Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Colon, grad Cebu , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Valley Hotel grad Cebu  - Kupaonica Golden Valley Hotel grad Cebu  - Sadržaji Golden Valley Hotel grad Cebu  - Recepcija Golden Valley Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Golden Valley Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Golden Valley Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Golden Valley Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Golden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Golden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Golden Valley Hotel grad Cebu  - Recepcija Golden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Golden Valley Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Golden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Golden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Golden Valley Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Golden Valley Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke
Područje Colon Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 462recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (462)
Razvrstati po:
Rowena D. Grupe Philippines, 10. kolovoza 2015.
Home Away From Home

Friendly, approachable and accommodating staff, prompt service, quiet place to stay
7,7
It was my 2nd time to stay in this hotel and still I am satisfied with the service that my group received. Will surely come back here.
Prijavi ovu recenziju
Michael G. Parovi United States of America, 10. kolovoza 2015.
Worn out mattresses

Can't think of anything
4
Uncomfortable
Prijavi ovu recenziju
Yasir A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. srpnja 2015.
location is Good but the lady Indian staff

location, price and the staffs
6,3
good
Prijavi ovu recenziju
Stephen G. Grupe United Kingdom, 12. srpnja 2015.
Fantastic service

service excellent. food excellent. Rooms excellent
10
My group had a very enjoyable stay here. Staff were very helpful. rooms were very clean and the service excellent
Prijavi ovu recenziju
Robin B. Solo putnici United States of America, 6. srpnja 2015.
Golden Valley Hotel

Staff, located in quiet street
5,3
It is an old hotel, noisy air conditioning, dark room, no window, no balcony, no counter space in bathroom, sewage smell from bathroom sink. dirty street, pollution, noisy. No decent restaurant around. Barely worth a day I paid for.
Prijavi ovu recenziju
Patrick G. Poslovni putnici United Kingdom, 11. lipnja 2015.
performance not my style

friendly staff
6,3
staff is friendly here - but performance is quite annoying sometimes. hotel is old and for my view not 3 star - 20 bucks max price is okish anything over you can find large nice rooms better somewhere else
Prijavi ovu recenziju
Patrick G. Poslovni putnici United Kingdom, 6. lipnja 2015.
where quality doesnt match price...
4
have a good look and you find far better hotels for the same price
Prijavi ovu recenziju
Derrick G. Grupe Philippines, 18. svibnja 2015.
Great Stay

Clean, friendly staff, affordable
8,3
Awesome !
Prijavi ovu recenziju
Jessica K. Parovi Philippines, 4. svibnja 2015.
Clean, quiet, good staff, accessible,

Nice and clean
10
Very relaxing
Prijavi ovu recenziju
Sheila D. Solo putnici Philippines, 2. svibnja 2015.
average

location at downtown area
6,7
I should be happy that i got a good deal (50% discount) on the room. However it was just an ordinary room and i wouldnt pay the reg Php5000 rate for it if i had the funds. Bathroom is so small.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Valley Hotel grad Cebu Golden Valley Hotel grad Cebu  - KupaonicaGolden Valley Hotel grad Cebu  - SadržajiGolden Valley Hotel grad Cebu  - RecepcijaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeGolden Valley Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeGolden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel grad Cebu  - RecepcijaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaGolden Valley Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04