ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Coloane Resort

1918 Estrada de Hac Sa, Coloane, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Coloane Beach Resort
Grand Coloane Resort Makao - Interijer hotela Grand Coloane Resort Makao - Interijer hotela Grand Coloane Resort Makao - Okružje Grand Coloane Resort Makao - Bazen Grand Coloane Resort Makao - Soba za sastanke Grand Coloane Resort Makao - Soba za sastanke Grand Coloane Resort Makao - Igralište za golf Grand Coloane Resort Makao - Igralište za golf Grand Coloane Resort Makao - Interijer hotela Grand Coloane Resort Makao - Restoran Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Plaža Grand Coloane Resort Makao - Kupaonica Grand Coloane Resort Makao - Vrt Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Plaža
Grand Coloane Resort Makao - Spa centar Grand Coloane Resort Makao - Kupaonica Grand Coloane Resort Makao - Restoran Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Bazen Grand Coloane Resort Makao - Apartman Grand Coloane Resort Makao - Kafić Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba Grand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba
Područje Coloane Broj soba: 208

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 804recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (804)
Razvrstati po:
Ian T. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 23. studenog 2014.
A great weekend away

The staff, the food, the location
8
Though a bit expensive (but it was a busy weekend) we had a wonderful time here and recommend it without any doubt. The kids loved it and so did the adults! The staff were fantastic and we had a thoroughly relaxing weekend.
Alessandro P. Parovi Italy, 18. studenog 2014.
chill staying, out of the city buzz life

comfort, pool, food
9,3
amazing breakfast, a bit fur from the center but every 30min shuttle bass to the center and venetian hotel and historci village
Wai-Mei C. Parovi United Kingdom, 16. studenog 2014.
Lovely resort hotel

Breakfast buffet, large room, pool
8
Great stay at the resort! Very helpful staff. Good shuttle bus service though it could be more frequent. Breakfast buffet was really good. Lovely facilities.
Elliot L. Parovi United Kingdom, 16. studenog 2014.
Relaxing

Nice friendly staff
7,7
Comfortable stay
Katty L. Solo putnici Hong Kong, 16. studenog 2014.
My stay in Grand Coloane Hotel

Quiet, relax and good pool
7
Staff is very helpful. Bathroom facilities is not quite well equipped such as no face towel. Wake up call via phone system is not working, they have to send a staff to knock at my door to wake me up.
Wai P. Parovi Hong Kong, 2. studenog 2014.
Sevices is average.enviroment is slient

Large room, plenty of place for leisure
5,3
Not so good as reception told me that I booked a two double beds in room, however I didn't have choose any type of bed during slection in Agoda.com. They didn't let me change to have a 1 king bed room due to they were busy.
Sio S. Solo putnici Macau, 1. studenog 2014.
Great view, atmosphere and environment to get away

Room view, peace
8
I m local in Macau and have an extremely busy life. I needed a break and wanted to go to somewhere for a real rest. I thought I could only achieve that when I got out of the country. Grand Coloane Resort proved that I can do it even I m in Macau.
Iris N. Solo putnici China, 27. listopada 2014.
A resonable price for room upgrade

Staff are attentive and helpful, they not only has sea view but also big balcony with beach view which I think is much better.
8
Mei Y. Obitelji sa odraslom djecom China, 26. listopada 2014.
Comfort environment

Staff are professional, location is good, room is spacious
9,3
King L. Parovi China, 4. listopada 2014.
nice experience

environment, staff and facility
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Coloane Resort MakaoGrand Coloane Resort Makao - Interijer hotelaGrand Coloane Resort Makao - Interijer hotelaGrand Coloane Resort Makao - OkružjeGrand Coloane Resort Makao - BazenGrand Coloane Resort Makao - Soba za sastankeGrand Coloane Resort Makao - Soba za sastankeGrand Coloane Resort Makao - Igralište za golfGrand Coloane Resort Makao - Igralište za golfGrand Coloane Resort Makao - Interijer hotelaGrand Coloane Resort Makao - RestoranGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - PlažaGrand Coloane Resort Makao - KupaonicaGrand Coloane Resort Makao - VrtGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - PlažaGrand Coloane Resort Makao - Spa centarGrand Coloane Resort Makao - KupaonicaGrand Coloane Resort Makao - RestoranGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - BazenGrand Coloane Resort Makao - ApartmanGrand Coloane Resort Makao - KafićGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska sobaGrand Coloane Resort Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01