Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Voćnjak, Singapur 228221 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Goodwood Park Hotel Singapur - Eksterijer hotela Goodwood Park Hotel Singapur - Predvorje Goodwood Park Hotel Singapur - Bazen Goodwood Park Hotel Singapur - Bazen Goodwood Park Hotel Singapur - Dvorana za fitness Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba
Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Kupaonica Goodwood Park Hotel Singapur - Kupaonica Goodwood Park Hotel Singapur - Kupaonica Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Kupaonica Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Voćnjak Broj soba: 233
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 2461recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (2461)
Razvrstati po:
Shu S. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 26. kolovoza 2015.
Comfortable

Food, clean, enviroment
10
Good
Prijavi ovu recenziju
Aisha M. Grupe Singapore, 23. kolovoza 2015.
Beautiful place

Location, ambience and service
8
Everything was perfect from checking in to check out. The room was just as expected, actually it was even better than expected. The photos did not really do justice to the place. I booked the Parklane Splite Level Studio and it was really quite big with a full functioning kitchen and ample living space. It's just beside Far East Plaza so just a 5 to 10 minutes walk and you can start your Orchard Road shopping. No complains whatsoever, everything was just tip top. Love this place!
Prijavi ovu recenziju
Christine L. Poslovni putnici Singapore, 23. kolovoza 2015.
awesome

BIG,COSY, GOOD LOCATION
8
awesome stay in good wood park parklane suites. big and cosy and near to far east shopping centre , ion etc. good!
Prijavi ovu recenziju
Varghese M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. kolovoza 2015.
Excellent Hospitality

Well Coordinated Hotel Team, Efficient, Proactive
9,7
All I can say is that we have a good stay
Prijavi ovu recenziju
Arlene M. Poslovni putnici Philippines, 20. kolovoza 2015.
Where good image and value for money meet,

Value for money, staff, lication
9,3
Goodwiod Park helped us in buidling our corporate image while we enjoy value for money. On top of that, the staff treated us so well it has become our top hotel choice every SG trip we will have.
Prijavi ovu recenziju
Thisharmini R. Grupe Singapore, 15. kolovoza 2015.
Great location and service

Location, service of staff and food
9,3
The stay was enjoyable. The service of the staff is impeccable. One of the best service experiences I have had in a hotel with all staff being very polite, service oriented and with a smile.
Prijavi ovu recenziju
Brian C. Poslovni putnici Australia, 15. kolovoza 2015.
Excellence all round

Staff, room and location
10
Excellent.
Prijavi ovu recenziju
Eric C. Obitelji sa malom djecom China, 12. kolovoza 2015.
Good

Location is good, service is good,
9
Prijavi ovu recenziju
Huy N. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 8. kolovoza 2015.
Good place, will be back next time

Location, staff, clean
10
Satisfied
Prijavi ovu recenziju
Si V. Obitelji sa odraslom djecom Portugal, 7. kolovoza 2015.
good

services, food
9
comfortable
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Goodwood Park Hotel SingapurGoodwood Park Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGoodwood Park Hotel Singapur - PredvorjeGoodwood Park Hotel Singapur - BazenGoodwood Park Hotel Singapur - BazenGoodwood Park Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - KupaonicaGoodwood Park Hotel Singapur - KupaonicaGoodwood Park Hotel Singapur - KupaonicaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - KupaonicaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03