ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences

Jl. Balai Kota No. 1 - North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Predvorje Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Predvorje Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i piće Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salon Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bife Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bife Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salon Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kafić Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana
Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bazen Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i piće Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Apartman Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 250
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 773recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (773)
Razvrstati po:
Lin S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. listopada 2014.
Recommended strongly to stay

Overall very satisfied on this hotel. Nice room.
10
Overall very satisfied on this hotel . If I will be back to Medan . I will stay again.
Lin S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. listopada 2014.
Value for money, nice hotel

Value for money, nice room , friendly staff
10
Overall very satisfied on this hotel . If I will be back to Medan . I will stay again.
Aries H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. listopada 2014.
5 Star Hotel located in the city

Best Location, Best Room and Value of Money
8
Very comfortable, located in the city, and value of money
Tony J. Poslovni putnici Indonesia, 9. listopada 2014.
The best hotel in downtown

Clean and friendly
8,3
I stay in hotels and apartments, both were good. Rooms are nice, clean, and not noisy although located right above the road. Service was also friendly and professional, it is difficult to obtain in the city of Medan.
Teguh H. Solo putnici Indonesia, 3. listopada 2014.
nice, clean, friendly staff

room service and facility
8
Hendry T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. listopada 2014.
Worth for money

This hotel have a very strategies location, walk distance to airport's train and have big yakuzi pool
9,3
Voo N. Grupe Malaysia, 30. rujna 2014.
good clean hotel

1. good location 2. good staff 3. clean rooms
9
Rudy S. Parovi Indonesia, 28. rujna 2014.
Nice hotel. Value for money.

Location. Price. Breakfast.
8,7
Fajar M. Parovi Indonesia, 28. rujna 2014.
Poor staff performance, tasteless breakfast

location, room condition, cannot found another good things
6,3
- Check-in condition, we need to wait for a long time before someone from the front desk serve us. No smile for the whole check-in service, and for a gosh shake, they asked for a MUST idr 300k deposit before we check in, something that i never experienced in another 4-5 stars hotel and quite annoying. - room condition is great, asked for merdeka yard or river view side in checkin. - breakfast is tasteless, nothing good in here.
Hizam A. Solo putnici Singapore, 28. rujna 2014.
great location. good breakfast. great rooms.

great location. great breakfast. good room.
9
Great. My second visit. Will not be my last.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences MedanGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - PredvorjeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - PredvorjeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i pićeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salonGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BifeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BifeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salonGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KafićGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BazenGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i pićeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - ApartmanGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica


AS-AGWEB-3C01