ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gordion Hotel

V. Delos Reyes corner Salcedo Sts., Vigan, Vigan, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Gordion Inn
Gordion Hotel Vigan - Pogled Gordion Hotel Vigan - Recepcija Gordion Hotel Vigan - Restoran Gordion Hotel Vigan - Restoran Gordion Hotel Vigan - Restoran Gordion Hotel Vigan - Eksterijer hotela Gordion Hotel Vigan - Recepcija Gordion Hotel Vigan - Eksterijer hotela Gordion Hotel Vigan - Soba za sastanke Gordion Hotel Vigan - Restoran Gordion Hotel Vigan - Gostinjska soba Gordion Hotel Vigan - Kupaonica Gordion Hotel Vigan - Eksterijer hotela Gordion Hotel Vigan - Gostinjska soba Gordion Hotel Vigan - Restoran Gordion Hotel Vigan - Okružje
Gordion Hotel Vigan - Gostinjska soba Gordion Hotel Vigan - Eksterijer hotela Gordion Hotel Vigan - Gostinjska soba Gordion Hotel Vigan - Restoran Gordion Hotel Vigan - Restoran Gordion Hotel Vigan - Interijer hotela Gordion Hotel Vigan - Interijer hotela Gordion Hotel Vigan - Interijer hotela Gordion Hotel Vigan - Soba za sastanke Gordion Hotel Vigan - Restoran Gordion Hotel Vigan - Restoran Gordion Hotel Vigan - Interijer hotela
Područje Vigan Broj soba: 21
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 136recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (136)
Razvrstati po:
Felipe A. Solo putnici Philippines, 29. studenog 2014.
great location and nice ambience

great location, nice ambience, and free 1 hour kalesa tour
8
Evangeline H. Grupe United States of America, 7. studenog 2014.
Old hotel

Only location
6
Not good, will try to find another' hotel if I can back up from this one
Lee T. Parovi United Kingdom, 2. studenog 2014.
Nice hotel dining very slow

Good location And good large clean room nice traditional Spanish surroundings
7,3
Nice clean hotel with friendly staff Situated in the Spanish district We enjoyed our stay here until the morning when it took over an hour to serve us a simple breakfast
Mark B. Parovi Canada, 1. studenog 2014.
Comfortable room & stay

Comfortable room, nicely themed furnishings, LOCATION
7
Had a comfortable room. As well as a nice stay. Nice furnishings and theme. Low water pressure in the bathroom. The staff were not helpful and had to be asked to clean the room. Although the trainees were very helpful.
Mark B. Parovi Canada, 31. listopada 2014.
Comfortable stay and central location.

comfortable room, comfortable hotel and good location
6,3
Nice place to stay. Central location and easy to get tourist attractions.
Charlie B. Grupe Philippines, 30. listopada 2014.
Good staff

Location and staff
8
Great!
Vernice S. Grupe Philippines, 22. kolovoza 2014.
Comfortable stay

Location, price, accommodating staff
8
Great location! It's just a few steps away calle crisologo. Book via agoda. cheaper rates. staff maybe unfamiliar with agoda at first, but if you book it and show them the confirmation, they will be able to look it up on the system. The room we stayed at was spacious and comfortable. The hotel is well kempt, despite being really old. There's a lingering "old scent" though. Everything else was just right.
Rowel C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. kolovoza 2014.
Great Accomodation

Near Heritage Village
10
We had a wonderful stay at gordion hotel. The staff are very accommodating with our small requests.
Kim H. Parovi South Korea, 2. srpnja 2014.
What a good experience

everything was ok
9,7
The hotel looked very entic, and we loved the experience. Bathroom was very fancy and roomy, and the water pressure was ok for us. Everything was good and, the breakfast we were offered was also excellent. THe wifi was not available in the room we stayed in, but we can access in the lobby on the first floor.
Randall M. Parovi United States of America, 24. svibnja 2014.
Great place

Attractive old hotel. Great staff and central location. Good value.
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gordion Hotel ViganGordion Hotel Vigan - PogledGordion Hotel Vigan - RecepcijaGordion Hotel Vigan - RestoranGordion Hotel Vigan - RestoranGordion Hotel Vigan - RestoranGordion Hotel Vigan - Eksterijer hotelaGordion Hotel Vigan - RecepcijaGordion Hotel Vigan - Eksterijer hotelaGordion Hotel Vigan - Soba za sastankeGordion Hotel Vigan - RestoranGordion Hotel Vigan - Gostinjska sobaGordion Hotel Vigan - KupaonicaGordion Hotel Vigan - Eksterijer hotelaGordion Hotel Vigan - Gostinjska sobaGordion Hotel Vigan - RestoranGordion Hotel Vigan - OkružjeGordion Hotel Vigan - Gostinjska sobaGordion Hotel Vigan - Eksterijer hotelaGordion Hotel Vigan - Gostinjska sobaGordion Hotel Vigan - RestoranGordion Hotel Vigan - RestoranGordion Hotel Vigan - Interijer hotelaGordion Hotel Vigan - Interijer hotelaGordion Hotel Vigan - Interijer hotelaGordion Hotel Vigan - Soba za sastankeGordion Hotel Vigan - RestoranGordion Hotel Vigan - RestoranGordion Hotel Vigan - Interijer hotelaGordion Hotel Vigan - Soba za sastankeGordion Hotel Vigan - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C03