ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Voćnjak, Singapur 228221 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Goodwood Park Hotel Singapur - Eksterijer hotela Goodwood Park Hotel Singapur - Predvorje Goodwood Park Hotel Singapur - Bazen Goodwood Park Hotel Singapur - Bazen Goodwood Park Hotel Singapur - Dvorana za fitness Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba
Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Voćnjak Broj soba: 233
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 2059recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (2059)
Razvrstati po:
Serene Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. rujna 2014.
Slight Disappointment

Location, Quiet environment
6
Stay in a junior suite, good size but TV set is located outside the bedroom which was abit inconvenient. Decor and concept of the room is traditional and not very kids friendly. All the rest were fine, with nice coffee machine, welcome fruits and nuts and generally friendly staffs. Comparing to Dining places that need to be paid for like Gordon Grill where we had dinner and the High Tea that i frequent...Breakfast buffet was really not up to standard though
Norshyzila M. Grupe Malaysia, 23. rujna 2014.
best Hotel

Clean, good staff and nice view
8
Norshyzila M. Grupe Malaysia, 23. rujna 2014.
Best Hotel

clean, good staff and nice view
8
Poh H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. rujna 2014.
Recommended Hotel To Stay

Helpful & Friendly Staffs & Comfortable & Clean Room & Good Location
9
We have a great time staying at Goodwood Park Hotel Singapore. The hotel is in a uniquely designed building. The room is clean and comfortable. The hotel staffs are attentive, friendly and helpful. It is convenient staying at this hotel as it is only 8 minutes walk to Orchard Road. Overall, we are satisfied with our stay at this hotel.
Jacelyn Y. Parovi Singapore, 21. rujna 2014.
Good Location but old hotel

near shopping mall, food, near mrt
5,3
I have booked a parklane studio. but i was disappointed at the design and the furnitures. it was old and dusty. the room look scary too. after that i requested to change to normal deluxe room. at first the receptionist told me its fully booked due to F1 event. but i checked on their website it is still available.
Suan L. Poslovni putnici Singapore, 20. rujna 2014.
Best Hotel in Singapore

Great service, great location and great stay!
10
Great service, great location and great stay!
Tubagus I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. rujna 2014.
feels like home.

location, staff, heritage
8,7
Kraisorn T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 15. rujna 2014.
great

free upgrade, large room, good location
9
Hotel sill in renovation period. Some color smell. But the staff upgrade us the bigger room. Very good location, near MRT.
Sann C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. rujna 2014.
pleasant stay

large room, comfortable bed, nice environment
9,7
I booked the room for my ROM solemnization. Hotel staffs were helpful and attentive. The room is a bit old but everything still working well. The hotel is having renovation work till next year. I'm planning to give it a visit again after the renovation.
Boon H. Parovi Singapore, 13. rujna 2014.
Pleasant Stayed

nice memorable building, beautiful hotel, nice breakfase.
9,7
Our Birthday Treat. Friendly with quick response, great nice big room and great breakfast. Satisfied : )

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Goodwood Park Hotel SingapurGoodwood Park Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGoodwood Park Hotel Singapur - PredvorjeGoodwood Park Hotel Singapur - BazenGoodwood Park Hotel Singapur - BazenGoodwood Park Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B03