Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences

Jl. Balai Kota No. 1 - North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Predvorje Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Predvorje Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i piće Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salon Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bife Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bife Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salon Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restoran Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kafić Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana
Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvorana Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Bazen Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i piće Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Apartman Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 250
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 1006recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (1006)
Razvrstati po:
Tunku N. Grupe Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Need to have more non-smoking Apartments please.

Location was great.
7
Prijavi ovu recenziju
Norita M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. kolovoza 2015.
Overall stay comfortable

1) breakfast 2) room 3) location
8,3
Overall we are happy with our stay and the breakfast was good too with a lot of varieties
Prijavi ovu recenziju
Sanny C. Parovi Indonesia, 17. kolovoza 2015.
perfect

good location, friendly staff and good for dining
10
a perfect choice top stay here.. a hotel which serve a comfort room, have a good location, easy to go to mall and sighseeing area @ medan, and serve a many varient choice of breakfast. never regret
Prijavi ovu recenziju
Xian L. Poslovni putnici Malaysia, 6. kolovoza 2015.
Comfort room, location and clean

Nice location, clean and comfort
8
Prijavi ovu recenziju
Phina M. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 3. kolovoza 2015.
a night in the center of medan

location, facilities, room comfort
8,7
great pleasure stay in Grand Aston City Hall Hotel especially the view form my room straight to Merdeka Walk
Prijavi ovu recenziju
Teik C. Poslovni putnici Malaysia, 2. kolovoza 2015.
Good Hotel

Location, Food & Drink
8,7
Good stay...
Prijavi ovu recenziju
Jasminnisa N. Grupe Malaysia, 26. srpnja 2015.
Pleasant stay

Staff, location, rooms
8,7
Perfect
Prijavi ovu recenziju
Muhammad F. Poslovni putnici Indonesia, 26. srpnja 2015.
Find another hotel

In the centre of the town, many estaurant across the street, nearby train station
4
Very bad. The hotel was terrible. I would better stay in another hotel closed by
Prijavi ovu recenziju
Hube B. Solo putnici Netherlands, 24. srpnja 2015.
Nice stay, friendly staff

Room, Bathtub, Friendly Staff
8
Has a very pleasant stay and a nice breakfast. Will stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Cia C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Nice apartment, love the swimming pool

Location, clean, comfort
7,7
Nice modern apartment, too bad we get the smoking room while we already booked for a non smoking from 4 months ago... But we will come back definitely
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences MedanGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - PredvorjeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - PredvorjeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i pićeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salonGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BifeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BifeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Luksuzni salonGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestoranGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KafićGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Plesna dvoranaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BazenGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Hrana i pićeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - ApartmanGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - KupaonicaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska sobaGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08