Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Coloane Resort

1918 Estrada de Hac Sa, Coloane, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Coloane Beach Resort
Grand Coloane Resort Makao - Interijer hotela Grand Coloane Resort Makao - Interijer hotela Grand Coloane Resort Makao - Okružje Grand Coloane Resort Makao - Bazen Grand Coloane Resort Makao - Soba za sastanke Grand Coloane Resort Makao - Soba za sastanke Grand Coloane Resort Makao - Igralište za golf Grand Coloane Resort Makao - Igralište za golf Grand Coloane Resort Makao - Interijer hotela Grand Coloane Resort Makao - Restoran Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Plaža Grand Coloane Resort Makao - Kupaonica Grand Coloane Resort Makao - Vrt Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Plaža
Grand Coloane Resort Makao - Spa centar Grand Coloane Resort Makao - Kupaonica Grand Coloane Resort Makao - Restoran Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Bazen Grand Coloane Resort Makao - Apartman Grand Coloane Resort Makao - Kafić Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba
Područje Coloane Broj soba: 208

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1084recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (1084)
Razvrstati po:
Wong K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. srpnja 2015.
a resort without casino

kids playroom, swimming pool, staff performance
9
have finally found a resort that stay out from the Macau city - prefect resort if you have kids, younger kids no worries, they have a nice kids playroom where my son (2 yo) could spend hours there. i will surely come back for this next time with no hesitation.
Prijavi ovu recenziju
Ming W. Parovi Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Grand Coloane Resort
8
NA
Prijavi ovu recenziju
Ka C. Parovi China, 19. srpnja 2015.
A nice place for relaxing

1.Good staff service ~ 2.comfortable room 3. Nice swimming pool
8
Very relaxing weekend that I had in the grand cologne resort ! Nice place & nice view .
Prijavi ovu recenziju
Ao S. Parovi Hong Kong, 13. srpnja 2015.
Excellent

Relax, Nice view, convenience with shuttle.
8,3
highly recommend
Prijavi ovu recenziju
Chan Y. Solo putnici Malaysia, 12. srpnja 2015.
Friendly staff

Envoiroment / friendly staff / cleaness
8,7
abit far from downtown, but shuttle services is provided, flight to Macau is arrival at early morning but hotel no room check in, feel tired.
Prijavi ovu recenziju
Yiu K. Solo putnici Hong Kong, 10. srpnja 2015.
perfect

nice staff room tidy out look is god
9,7
Prijavi ovu recenziju
Kinhang K. Grupe United Kingdom, 8. srpnja 2015.
Overrated and not overpriced

Large, Area with good atmosphere, good swimming pool
4,7
It's remote from city and the hotel provide shuttle every thirty minutes, this is reasonable. However, there were minimal number of staff and minimal no. of facilities not even snacks provided as the hotel is so remote. And their spa, breakfast and food of room services were crazily priced, making people to think that they take advantage of their remoteness.
Prijavi ovu recenziju
Kin C. Parovi Hong Kong, 5. srpnja 2015.
comfortable place

shuttle bus is convenience, people is very nice, feel relax
9
very good
Prijavi ovu recenziju
Min K. Obitelji sa malom djecom South Korea, 2. srpnja 2015.
Grand coloane hotel. The best value for money

Vast space in the resort. Family friendly. Not expensive
9,3
Kids loved it. Although hotel was quite old, i had most of facility i needed. Gym, kids playroom, sauna etc. Just that it is isolated and cannot find any shops around the hotel
Prijavi ovu recenziju
Lee C. Grupe Hong Kong, 1. srpnja 2015.
bad

nice staff
6,3
there was no free coffee/tea/bottled water in the room and there's no any shops nearby to buy snacks and drinks at night. the water boiler was so dirty! it covered with dust so i didnt dare to use it. the price of mini bar was too expensive. i paid $40 just for a small bottle of water. i didnt try the breakfast buffet cause it was not included. but there's no breskfast provided in the restaurants nearby. i wish the hotel can provide rooms with breakfast included in a reasonable price. there's a nice swimming pool and the beds in the room were clean and comfortable.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Coloane Resort MakaoGrand Coloane Resort Makao - Interijer hotelaGrand Coloane Resort Makao - Interijer hotelaGrand Coloane Resort Makao - OkružjeGrand Coloane Resort Makao - BazenGrand Coloane Resort Makao - Soba za sastankeGrand Coloane Resort Makao - Soba za sastankeGrand Coloane Resort Makao - Igralište za golfGrand Coloane Resort Makao - Igralište za golfGrand Coloane Resort Makao - Interijer hotelaGrand Coloane Resort Makao - RestoranGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - PlažaGrand Coloane Resort Makao - KupaonicaGrand Coloane Resort Makao - VrtGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - PlažaGrand Coloane Resort Makao - Spa centarGrand Coloane Resort Makao - KupaonicaGrand Coloane Resort Makao - RestoranGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - BazenGrand Coloane Resort Makao - ApartmanGrand Coloane Resort Makao - KafićGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04