Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Kupaonica Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkon/terasa Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba
Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Kupaonica Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Recepcija Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Recepcija Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Predvorje Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife
Područje distrikt Hoan Kiem Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 514recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (514)
Razvrstati po:
Thanh V. Poslovni putnici Australia, 21. kolovoza 2015.
Ok

Ok
6
Ok
Prijavi ovu recenziju
Abdul H. Parovi Malaysia, 19. kolovoza 2015.
Good location,but staff not really have good smile

Good sound proof
6,7
We stay there for 2 night, location is great and far from main steam so noise from traffic not really disturbing you. Surrounded by coffee shop.
Prijavi ovu recenziju
Rob R. Parovi Australia, 6. kolovoza 2015.
EXCELLENT VALUE IN HEART OF HANOI

Location, staff service, room.
9,7
We have stayed here many times and always look forward to the friendly staff. The rooms are clean and very comfortable and the hotel is central to everything.
Prijavi ovu recenziju
Luddawadee S. Parovi Thailand, 3. kolovoza 2015.
nice location hopte

location, staff, clean room
9,3
near the lake, at night can walk many restaurant Vietnam style. clean and buatiful room, but the room have little window little view. staff is very nice.
Prijavi ovu recenziju
Felicia C. Parovi New Zealand, 21. srpnja 2015.
but just breakfast could be a lot better

licstion, staff & cleanliness
7,3
Prijavi ovu recenziju
Mai Q. Parovi Vietnam, 14. srpnja 2015.
Great for foreign travellers

City Centre, Clean, Friendly Staffs
10
Prijavi ovu recenziju
Mai A. Parovi Vietnam, 12. srpnja 2015.
Comfortable stay

Convenient location, new and modern design, great food
9,3
This was my second time staying in this hotel. The room is well decorated and nicely maintained with cleanliness. We had room service at quite reasonable price and the food was well prepared. The only thing made us not so pleased was the way the receptionist ask us "what are you going to do tomorrow morning?". It seems like we have to report our plan to her but it's not something we need to answer.
Prijavi ovu recenziju
Yeachan E. Solo putnici South Korea, 12. srpnja 2015.
It's ok. except the owner(old man at the reception

Price, Food, Cleanliness
6,3
I have waited for a long time to check in, as there were a group tourists checking in. I had booked a room with bathroom, but they gave me a different room. Even they said that room is the best room(SUITE) and they said they upgraded the room for me... As I complained, they said they will prepare another room with bathroom in 30mins. I first looked at the room, but felt bad. the room was really messy. It would not be able to clean that room in 30 mins. So, I just decided to stay at the SUITE room which was very small, and no bathtub. I even booked this hotel cause they offered a late check out. but when I asked the manager about late check out, he said he cannot accept that.... I finally show him the terms of my booking, and he said ok. It was really really tired. Except those bad experiences, overally the hotel was ok.
Prijavi ovu recenziju
Tam V. Parovi United States of America, 7. srpnja 2015.
Great service.

Service, spoke English, air conditioning, location
9,3
Very accommodating. I had to book it last minute and they picked me up from the airport at 11:30pm.
Prijavi ovu recenziju
Bryan B. Solo putnici Australia, 26. lipnja 2015.
Great Location and Service

Central Location near Hoan Kiem Lake and Cathedral, fantastic service by all staff and reasonable prices for food and drinks especially in the rooftop bar, Cielo.
9,3
I can't say enough about how accommodating the staff were from the minute I checked in to the moment I got in the car to leave. Great job, guys!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkon/terasaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - PredvorjeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Soba za sastankeGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - UlazGondola Hotel Hanoi Hanoi - Soba za sastankeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Soba za sastankeGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcijeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcijeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcijeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcijeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcijeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04