ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Kupaonica Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Predvorje Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Recepcija Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Pub/salon Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife
Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Kupaonica
Područje Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 418recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (418)
Razvrstati po:
Rack H. Poslovni putnici South Korea, 19. studenog 2014.
.

.
8
.
Swee C. Parovi Malaysia, 15. studenog 2014.
small but clean, easy for food & shopping.

best for value.
7,3
comfortable and convenient, recommended for others.
Guan S. Poslovni putnici Malaysia, 14. studenog 2014.
just loving it and going to stay again

location. price and new hotel room
8,3
Mark P. Parovi United States of America, 9. studenog 2014.
nice time

staff locashion
7,3
all was good staff very good room nice
Brian S. Solo putnici Australia, 8. studenog 2014.
Great location...

Centre of old quarter, close to everything, clean & curtious staff
9,3
wonderful.....
Maria A. Poslovni putnici Philippines, 8. studenog 2014.
Wonderful Stay!

Good location, friendly staffs and the room is clean
8
This hotel is quite new. The location is very good but it's just that the street is too small and quite scary to walk because of the motorbikes. The rooms are clean and comfortable.
Hai N. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 6. studenog 2014.
Very good location, staff are nice and friendly.

The hotel is clean, located next to the Hoang Kiem late, central of the city. Staff are friendly and helpful
9,7
Nicole C. Parovi Australia, 1. studenog 2014.
Nice hotel, good location.

Location, staff, rooms
7,7
Great hotel right near the lake an a couple of minutes walk from the crazy streets of the old town. Staff are very friendly and helped me organise my Halong Bay tour via email before my arrival. Would stay here again!
Kellie W. Solo putnici Australia, 30. listopada 2014.
Absolutely fantastic!

Staff were amazing. Room was beautiful. Location was perfect.
9,7
From the moment we arrived. The bell hops were right there to open the doors and take our bags. The reception was perfect, and we were provided a welcome drink of pineapple tea whilst everything was put in place for us. The room was beautiful, very spacious, clean, and quite luxurious compared to what we had seen elsewhere. The first night we ordered room service, and felt quite spoiled when it turned up. This is probably where we have our one one complaint. The pork was so overlooked it was very very tough, but that could be because Vietnamese don't eat a lot of meat themselves, and when they do it is cut very thinly, where for westerners it is quite different. Breakfast included a huge buffet, that certainly would cater for anyone's needs. The location was about a 2 minute walk from the lake, and this is an amazing place to go about 5am to see Hanoi wake up and utilise this area for a multitude of exercise activities!
Jungeun L. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 21. listopada 2014.
very good

location is good, very close to tourist place. Hotel staffs were very kind and helpful.
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - PredvorjeGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Pub/salonGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Soba za sastankeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkon/terasaGondola Hotel Hanoi Hanoi - UlazGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Soba za sastankeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C06