ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Golden Valley Hotel Cebu - Kupaonica Golden Valley Hotel Cebu - Sadržaji Golden Valley Hotel Cebu - Recepcija Golden Valley Hotel Cebu - Plesna dvorana Golden Valley Hotel Cebu - Plesna dvorana Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Recepcija Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Interijer hotela Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Gostinjska soba Golden Valley Hotel Cebu - Interijer hotela Golden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke
Područje Grad Cebu Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 431recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (431)
Razvrstati po:
Melven B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. ožujka 2015.
The price is good

Staff, food, location
8
Pleasant
Clarence H. Parovi United States of America, 1. ožujka 2015.
I will look for a different hotel next time.

It was just okay
6
It worked for me this time but I will find a different hotel next time
Timothy I. Solo putnici United States of America, 28. veljače 2015.
Good hotel for the price.

The staff was warm and cordial, the hotel was overall very clean and comfortable, and the location puts you close to the action.
8,3
No really big complaints, especially when the price is factored in. The refrigerator always froze my drinks and food overnight, no matter how low the setting, you have to leave the shower on for a good five or six minutes before the water starts to get warm, and the air conditioner takes a while to cool the room down, but all of those things are fairly easy to overlook when you consider the price of the room. Overall, I would recommend the place, and if I went back to Cebu City, I would probably book a room there again.
Mark C. Parovi Australia, 28. veljače 2015.
you get what you pay for

good location,meals in resto good
6,7
you get what you pay for.....it was ok ,the shower was as cold as the breakfast and the aircon sounded like a helicopter on steroids...
Melven B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. veljače 2015.
Nice Hotel

Staff, food, location
8
Good except for two things. 1. Hot shower not working 2. TV is very small
Anthony G. Parovi United States of America, 17. veljače 2015.
good value

value, clean, friendly
9
good hotel for the price. We just sleep there but had a 42" TV. good internet.
Jacquiline F. Parovi Philippines, 16. veljače 2015.
Valentine Stay

Value for money because i booked it cheaper compare to other hotels nearby, second the staff were accommodating and polite and third it was near to the cathedral and sto nino church.
8,3
Overall it was good but the personal ref was not functioning well and the aircon was so noisy i stayed at room 217.
Jay M. Solo putnici Australia, 14. veljače 2015.
Very basic

Price?
5,7
It was a very basic room, not in a particularly good location. Staff were friendly enough, but I would stay somewhere else for the same price next time.
Sritharrthasan T. Poslovni putnici United Kingdom, 10. veljače 2015.
BETTER THAN EXPECTED

POLITE STAFF, SERVICE, CLEAN
3,7
EXCELENT
Princes C. Grupe Philippines, 10. veljače 2015.
Very good!

Very accomodating staff, location, price
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Golden Valley Hotel CebuGolden Valley Hotel Cebu - KupaonicaGolden Valley Hotel Cebu - SadržajiGolden Valley Hotel Cebu - RecepcijaGolden Valley Hotel Cebu - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel Cebu - Plesna dvoranaGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastankeGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastankeGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - RecepcijaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Interijer hotelaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Gostinjska sobaGolden Valley Hotel Cebu - Interijer hotelaGolden Valley Hotel Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C07