ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Continental Kuching Hotel

Lot 42, Section 46, Jalan Ban Hock,, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kupaonica Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kupaonica Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Recepcija Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Predvorje Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Predvorje Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Posao Centar Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Bazen
Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Bazen Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kafić Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kafić Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kafić Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kafić Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Hrana i piće Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Luksuzni salon Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Bazen
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 700recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (700)
Razvrstati po:
A R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. prosinca 2014.
plesant and comfortable for my family

staff performance, food and dining, its location for privacy
7,7
satisfy with the stay.....
Umikalthom I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. prosinca 2014.
excellent service with reasonable price

the swimming pool, room size & food
10
Awesome. My children are looking for another trip because of the swimming pool & friendly bellboy.
Awina K. Parovi Malaysia, 10. prosinca 2014.
Grand Continental Kuching

Spacious room, Strategic location & Friendly staff
8
Nurulhuda A. Poslovni putnici Malaysia, 6. prosinca 2014.
a place like home

quiet..clean..comfortable
7,3
I m happy especially with the parking space.lots of parking space compared to other hotels.its really privacy n quiet.good place to rilex n also for business or personal function.
Sapuan P. Solo putnici Malaysia, 4. prosinca 2014.
great grand continental!

humble and excellent hospitality staff, conducive room and excellent services
10
Memorable, sweet and wonderful stay..fully secured.thanks
Ngu L. Poslovni putnici Malaysia, 4. prosinca 2014.
Room a bit old but room size was fine.

Room size confortable, economic and food corn near by
7,7
I feel that the room size if fine because i stay along, the room need refurbishment. The Hsk staff need to be more visualant or taking initiative to inform the maintenance dept if any room equipment need to be fix. My room wash basin leaking since day one i check in, until i check out on the 4th day still didn't fix.
Nurulhuda A. Poslovni putnici Malaysia, 3. prosinca 2014.
nice place to stay

quiet clean and comfortable
7,3
I like to stay here because its feel like home with lots of parking space.
Max J. Poslovni putnici Malaysia, 1. prosinca 2014.
Good hotel for short stay

Staff friendliness,courtesy,anticipation to help the guests
7,7
Nurulhuda A. Poslovni putnici Malaysia, 26. studenog 2014.
nice place to stay with good location

clean comfortable and privacy
7,3
I like it because its very privacy and feels like home whenever i am at the hotel area.
Nurulhuda A. Poslovni putnici Malaysia, 20. studenog 2014.
a nice place to stay

clean quiet and comfortable
7,3
I like it very much because feels like home whenever i was at the hotel compound.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Continental Kuching Hotel KuchingGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KupaonicaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KupaonicaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - RecepcijaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - PredvorjeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - PredvorjeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Posao CentarGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - BazenGrand Continental Kuching Hotel Kuching - BazenGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KafićGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KafićGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KafićGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KafićGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Hrana i pićeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Luksuzni salonGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Bazen


AS-AGWEB-3B01