Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Fuente, grad Cebu , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Kupaonica Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Ulaz Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Predvorje Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Recepcija Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba
Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska soba
Područje Fuente Broj soba: 39

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 705recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (705)
Razvrstati po:
Gaius G. Solo putnici Singapore, 25. siječnja 2016.
Hotel needs a facelift

Location, Location & Location
8,3
Been staying in this hotel quite often for the past 3 years. The hotel needs a major renovation. Wifi did not work, room essentials are missing. Toilet was chocked up. And cockroaches were seen. Will not stay here any more.
Prijavi ovu recenziju
Reynaldo L. Parovi Philippines, 24. siječnja 2016.
3star

location
6
cool
Prijavi ovu recenziju
Mohammed A. Solo putnici Saudi Arabia, 21. siječnja 2016.
best location ever

price, location and staff
7
My favorite stay
Prijavi ovu recenziju
Mohammed A. Grupe Saudi Arabia, 21. siječnja 2016.
My favorite

Location, Price and staff
7
My favourite
Prijavi ovu recenziju
Roseminda B. Poslovni putnici United Kingdom, 8. siječnja 2016.
no comment

Location
9,3
Nice and looking forward to stay at this hotel soon.
Prijavi ovu recenziju
Eugene D. Solo putnici Philippines, 2. siječnja 2016.
Not Worth the Stay

Accessibility, Near Shopping Mall
4,3
I am surprised that the room was very small. They do not have closet or dresser. They only have a small bedside side table. Very small that it would only hold the lampshade, bible and telephone. You cannot anymore place personal belongings. To my dismay, there were crawling small cockroaches on the floor and in the shower area. What really bothered me was since my bags and other personal things were on the floor, those cockroaches may enter my bags and other belongings. A day after my stay at GranPrix i noticed that i have cockroach bites in my legs that up to this time its still red and itchy.
Prijavi ovu recenziju
Shiela V. Parovi Philippines, 26. prosinca 2015.
Our stay was not that good! I got a creepy feeling

The room is small, the ceiling is so low & we don't like the ambiance
4,7
We don't find the room amusing because we felt creepy on the room. Given that the building is quite old but still the environment itself is not good. On the first day itself, I told my husband that we just transfer to other hotel but since we already paid it in full so we stayed in the hotel. But overall, we don't like the ambiance.
Prijavi ovu recenziju
Ronald K. Solo putnici United States of America, 24. prosinca 2015.
No phones in room on 4th floor

location location cold air con
6,3
Ok it is my go to place but They have no phones on the 4th floor no ref in rooms and just ask and they will clean room but wont if you don't ask the air con is one of the coldest in Cebu
Prijavi ovu recenziju
Kevin A. Solo putnici United Kingdom, 21. prosinca 2015.
Not clean

Location
4,7
Not great
Prijavi ovu recenziju
Lucas V. Solo putnici Belgium, 20. prosinca 2015.
Grand Prix

Location,
5,7
No wifi in room,only lobby,forget to clean,no fresh towels
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu Gran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - KupaonicaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - UlazGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - PredvorjeGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - RecepcijaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - RecepcijaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Interijer hotelaGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - PredvorjeGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - PredvorjeGran Prix Hotel & Suites grad Cebu  - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01