Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences

Jl. Balai Kota No. 1 - North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Predvorje Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Predvorje Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i piće Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salon Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bife Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bife Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salon Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kafić Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana
Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bazen Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i piće Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Apartman Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 250
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 953recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (953)
Razvrstati po:
Maggie L. Grupe Malaysia, 25. svibnja 2015.
Very comfortable , Great breakfast , helpful staff

Comfortable, convenient , helpful staff
9,7
This hotel is the best in Medan, opposite the street is Merdeka walk, easy to find food. The room very comfortable. The staff is very helpful and can speak good English. The best in the hotel is their breakfast, value for money.
Yok H. Poslovni putnici Malaysia, 19. svibnja 2015.
over ok

comfortable, overall ok
6
comfortable, overall ok
Intan N. Parovi Indonesia, 17. svibnja 2015.
was nice

big size bed, great food n complete facilities
7,7
was comfortable n very good
Anni V. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 10. svibnja 2015.
Comfortable place to stay

Location, friendly staff, easy access
9,3
very enjoyable
Seng T. Solo putnici Malaysia, 9. svibnja 2015.
good

clean comfort
7,7
Low efficiency on check out process
Azman S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. svibnja 2015.
location, room and hospitality superb

variety of food, clean room
10
Absolutely superb
Heng P. Poslovni putnici Malaysia, 29. travnja 2015.
Comfort, location and friendly hotel

Very nice hotel and I would rate this as best in Medan town, food was good and staff friendly, high security level protect in house guest
9
I feel comfortable but single business traveller should not taken Single Room service apartment, room size too large. Will try hotel room next visit, hotel spa massage great skill and value money
Muhammad A. Parovi Indonesia, 28. travnja 2015.
A smooth walk at the heart of Medan

clean. safe, close to everything
9
It was great staying at the Grand Aston City Hall Hotel. It is located at the really heart of the city. Acrros the street is Medan Merdeka Walk where we can find many cuisines until mid night. Train station and center point mall are within walking distance from the hotel. We were welcome and picked up by a helpful, friendly and professional hotel staff at the airport. Highly recommended..
Maxxi C. Poslovni putnici Singapore, 27. travnja 2015.
Good hotel in Medan

location
7,3
Hotel service very good and location in Medan city
Vina A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 27. travnja 2015.
Great Location

Central Location, Affordable, Big Room Space
7,3
The main benefit of staying at this hotel probably is its central location. There is a big outdoor food court just across the hotel. Also this hotel is very close to the train station for trains to Kualanamu Airport. The room was also big and comfortable although the design itself were rather outdated. The staffs performance were also not of five star hotel. They gave inaccurate information when we asked for wifi password. We were told it would be in our room but turned out nowhere to be found. Also when we asked for a sewing kit at the reception, we had to wait for so long we ended up leaving without one.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences MedanGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - PredvorjeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - PredvorjeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i pićeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salonGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BifeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BifeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salonGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KafićGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BazenGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i pićeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - ApartmanGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica


AM-AGWEB-4D04