ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Coloane Resort

1918 Estrada de Hac Sa, Coloane, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Coloane Beach Resort
Grand Coloane Resort Makao - Interijer hotela Grand Coloane Resort Makao - Interijer hotela Grand Coloane Resort Makao - Okružje Grand Coloane Resort Makao - Bazen Grand Coloane Resort Makao - Soba za sastanke Grand Coloane Resort Makao - Soba za sastanke Grand Coloane Resort Makao - Igralište za golf Grand Coloane Resort Makao - Igralište za golf Grand Coloane Resort Makao - Interijer hotela Grand Coloane Resort Makao - Restoran Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Plaža Grand Coloane Resort Makao - Kupaonica Grand Coloane Resort Makao - Vrt Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Plaža
Grand Coloane Resort Makao - Spa centar Grand Coloane Resort Makao - Kupaonica Grand Coloane Resort Makao - Restoran Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Bazen Grand Coloane Resort Makao - Apartman Grand Coloane Resort Makao - Kafić Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba
Područje Coloane Broj soba: 208

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 924recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (924)
Razvrstati po:
Rene C. Parovi Macau, 23. ožujka 2015.
Only lack of dining options

Good location nice ocean view kindness staffs
8,3
Jessie C. Parovi China, 22. ožujka 2015.
a relaxing stay away from the crowd

nice view, nice pool and health club
9,3
Large room with basic décor (can't compare to those fancy new hotels in Taipa). You need to run the hot water tap for a long while before hot water arrives, so it is waste of water. We didn't know they run a shuttle service until we get there. They really should have posted those service on the website. We have a difficult time getting there by bus and foot (as hard to find a taxi after 8:00pm in Coloane area)
Julie C. Parovi South Africa, 15. ožujka 2015.
Macau magic

View, rooms and food
9,7
Amazing! The hotel is beautiful, tastefully decorated, the staff are helpful and the pool area is lovely.
Niosha M. Parovi Hong Kong, 15. ožujka 2015.
Value for Money

Big comfortable rooms with big balconies, all with a nice view, great breakfast buffet and a relaxing and cozy outdoor area.
9,7
Norma L. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 15. ožujka 2015.
Our oasis, love the place. Very clean, large rooms

Cleanliness,staff and food
10
Our stay was wonderful.Our room was so clean, very large with a great balcony overlooking the beach. We have chosen this resort three other times And will again next year. The pools are clean and well kept, as are the grounds. The staff were exceptional.the food was very good with nice presentations. We also enjoyed the quietness after an evening of gambling. The location was just right. I would highly recommend this hotel to anyone visiting Macau.i noticed they were doing a little repair work and I think once they finish painting the balconies , the it wil be the perfect getaway. We have already planned a Longer stay next year at this time.
Tak K. Solo putnici Macau, 14. ožujka 2015.
A good place to relax

Quiet, Decent and spacious
8,7
Jonathan W. Poslovni putnici United Kingdom, 8. ožujka 2015.
Great stay

staff are the best, nice environment, cosy rooms
7,7
It's probably the best hotel I've stayed in Macau. You can avoid the crowds and enjoy a nice evening. Totally recommend it!
Christelle D. Parovi Australia, 1. ožujka 2015.
Great location, big rooms

Nice big rooms and balconies
9,7
The rooms were large with big balconies. The staff were okay, just not 5 star service (more 4 star)- e.g. they didn't offer to take our bags. The breakfast was wonderful. The indoor pool and spa were cold and a bit rundown. The whole place needs to be painted.
Maria R. Obitelji sa malom djecom Spain, 27. veljače 2015.
Nice location in a quiet area

big rooms, nice location, quiet
8
It's the second time I stay at the hotel and I really like it although the hotel looks a bit old and needs desperately a lifting. the outside needs to be repainted but the rooms are very spacious and the beds very comfortable. I will stay there again.
Annie S. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 26. veljače 2015.
near beach and relax place

good view, comfortable bed and big terrace
8
good view and relax

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Coloane Resort MakaoGrand Coloane Resort Makao - Interijer hotelaGrand Coloane Resort Makao - Interijer hotelaGrand Coloane Resort Makao - OkružjeGrand Coloane Resort Makao - BazenGrand Coloane Resort Makao - Soba za sastankeGrand Coloane Resort Makao - Soba za sastankeGrand Coloane Resort Makao - Igralište za golfGrand Coloane Resort Makao - Igralište za golfGrand Coloane Resort Makao - Interijer hotelaGrand Coloane Resort Makao - RestoranGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - PlažaGrand Coloane Resort Makao - KupaonicaGrand Coloane Resort Makao - VrtGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - PlažaGrand Coloane Resort Makao - Spa centarGrand Coloane Resort Makao - KupaonicaGrand Coloane Resort Makao - RestoranGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - BazenGrand Coloane Resort Makao - ApartmanGrand Coloane Resort Makao - KafićGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05