Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand China Hotel

215 Yaowarat Rd., Samphantawong , Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 907recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (907)
Razvrstati po:
Robert M. Solo putnici Australia, 18. travnja 2016.
Miserable staff
3,7
Perfect location for sampling China Town Street food, but that is all this hotel has going for it.
Prijavi ovu recenziju
Syndiana B. Grupe Malaysia, 14. travnja 2016.
Good
4,7
Clean n comfortable
Prijavi ovu recenziju
Sunha J. Poslovni putnici South Korea, 14. ožujka 2016.
good place for shopping.
5,7
If you go to buy wholesale product, that is good choice. You can save your time. Around Hotel is big market. : ) Hotel is not very good but clean and kind.
Prijavi ovu recenziju
Oratai P. Poslovni putnici Thailand, 29. veljače 2016.
I'm not that impressed staying here.

Location is quite good , Staff is acceptable, food here is ok
6,3
It was ok for business staying purpose. But the bathroom was so bad such as the faucet was not in a good condion also the water was running very low. I have to confess that I was expect more from reviews in Agoda. However, I was enjoy staying here as a business traveller because after work I can go to the Chinese market with only 5 minutes walk.
Prijavi ovu recenziju
Ronald G. Parovi United Kingdom, 14. veljače 2016.
No longer the hotel as it was

Location, price.
7,3
Having stayed at the Grand China Hotel over many years we find that the standard has declined. The room as shown in the booking details does not resemble the room you are given. Breakfast is very poor for Europeans whereas it used to be one of the highlights of staying in this hotel. The junior staff were very nice but others were arrogant and unhelpful. We do not like the new format downstairs which now is full of coffee bars and shops.
Prijavi ovu recenziju
Yoel G. Solo putnici Germany, 2. veljače 2016.
Very mediocre hotel with unfriendly staff
4,7
/
Prijavi ovu recenziju
Rahul P. Poslovni putnici India, 18. siječnja 2016.
Value for Money

Big room , Old style, Simple
6,3
Overall Oke.
Prijavi ovu recenziju
Min J. Grupe Singapore, 3. siječnja 2016.
Good place in chinatown

location service and facilities
8,7
I like the 360 rooftop restaurant
Prijavi ovu recenziju
Claire M. Parovi United Kingdom, 1. siječnja 2016.
Great value for money

Rooftop pool, revolving restaurant at top, fantastic breakfast
8,7
It was clean, spacious and the staff were attentive but not pushy. It is a little dated in decor but you get what you pay for and I have absolutely no grumbles about this hotel. The best breakfast so far this trip!
Prijavi ovu recenziju
David V. Parovi Australia, 13. prosinca 2015.
Location

Location, China Town & the ferry
7,7
great location so handy to China Town & the ferry
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand China Hotel BangkokGrand China Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaGrand China Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - BazenGrand China Hotel Bangkok - PogledGrand China Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand China Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand China Hotel Bangkok - KupaonicaGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - KafićGrand China Hotel Bangkok - Interijer hotelaGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - Pub/salonGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - Pub/salonGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - BazenGrand China Hotel Bangkok - BazenGrand China Hotel Bangkok - Spa centarGrand China Hotel Bangkok - Spa centarGrand China Hotel Bangkok - Spa centarGrand China Hotel Bangkok - TrgovineGrand China Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeGrand China Hotel Bangkok - OkružjeGrand China Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeGrand China Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04