ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Continental Kuching Hotel

Lot 42, Section 46, Jalan Ban Hock,, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kupaonica Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kupaonica Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Recepcija Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Predvorje Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Predvorje Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Posao Centar Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Bazen
Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Bazen Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kafić Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kafić Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kafić Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Kafić Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Hrana i piće Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Luksuzni salon Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Continental Kuching Hotel Kuching - Bazen
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 686recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (686)
Razvrstati po:
Fatimah B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 31. listopada 2014.
Pleasant Stay

friendly staff, big rooms & reasonable room price
7,3
Pleasant stay. The rooms are big but a bit old though. The bathrooms need upgrading to suit present needs.
Nurulhuda A. Poslovni putnici Malaysia, 26. listopada 2014.
privacy and comfortble

free parking with ample space, quiet even though near the city and very clean
8,7
It waseuperb. felt like home. i m staying with piece and quiet ambiance which i neede the most after long day at business matter.
Zukifli A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. listopada 2014.
very good accomodation, worth for your money

friendly staff, safe parking lot
7,7
Ngee-Heng T. Poslovni putnici Malaysia, 30. rujna 2014.
A Pleasant Stay at Grand Continental Kuching Hotel

City centre, Clean and fiendly staff, No doubt it is old but well maintained
8,7
Overall, I am happy with the stay at this hotel. As a traveler who consider modern day style of living essential especially fast internet access, this hotel is lacking. Also, the room is rather not well lighted at the writing table portion. The bath room is also not very brightly lighted with the yellow light. Insufficient TV channels, mainly local stations only.
Mohammed I. Poslovni putnici Malaysia, 10. rujna 2014.
Not nice

Nothing nice
4,7
Sai B. Parovi Malaysia, 7. rujna 2014.
Clean and comfortable

Spacious room, cleaniness, location
9
Wei L. Poslovni putnici Malaysia, 7. rujna 2014.
B+ location. B- room , C breakfast

Staff are friendly ..room is a bit old specially toilet..not so worth on the room rate
4,7
Zainuddin M. Parovi Malaysia, 6. rujna 2014.
Pleasent view from hotel.

Cleanliness, friedly staff and niece room to staay.
8
Ahmed H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. rujna 2014.
Clean and Comfy Room

Location, clean and comfortable bed
5,7
Nur F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. rujna 2014.
My family and I enjoy our days at the hotel

1. The location was very strategic since it is located near to the town. 2. Their staffs were very friendly. 3. The price was affordable
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Continental Kuching Hotel KuchingGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KupaonicaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KupaonicaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - RecepcijaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - PredvorjeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - PredvorjeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Posao CentarGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - BazenGrand Continental Kuching Hotel Kuching - BazenGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KafićGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KafićGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KafićGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KafićGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Hrana i pićeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Luksuzni salonGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Bazen


AS-AGWEB-3A02