ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Valley Hotel Cebu - Kupaonica Golden Valley Hotel Cebu - Sadržaji Golden Valley Hotel Cebu - Recepcija Golden Valley Hotel Cebu - Plesna dvorana Golden Valley Hotel Cebu - Plesna dvorana Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Recepcija Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Interijer hotela Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Interijer hotela Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke
Područje Grad Cebu Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 380recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (380)
Razvrstati po:
Dale H. Poslovni putnici United States of America, 16. studenog 2014.
clean good location

clean location staff
7,3
Decent hotel. Good value
Richard N. Solo putnici Philippines, 10. studenog 2014.
my stay

cleanlines; value for money; affordable rates
6,3
my stay in hotel is nice and very good...
Cris E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. studenog 2014.
Great staff

staff, taxi availability, downtown location
6,7
I particularly like the staff who are more than helpful in carrying our bags to the room. I paid 1,000 pesos for a family room that can accommodate five people. It was really affordable! Their halu-halo is the best in Cebu! Breakfast was included in the package and Internet was really fast. I'll stay here again.
Arthur T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 3. studenog 2014.
3 days at Giolden Valley

friendliness of the reception desks to queries
7,3
Wilmar M. Poslovni putnici Philippines, 3. studenog 2014.
awesome

convenient,staff friendly and cheapest of hotel
6,3
i enjoyed
Joanna A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. studenog 2014.
you get what you pay for

Value for money, convinient location
5,7
Hotel staffs are good enough, except for the restaurant's waiter.. Courteous but didn't served as well. Foods are no good, they served expired tofu in our stir fry vegetable.
Dindo A. Parovi Philippines, 27. listopada 2014.
Fair stay in Golden Valley

Location, staff and resto cakes
7,3
Junah C. Grupe Philippines, 26. listopada 2014.
great budget hotel

they clean and change the sheets and towels everyday, accomodating hotel personels, and very affordable ^-^
9
Sem P. Solo putnici Philippines, 24. listopada 2014.
Value for money

Cheap, breakfast is OK, near a university
7,7
Not really convenient. No cell signal in my room. White towels show dark stains.
April S. Parovi Philippines, 19. listopada 2014.
Value hotel

Budget, with bfast and clean
8
Nice place to stay for budget traveller

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Valley Hotel CebuGolden Valley Hotel Cebu - KupaonicaGolden Valley Hotel Cebu - SadržajiGolden Valley Hotel Cebu - RecepcijaGolden Valley Hotel Cebu - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel Cebu - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastankeGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastankeGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - RecepcijaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Interijer hotelaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Interijer hotelaGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A06