ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartman Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pogled
Područje Pratunam Broj soba: 176
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 6734recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (6734)
Razvrstati po:
Daniel P. Grupe Singapore, 30. ožujka 2015.
Great location at an affordable price.

Location was right beside Platinum Mall, lots of eating area within 5min walking radius, BTS Station reasonably nearby.
9,3
Lim S. Parovi Singapore, 28. ožujka 2015.
Average - Facilities quite old

Good location, good variety of breakfast
6
The furniture in the hotel room were quite worn out. The sofa had stains and the bathroom facilities were old. The air con in the room was not maintained well and there was loud rumbling noise which is disturbing when at night. Although the room was spacious, but I would rather have a smaller room and a clean one rather than a big room with worn out furniture and fittings.
Anthony W. Parovi United Kingdom, 27. ožujka 2015.
Basic hotel in a good location.

Location. Location, location.
6,7
There is very little customer appreciation shown at this hotel.Interaction by the staff is perfunctory. Not one person uttered at single word at breakfast, even the cook just nodded( they did smile). The room was not cleaned until requested by 4.30 pm in a two night stay. The room (suite) was clean and very acceptable. With all the available equipment such as microwave, sink, fridge and cupboard space, it was amazing to find no cutlery or even a bottle opener. I suppose you pay for what you get but this hotel has an air of "emperors clothes".
Muhammad A. Solo putnici Pakistan, 26. ožujka 2015.
Visit to Thailand

The responsive and caring staff
7,3
So so
Fierna F. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. ožujka 2015.
The hotel room is big enough. Even though it's a

Location
8
Very nice
Alice Y. Solo putnici Singapore, 24. ožujka 2015.
convenience

convenience
5,7
Housekeeping was getting very weak one by one day ! Finally last 2 day they never throw the rubbish! I only dislike the light are so dim not bright at all!
Leong K. Parovi Malaysia, 23. ožujka 2015.
Value of money

Good service. Clean and near market
7,3
Basically when we make a request it was respond fast. Help me to settle my problem and staffs are very helpful
Shi L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. ožujka 2015.
good location

location is near to platinum mall and pratunam market.
7
Had stayed there few times. Nice location and friendly staffs
Jack C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. ožujka 2015.
Best family hotel

Family Room,Near Shopping,Alot of Best Food
8,7
i will come again of this HOTEL.
Jack C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. ožujka 2015.
Best family room in BKK

near shopping,family room,alot food
7,7
sure i will come to stay again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartmanGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - PogledGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen


AS-AGWEB-3B03