Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Continental Kuching Hotel

Lot 42, Section 46, Jalan Ban Hock,, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kupaonica Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kupaonica Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Recepcija Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Predvorje Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Predvorje Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Interijer hotela Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Interijer hotela Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Bazen Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Posao Centar
Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kafić Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kafić Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 642recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (642)
Razvrstati po:
Sin Y. Grupe Malaysia, 6. srpnja 2014.
Dated hotel but quite clean and good service

It was where a conference was held, reasonable price and clean
7
Swee L. Poslovni putnici Malaysia, 27. lipnja 2014.
Pleasant

Proximity to city
8
Anis A. Grupe Malaysia, 23. lipnja 2014.
Value for money

Value, Breakfast, Centrally located
7,3
It was okay. I went to Kuching for the Rainforest World Music Festival and the staff as very helpful in guiding me where to go.. where to find good food. NEVER ORDER ROOM SERVICE! Food was served cold and taste bad!
Zarina R. Grupe Malaysia, 21. lipnja 2014.
I love the food,and the parking too :,)

Pool,Bath tub,Tv!
9,3
Best and i will find HGC at other place that i want to go!
Jeff C. Parovi Taiwan, 16. lipnja 2014.
very nice,,quiet place

clean,,guiet..location good/
8
good location,,clean room and hard "good mattress for sleeping!!only one thing jelek...wifi is worse!
Siok P. Grupe Singapore, 14. lipnja 2014.
Will recommend Pullman Kuching.

Next to Choon Hui Cafe where the Sarawak Laksa and Popiah are good.
4
Hotel is very basic. Event held at ballroom was understaffed.
Junaida E. Obitelji sa malom djecom Mali, 14. lipnja 2014.
My kids enjoyed it.

Good hospitality, clean and located near to town
8,7
Superb..!
Chin W. Poslovni putnici Malaysia, 10. lipnja 2014.
good location

clean a bit run down
6
This hotel is walking distance to town centre, convenience for look for restaurant, shopping etc but the hotel a bit run down
Marina Y. Grupe Malaysia, 9. lipnja 2014.
Okay

Best
2
Awesomely good for the first timer like me. There are a lot of interesting places around here.
Mohd A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 7. lipnja 2014.
Comfort and affordable

silent, location and value
7
two nights stay seems like feel like home. my children enjoy their pool activities and walking around sightseeing. good for small business traveler.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Continental Kuching Hotel KuchingGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KupaonicaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KupaonicaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - RecepcijaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - PredvorjeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - PredvorjeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Interijer hotelaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Interijer hotelaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - BazenGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Posao CentarGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KafićGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KafićGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A01