ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Valley Hotel Cebu - Kupaonica Golden Valley Hotel Cebu - Sadržaji Golden Valley Hotel Cebu - Recepcija Golden Valley Hotel Cebu - Plesna dvorana Golden Valley Hotel Cebu - Plesna dvorana Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Recepcija Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Interijer hotela Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Interijer hotela Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke
Područje Grad Cebu Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 389recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (389)
Razvrstati po:
Edlin A. Solo putnici Philippines, 17. prosinca 2014.
ITS ALWAYS BEEN GOOD!

LOCATION, LOCATION, AND LOCATION
9
IT HAS ALWAYS BEEN THE BEST EXPERIENCE EVERY TIME I STAYED AT THIS HOTEL. VERY ACCOMMODATING STAFF AND VERY WARM AND FRIENDLY AMBIANCE!
Jessil M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. prosinca 2014.
Great stay!

Clean rooms, great food and nice staff.
10
We had a great stay. The staff were accommodating and helpful. Great food and dining experience!
Stephen C. Solo putnici United States of America, 11. prosinca 2014.
Great Staff!!

Staff, the room and quiet but convenient to everwhere.
8,7
Only contact I will have is to let them know I am coming again.......soon!
Edlin A. Solo putnici Philippines, 1. prosinca 2014.
Nice place

Very good location, good food especially the pastries and very affordable rates
9,3
It was good
Menchie C. Grupe Philippines, 24. studenog 2014.
accessible

location location location
6
Good
Jorgen H. Parovi Denmark, 24. studenog 2014.
Asian contries rate themself STARS :(

neighborhood, bad beds, okay personal service
4
Dale H. Poslovni putnici United States of America, 16. studenog 2014.
clean good location

clean location staff
7,3
Decent hotel. Good value
Richard N. Solo putnici Philippines, 10. studenog 2014.
my stay

cleanlines; value for money; affordable rates
6,3
my stay in hotel is nice and very good...
Cris E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. studenog 2014.
Great staff

staff, taxi availability, downtown location
6,7
I particularly like the staff who are more than helpful in carrying our bags to the room. I paid 1,000 pesos for a family room that can accommodate five people. It was really affordable! Their halu-halo is the best in Cebu! Breakfast was included in the package and Internet was really fast. I'll stay here again.
Arthur T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 3. studenog 2014.
3 days at Giolden Valley

friendliness of the reception desks to queries
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Valley Hotel CebuGolden Valley Hotel Cebu - KupaonicaGolden Valley Hotel Cebu - SadržajiGolden Valley Hotel Cebu - RecepcijaGolden Valley Hotel Cebu - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel Cebu - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastankeGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastankeGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - RecepcijaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Interijer hotelaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Interijer hotelaGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A03