ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences

Jl. Balai Kota No. 1 - North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Predvorje Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Predvorje Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i piće Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salon Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bife Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bife Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salon Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kafić Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana
Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bazen Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i piće Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Apartman Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 250
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 839recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (839)
Razvrstati po:
Meichisa I. Poslovni putnici Indonesia, 17. prosinca 2014.
excellent

food, location, room comfort
8
niiiceeee
Howard B. Parovi Indonesia, 16. prosinca 2014.
Pleasant stay

nice staff, good food, good location
8
Overall stay is very pleasant. But the air conditioner is not cold enough at the time of my stay.
Teck M. Grupe Malaysia, 14. prosinca 2014.
Excellent Location and Staff

Staff, staff & Staff
10
Excellent experience with all their friendly staff. With those smile on faces, this is the best place to stay in Medan. All other aspects are equally high standard.
Mary L. Solo putnici Indonesia, 13. prosinca 2014.
good hotel

clean
7,3
Eric L. Solo putnici Singapore, 12. prosinca 2014.
Not Too Bad!

Buffet breakfast, pool, roomy toilet
8,3
Had lunch at the level 1 cafe when I checked in, price was cheap and food quality was great. Location was a bit off, no mall next door. Rooms were clean and spacious.
Alex C. Grupe Indonesia, 6. prosinca 2014.
excellent

best location, spacious room, direct link to room
9,3
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 5. prosinca 2014.
good food

good food, good location, clean hotel
8
Mohamad I. Poslovni putnici Malaysia, 5. prosinca 2014.
5star at the heart of medan

location, spacious room, value for money
8,7
Had a blast day, bear to merdeka walk which variety of food there. Nice club downstairs.
Delvia H. Poslovni putnici Indonesia, 4. prosinca 2014.
improve your F&B section

location, room
7,3
Irene T. Poslovni putnici Indonesia, 3. prosinca 2014.
Satisfying stay

The size of the room, the cleanliness of the room, and location of the hotel.
8,3
It was a satisfactory stay although I was somewhat "deceived" by the size of the pool. Looking at the pictures posted in Agoda, I had an initial impression that the pool was large. To my disappointment, it was not. And as I was swimming, the smelling of fried fish was so strong that my time in the pool was shortened by the smell.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences MedanGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - PredvorjeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - PredvorjeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i pićeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salonGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BifeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BifeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salonGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KafićGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BazenGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i pićeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - ApartmanGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica


AS-AGWEB-3A03