Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Voćnjak, Singapur 228221 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Goodwood Park Hotel Singapur - Eksterijer hotela Goodwood Park Hotel Singapur - Predvorje Goodwood Park Hotel Singapur - Bazen Goodwood Park Hotel Singapur - Bazen Goodwood Park Hotel Singapur - Dvorana za fitness Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Restoran Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastanke Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba
Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Kupaonica Goodwood Park Hotel Singapur - Kupaonica Goodwood Park Hotel Singapur - Kupaonica Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba Goodwood Park Hotel Singapur - Kupaonica Goodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Voćnjak Broj soba: 233
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 2423recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (2423)
Razvrstati po:
Michael E. Poslovni putnici United States of America, 31. srpnja 2015.
Review

Staff friendliness, knowing guest histories, atmosphere.
9,7
My last two stays have been excellent. I am in the hotel business, and the Goodwood Park is my favorite hotel in Singapore. I look forward to coming back.
Prijavi ovu recenziju
Yvette R. Parovi Australia, 28. srpnja 2015.
Review

Staff were very helpful and spoke English, great room, bed very comfortable and room clean
9,3
Extremely pleasant
Prijavi ovu recenziju
Ian L. Parovi Singapore, 26. srpnja 2015.
amazing location at the heart of shopping district

location, service and pool
9,7
Quaint historical hotel in the heart of the shopping district. Love the secluded mayfair pool and late night room service menu. A wonderful exterior and iconic flight of stairs. Charming hotel and staff.
Prijavi ovu recenziju
Wibisono Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. srpnja 2015.
Stay at Goodwood for Family Vacation

Helpful staff, good swimming pool for children, nice ambience
8,7
The location is excellent. The room is okay; my child loves it
Prijavi ovu recenziju
Stepfanie S. Parovi Indonesia, 23. srpnja 2015.
good staycation

location, room, cleanliness
8,7
will definetely come back and stay here on my next trip!
Prijavi ovu recenziju
Olivia K. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Good location. Friendly staffs

Location, spacious room, friendly staffs
7,7
Second time stay in this hotel. We like it because the room was spacious amd enough for the three of us. Other hotel located in the city centre has smaller room. This time we didn't get the mayfair room that we booked but got upgraded but didn't take the upgraded room because it has bigger living room than the actual bedroom, and smaller bathroom. We asked for a deluxe and got it given to us. Staffs were nice and helpfull. The only downside was there was only one working outlets in the room that we can use. the other 2 were spoilt. We need to plugged out the standing lamp's outlet and still not enough. We have phones and tablets to charge and need to take turns which is kinda inconvenient. Bathroom was a bit smaller than our room when we first stayed. But other than that, pleasant stay. Ohh, wifi can only be used on a max of 3 devices.
Prijavi ovu recenziju
Serena Y. Parovi Australia, 22. srpnja 2015.
Great service thanks for the upgrade!

Service
8,7
Prijavi ovu recenziju
Silvia L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Fantastic 3 nights

The service performed by all the frontliners: housekeeper, buggee driver, receptionist, and technician. The room was big and comfy. The location of the hotel was so close to mount elizabeth & orchard
10
The staffs were so friendly and helpful. Was staying 3 nights and amazed by the service given by the housekeeper, buggee driver and the receptionist. The room was huge and so homey. I loved it so much!!
Prijavi ovu recenziju
S. Parovi Indonesia, 20. srpnja 2015.
Spacious Room & Iconic Design

the iconic heritage design, beautiful sunny pool, spacious studio room
7,7
I stayed in the Parklane Split Level Studio which is a short walk / buggy ride away from the main building. The Parklane Suites is very spacious and feels more private but not as luxurious as the main hotel. Overall stay was comfortable and walking distance to the best malls in Orchard Road.
Prijavi ovu recenziju
Gina G. Obitelji sa malom djecom South Africa, 19. srpnja 2015.
Old world charm in idyllic location

Mayfair pool, staff service and food
8
Wonderful. We'll be back!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Goodwood Park Hotel SingapurGoodwood Park Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGoodwood Park Hotel Singapur - PredvorjeGoodwood Park Hotel Singapur - BazenGoodwood Park Hotel Singapur - BazenGoodwood Park Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - RestoranGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Soba za sastankeGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - KupaonicaGoodwood Park Hotel Singapur - KupaonicaGoodwood Park Hotel Singapur - KupaonicaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska sobaGoodwood Park Hotel Singapur - KupaonicaGoodwood Park Hotel Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07