Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand China Hotel

215 Yaowarat Rd., Samphantawong , Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand China Princess Hotel
Grand China Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Grand China Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Grand China Hotel Bangkok - Restoran Grand China Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand China Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand China Hotel Bangkok - Restoran Grand China Hotel Bangkok - Restoran Grand China Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand China Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand China Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand China Hotel Bangkok - Bazen Grand China Hotel Bangkok - Apartman Grand China Hotel Bangkok - Pogled Grand China Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Grand China Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand China Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Grand China Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand China Hotel Bangkok - Bazen Grand China Hotel Bangkok - Restoran
Područje Kineska četvrt Broj soba: 155

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 848recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (848)
Razvrstati po:
Siew L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. kolovoza 2015.
A great place to stay when go to Bangkok

Comfort bed, big & clean room, good service
3
Prijavi ovu recenziju
Karin D. Grupe South Africa, 8. kolovoza 2015.
Stay in China Town

Location, Cleanliness, Friendliness
10
Very pleasant. Staff always helpful. Enjoyed it and will stay there again and recommend it to other people.
Prijavi ovu recenziju
Zie Y. Grupe Singapore, 1. kolovoza 2015.
Comfortable Stay

Location, clean, friendly staff
7,3
Clean & comfortable room. Good Location in chinatown, near wholesale center and food
Prijavi ovu recenziju
Aw F. Parovi Singapore, 31. srpnja 2015.
Average

Clean, bright , Convenient
9,3
Good. But need to improve wifi coverage area.
Prijavi ovu recenziju
Phoebe C. Solo putnici United States of America, 27. srpnja 2015.
Grand China redux

Location, location, location.
9
I always stay here when in Bangkok because of the location. It is in the middle of where I want to be. The only thing I have noticed is that, over the years, the buffet breakfast has gotten a lot less desirable, even though it is quite expensive. I would not pay $30 for the breakfast. It used to be wonderful, but no longer.
Prijavi ovu recenziju
Sudarmono S. Poslovni putnici Indonesia, 27. srpnja 2015.
New Look of Grand China

Best Location in China Town
7,7
Always enjoy stay here. First thing when you check in, the front desk staff's are friendly and helpful. Best Location in China Town area, Bangkok. Value for money. Recommended for Family with children. Since they have new look after renovation last year, this hotel look so good from outside. Room also clean even old. Lift so fast, really clean. Generally no problem.
Prijavi ovu recenziju
Paige H. Parovi Australia, 30. lipnja 2015.
good location, but few things lacking

Location
7,7
Location was fantastic, and the room was pretty good considering what we paid. However, we had a few issues with staff manners- one staff member lying about us having neighbours in the room next to us to avoid having to ask them to keep it down (they were screaming and banging on all the doors in the corridor at 3:30am). The cleaning ladies were polite and wonderful, as were the majority of the reception staff. The wifi signal was average, and dropped out a lot. The password was changed frequently without us being notified. The pool was definitely average, and we were disappointed that as hotel guests we couldn't enjoy the roof top view of the hotel without purchasing an overpriced beverage or food item.
Prijavi ovu recenziju
Jennifer L. Poslovni putnici Philippines, 27. lipnja 2015.
Business travelers

Easy access for business travelers but, area far from shopping district
7
Traffic during rush hour, taxi or tuktuk dont want to bring u home in chinatown area
Prijavi ovu recenziju
Ge W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
too expensive

hotel staff, hotel room and location
6
satisfied except the price
Prijavi ovu recenziju
Linda P. Solo putnici Australia, 9. svibnja 2015.
Love this hotel

room Comfort, staff and location
9,7
I have no issues with this hotel. It is clean, staff friendly and rooms are fine. Located in a busy shopping area it suits my needs. New food court on 5th floor is handy. Starbucks in lobby. free wifi in rooms.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand China Hotel BangkokGrand China Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaGrand China Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand China Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - RestoranGrand China Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand China Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand China Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand China Hotel Bangkok - BazenGrand China Hotel Bangkok - ApartmanGrand China Hotel Bangkok - PogledGrand China Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaGrand China Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand China Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand China Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand China Hotel Bangkok - BazenGrand China Hotel Bangkok - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02