Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Colon, grad Cebu , Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 470recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (470)
Razvrstati po:
Salvatore P. Parovi Italy, 2. veljače 2016.
staff ok

clean
5
No Well no bad
Prijavi ovu recenziju
Ariel H. Solo putnici United States of America, 20. siječnja 2016.
No windows, surly staff, avoid this place
3,7
Women at front desk were unfriendly. Room was tired, walls dirty, NO WINDOWS. Breakfast was meager and apathetic. Bathroom smelt of vomit. In a very noisy crowded but central neighborhood. Better options nearby.
Prijavi ovu recenziju
Ronan J. Solo putnici Philippines, 1. siječnja 2016.
worth its price

ease of booking, nice comfortable room, and location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Marie S. Grupe Philippines, 30. studenog 2015.
convenient

good service, affordable, convenient
9,7
Prijavi ovu recenziju
Doug G. Parovi Canada, 29. studenog 2015.
One night stay

Tv channel list, hot water, and beds
6,3
Ok but no water cooler available in hallways.
Prijavi ovu recenziju
Cindy R. Grupe Philippines, 13. studenog 2015.
Cebu 2015

The staffs were nice and accommodating.
6,3
It's pretty good. The rooms were good. For group travelers like us, it is very important for us that the room to stay has more outlets were we can charge our gadgets. Our room has only two outlets but they were nice enough in providing us with an extension outlet.
Prijavi ovu recenziju
Geraldine B. Poslovni putnici Philippines, 1. listopada 2015.
Ample

Staff, location and price
6,7
Prijavi ovu recenziju
Emmylou P. Solo putnici Philippines, 25. rujna 2015.
Worth it!

the best 3 things about this hotel are -- Helpful staff/receptionists, very affordable, accessible to public transportation
8,7
We book the hotel on our way back to Cebu from Bato. When we arrived, the staff were all accommodating. We even managed to get a massage that night and it was good. Free breakfast the following day was good as well. The hotel is quite near to key city roads and the receptionist help us how to go around the city. He even offered to call the hotel if we are getting lost even if we already checked out. the overall stay in Golden Valley Hotel was all worth it.
Prijavi ovu recenziju
Rowena D. Grupe Philippines, 10. kolovoza 2015.
Home Away From Home

Friendly, approachable and accommodating staff, prompt service, quiet place to stay
7,7
It was my 2nd time to stay in this hotel and still I am satisfied with the service that my group received. Will surely come back here.
Prijavi ovu recenziju
Michael G. Parovi United States of America, 10. kolovoza 2015.
Worn out mattresses

Can't think of anything
4
Uncomfortable
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Golden Valley Hotel grad Cebu Golden Valley Hotel grad Cebu  - KafićGolden Valley Hotel grad Cebu  - KupaonicaGolden Valley Hotel grad Cebu  - SadržajiGolden Valley Hotel grad Cebu  - RecepcijaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeGolden Valley Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeGolden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel grad Cebu  - RecepcijaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04