a special guest rate and guarantee what you will get in your tour package. I am satisfied with everything.
Prijavi ovu recenziju
Oscar R. Solo putnici United States of America, 28. listopada 2015.
Hanoi stay

Comfort and breakfast
9,3
Prijavi ovu recenziju
Benjamas S. Parovi Thailand, 19. listopada 2015.
Nice small hotel in the middle of old town Hanoi

Clean room, helpful staff and location
8
We had a nice stay. This is a return visit. While the hotel is still nice, it had sadly begun to age a bit. Hopefully the hotel will prioritize maintainance going forward.
Prijavi ovu recenziju
Douglas S. Parovi United States of America, 17. listopada 2015.
Great base for Saigon

Breakfast, 2 blocks to the markets, across the park from the backpackers district: close enough for easy access, but far enough to escape the noise.
9
This was our 3rd stay at Asian Ruby. Breakfast has always been great. Fresh fruit as well as Asian and Western selections. The Late night Circle K across the street is really nice if you are arriving late in the evening like we usually do. The staff speaks excellent English and provides good directions for exploring the local area. Rooms are a bit small, but have all the necessary amenities. We had a great stay.
Prijavi ovu recenziju
Dan D. Solo putnici China, 16. rujna 2015.
Nice place, the hotel very confrontable

Services
9,7
Very nice hotel, the staff of hotel very friendly and helpful, good service in hotel. I like it
Prijavi ovu recenziju
Mazlina M. Parovi Malaysia, 31. kolovoza 2015.
comfort

cleanliness. friendly and helpful staff. strategic location
9,7
Enjoy and confortable
Prijavi ovu recenziju
Ariana F. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 4. kolovoza 2015.
Amazing Hotel with Great Employees

The staff at the hotel were amazing. They helped us out and were always prepared with activities and places to sightsee. The breakfast was delicious and well presented. The rooms were very spacious.
10
My mother and I had a great stay at Golden Sun Palace Hotel. The staff were beyond helpful. The breakfast was delicious. I would definitely stay at this hotel in the future and recommend it to others.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Sun Palace Hotel HanoiGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - PredvorjeGolden Sun Palace Hotel Hanoi - PredvorjeGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Interijer hotelaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - RestoranGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaGolden Sun Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01