Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Grad Cebu, Cebu City, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Valley Hotel Cebu City - Kupaonica Golden Valley Hotel Cebu City - Sadržaji Golden Valley Hotel Cebu City - Recepcija Golden Valley Hotel Cebu City - Plesna dvorana Golden Valley Hotel Cebu City - Plesna dvorana Golden Valley Hotel Cebu City - Soba za sastanke Golden Valley Hotel Cebu City - Soba za sastanke Golden Valley Hotel Cebu City - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu City - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu City - Recepcija Golden Valley Hotel Cebu City - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu City - Interijer hotela Golden Valley Hotel Cebu City - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu City - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu City - Interijer hotela Golden Valley Hotel Cebu City - Soba za sastanke
Područje Grad Cebu Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 459recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (459)
Razvrstati po:
Yasir A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. srpnja 2015.
location is Good but the lady Indian staff

location, price and the staffs
6,3
good
Prijavi ovu recenziju
Stephen G. Grupe United Kingdom, 12. srpnja 2015.
Fantastic service

service excellent. food excellent. Rooms excellent
10
My group had a very enjoyable stay here. Staff were very helpful. rooms were very clean and the service excellent
Prijavi ovu recenziju
Robin B. Solo putnici United States of America, 6. srpnja 2015.
Golden Valley Hotel

Staff, located in quiet street
5,3
It is an old hotel, noisy air conditioning, dark room, no window, no balcony, no counter space in bathroom, sewage smell from bathroom sink. dirty street, pollution, noisy. No decent restaurant around. Barely worth a day I paid for.
Prijavi ovu recenziju
Patrick G. Poslovni putnici United Kingdom, 11. lipnja 2015.
performance not my style

friendly staff
6,3
staff is friendly here - but performance is quite annoying sometimes. hotel is old and for my view not 3 star - 20 bucks max price is okish anything over you can find large nice rooms better somewhere else
Prijavi ovu recenziju
Patrick G. Poslovni putnici United Kingdom, 6. lipnja 2015.
where quality doesnt match price...
4
have a good look and you find far better hotels for the same price
Prijavi ovu recenziju
Derrick G. Grupe Philippines, 18. svibnja 2015.
Great Stay

Clean, friendly staff, affordable
8,3
Awesome !
Prijavi ovu recenziju
Jessica K. Parovi Philippines, 4. svibnja 2015.
Clean, quiet, good staff, accessible,

Nice and clean
10
Very relaxing
Prijavi ovu recenziju
Sheila D. Solo putnici Philippines, 2. svibnja 2015.
average

location at downtown area
6,7
I should be happy that i got a good deal (50% discount) on the room. However it was just an ordinary room and i wouldnt pay the reg Php5000 rate for it if i had the funds. Bathroom is so small.
Prijavi ovu recenziju
Peter F. Parovi United Kingdom, 20. travnja 2015.
Golden Valley Hotel

The best thing about the hotel were the staff who were excellent.
6,7
My stay was ok the room was clean and comfortable the only problem was the air con which was so noisy that it sounded like a plane taking off but if you turned it off the room was like a sauna
Prijavi ovu recenziju
Donovan L. Grupe Singapore, 19. travnja 2015.
small cozy hotel

good location, friendly staff, simple rooms
7,7
Hotel was in a good location, near to shopping, eating, the city centre and the port. They gave us individual accounts for the wifi. However, they charged for mineral water in the room which was unexpected. We could not find the price of the water on the beverage list and thought that it would be complimentary like other hotels, but unfortunately not.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Valley Hotel Cebu CityGolden Valley Hotel Cebu City - KupaonicaGolden Valley Hotel Cebu City - SadržajiGolden Valley Hotel Cebu City - RecepcijaGolden Valley Hotel Cebu City - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel Cebu City - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel Cebu City - Soba za sastankeGolden Valley Hotel Cebu City - Soba za sastankeGolden Valley Hotel Cebu City - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu City - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu City - RecepcijaGolden Valley Hotel Cebu City - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu City - Interijer hotelaGolden Valley Hotel Cebu City - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu City - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu City - Interijer hotelaGolden Valley Hotel Cebu City - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01