ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Valley Hotel Cebu - Kupaonica Golden Valley Hotel Cebu - Sadržaji Golden Valley Hotel Cebu - Recepcija Golden Valley Hotel Cebu - Plesna dvorana Golden Valley Hotel Cebu - Plesna dvorana Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Recepcija Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Interijer hotela Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Interijer hotela Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke
Područje Grad Cebu Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 440recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (440)
Razvrstati po:
Ma A. Poslovni putnici Philippines, 24. ožujka 2015.
cheap rates but comfortable

clean, affordable room rates, accessible
7,3
i had a comfortable stay
Allan L. Obitelji sa malom djecom Canada, 10. ožujka 2015.
Satisfactory

Location for this time.
8
Comfortable and the staff were quite friendly. Just wish there was water and ice on the floor.
Renato M. Solo putnici Canada, 8. ožujka 2015.
convenient location

location, price and friendly desk staff
7
Pleasant stay
Joselito A. Grupe Philippines, 8. ožujka 2015.
Cebu Family Tour

1. Affordable price, 2. strategically located near the church 3. easy access either going to uptown Cebu or the busy streets of downtown Colon
7,3
Stay is just okay, although aircon is not that good. Food is deliciously fair enough, although coffee is not overflowing :), family rooms are big enough.
Melven B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. ožujka 2015.
The price is good

Staff, food, location
8
Pleasant
Clarence H. Parovi United States of America, 1. ožujka 2015.
I will look for a different hotel next time.

It was just okay
6
It worked for me this time but I will find a different hotel next time
Timothy I. Solo putnici United States of America, 28. veljače 2015.
Good hotel for the price.

The staff was warm and cordial, the hotel was overall very clean and comfortable, and the location puts you close to the action.
8,3
No really big complaints, especially when the price is factored in. The refrigerator always froze my drinks and food overnight, no matter how low the setting, you have to leave the shower on for a good five or six minutes before the water starts to get warm, and the air conditioner takes a while to cool the room down, but all of those things are fairly easy to overlook when you consider the price of the room. Overall, I would recommend the place, and if I went back to Cebu City, I would probably book a room there again.
Mark C. Parovi Australia, 28. veljače 2015.
you get what you pay for

good location,meals in resto good
6,7
you get what you pay for.....it was ok ,the shower was as cold as the breakfast and the aircon sounded like a helicopter on steroids...
Patrick G. Solo putnici United Kingdom, 27. veljače 2015.
20 Bucks fine-not more

wifi location value
6
good value for 20 bucks-wouldnt pay more though
Jared C. Parovi United States of America, 24. veljače 2015.
Golden Valley Hotel

Location, The security guard
5,7
My impression was quite a bit lower than what I was expecting. Nothing went wrong per say, but the room I had was definitely a bit drab, and the hot water remained a myth.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Valley Hotel CebuGolden Valley Hotel Cebu - KupaonicaGolden Valley Hotel Cebu - SadržajiGolden Valley Hotel Cebu - RecepcijaGolden Valley Hotel Cebu - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel Cebu - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastankeGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastankeGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - RecepcijaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Interijer hotelaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Interijer hotelaGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A06