Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gondola Hotel Hanoi

31 Hang Hanh Street, distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Kupaonica Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkon/terasa Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba
Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Kupaonica Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Recepcija Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Recepcija Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Predvorje Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska soba Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife Gondola Hotel Hanoi Hanoi - Bife
Područje distrikt Hoan Kiem Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 503recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (503)
Razvrstati po:
Felicia C. Parovi New Zealand, 21. srpnja 2015.
but just breakfast could be a lot better

licstion, staff & cleanliness
7,3
Mai Q. Parovi Vietnam, 14. srpnja 2015.
Great for foreign travellers

City Centre, Clean, Friendly Staffs
10
Mai A. Parovi Vietnam, 12. srpnja 2015.
Comfortable stay

Convenient location, new and modern design, great food
9,3
This was my second time staying in this hotel. The room is well decorated and nicely maintained with cleanliness. We had room service at quite reasonable price and the food was well prepared. The only thing made us not so pleased was the way the receptionist ask us "what are you going to do tomorrow morning?". It seems like we have to report our plan to her but it's not something we need to answer.
Tam V. Parovi United States of America, 7. srpnja 2015.
Great service.

Service, spoke English, air conditioning, location
9,3
Very accommodating. I had to book it last minute and they picked me up from the airport at 11:30pm.
Bryan B. Solo putnici Australia, 26. lipnja 2015.
Great Location and Service

Central Location near Hoan Kiem Lake and Cathedral, fantastic service by all staff and reasonable prices for food and drinks especially in the rooftop bar, Cielo.
9,3
I can't say enough about how accommodating the staff were from the minute I checked in to the moment I got in the car to leave. Great job, guys!
Bee H. Poslovni putnici Singapore, 23. lipnja 2015.
nice and value for money stay. amazing front desk

friendly staff and clean room.
7,7
Nice and pleasant. Except for the inadequate air- conditioning system in the room that was the major issue that keeps me up at night.
Stein G. Parovi Norway, 21. lipnja 2015.
Great hotel - Good service

1) Cleaniness in room and hotel in general. 2) location of htel in the old part and the pulsing restaurant / bar are of Hanoi - ok for us. 3) The staff service was good.
8,3
This was a good experience and we enjoyed this short stay in an old and pulsing part of Hanoi. Good service and fine attitude from staff. Clean hotel and location was good for us.
Abdullah Z. Solo putnici Malaysia, 20. lipnja 2015.
Nice and helpfull staff.. Good location

The location, easy landmark
9,3
Zse V. Grupe Malaysia, 15. lipnja 2015.
One of the best hotel you can get~!

Great location, value for money & all the rooms still in good condition.
8,7
Love the hotel & the friendly staff, we will sure go back again in future~!
Tuan T. Poslovni putnici United States of America, 5. lipnja 2015.
Good

Good
7
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gondola Hotel Hanoi HanoiGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Balkon/terasaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - PredvorjeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Soba za sastankeGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - UlazGondola Hotel Hanoi Hanoi - Soba za sastankeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Soba za sastankeGondola Hotel Hanoi Hanoi - KupaonicaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - BifeGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - RecepcijaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Gostinjska sobaGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcijeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcijeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcijeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcijeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcijeGondola Hotel Hanoi Hanoi - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07