ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Voćnjak, Singapur 228221 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Goodwood Park Hotel Singapur - Eksterijer hotela Goodwood Park Hotel Singapur - Predvorje Goodwood Park Hotel Singapur - Bazen Goodwood Park Hotel Singapur - Bazen Goodwood Park Hotel Singapur - Dvorana za fitness Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba
Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Voćnjak Broj soba: 233
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 2000recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (2000)
Razvrstati po:
David E. Parovi Australia, 28. kolovoza 2014.
A most enjoyable and restful experience

comfortable, clean rooms, helpful staff and fantastic pool
10
All incredibly good, a repeatable experience.
Xiaoying H. Poslovni putnici China, 27. kolovoza 2014.
good hotel with perfect location

vanity, location and service
10
impressive
Ali A. Obitelji sa malom djecom India, 26. kolovoza 2014.
Great location

Great location and a heritage hotel
8,3
Its an heritage hotel and located on Orchard street, very conveniently located near to the major shopping malls. Plenty of food courts nearby and easy access to Orchard MRT station.
Jiawei T. Parovi Singapore, 24. kolovoza 2014.
poor hygiene in bathroom. poor service attitude .
3
Disappointed
Song Z. Obitelji sa malom djecom China, 22. kolovoza 2014.
Good location,Poor breakfast.

Location,staff performance,apples
8,3
Very good but breakfast.
Rajiv S. Obitelji sa odraslom djecom India, 18. kolovoza 2014.
a real disappointment

the location and nothing else
3,7
having stayed at the goodwood park for many years, i had migrated to other properties like the fullerton due to the unfriendly attitude of the staff and the poor quality of the rooms. the staff at the reception on seeing that it was an agoda booking was completely uncaring. they should be sealed and the rating of the hotel down graded. traveling over a million air miles a year and staying at properties the world over, the goodwood park would be the last hotel i would check-in even if it was the last hotel standing and that too, for free.
Diana L. Grupe Singapore, 10. kolovoza 2014.
StayCation

Location and speed in checking in.
5
My stay wasn't so pleasant as I feel that the staff attitude at the reception counter was bad. They were not very friendly to the visitors I brought. Room is old and dusty. Not worth the price for a 5star hotel. Swimming pool is small for a 5star hotel too. Don't think that I will stay here again.
Shizuka T. Solo putnici Japan, 30. srpnja 2014.
The wind from AC was too strong.

Wide and clean room
8,7
Good and comfortable.
Glen M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. srpnja 2014.
home away from home

big spacer hotel and good service always.
8
this is my 5 stay in goodwood. I love the hotel as property is big and not like the normal hotel of concrete jungle of tall building. doesn't make you feel like over crowded. room is big and staff are very friendly and helpful.
Ricky S. Parovi Indonesia, 24. srpnja 2014.
nice atmosphere and quiet environment

clean, close to city and friendly staff.
8,7
Quiet nice surrounding, clean room and surprisingly quiet room considering a hotel at the city area.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Goodwood Park Hotel SingapurGoodwood Park Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGoodwood Park Hotel Singapur - PredvorjeGoodwood Park Hotel Singapur - BazenGoodwood Park Hotel Singapur - BazenGoodwood Park Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B03