ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartman Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran
Područje Pratunam Broj soba: 176
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 5874recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (5874)
Razvrstati po:
Ong B. Grupe Singapore, 21. srpnja 2014.
Lots of shopping!

Location, spacious suite, comfortable bed.
7,3
Tay S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. srpnja 2014.
For those who love shopping and eating

comfortable, good location, clean hotel
8
Olivia C. Poslovni putnici Indonesia, 20. srpnja 2014.
Price and location are the best

Great location, nice room, friendly staff
9
This is by far the greatest hotel. I went to Bangkok for shopping and this hotel located right beside the shopping mall and near to other big malls in Bangkok. Local food can easily found in this area.
Goh M. Parovi Singapore, 20. srpnja 2014.
Cosy but no free Wifi

Location, cosy and big room
8
Cosy bed, large bathroom, nice speakers! Location was great as well, right beside Platinum Shopping Mall. The only issue was that the Wifi is not free-access to the devices. They only allowed one device per guest to log in to their wifi and cannot be logged out/ shared. This was really inconvenient as each of us has more than 1 device to tap onto the wifi and we were not able to do so. Wifi was generally slow as well.
Lena B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. srpnja 2014.
Location Was Great

Location Size of Room Internet
7,3
The location was great within 2 mins walk to platinum. Many food stall around. Room was suite and full equipt kitchen. There is 2 wing cheaper wing is old but new wing is juts renovated. Will be back.
Rahul M. Obitelji sa odraslom djecom India, 20. srpnja 2014.
Superb

Location. Costing. Comfort.
8
Loved it. Junior suites were very good for the price and the location is all around shopping areas. all in all a superb hotel.
Ong K. Grupe Malaysia, 20. srpnja 2014.
Great location..24hrs supermarket surrounding

Nice room..convenience location closed to shopping mall...friendly staff
8
I spend 6 days in Bangkok. .With this hotel....overall I feel better and comfortable with the service. ..very closed to platinum wholesale shopping mall was the most attractive reason for customer choose to stay ...
Nga D. Obitelji sa malom djecom Canada, 17. srpnja 2014.
not worth of your money

close to shopping, food
4,7
for this trip we stayed in 6 different hotels, the Grand Diamond is the worst one.
Elliawati E. Grupe Indonesia, 16. srpnja 2014.
good enough

closew to shopping area, easy to find food and taxi
6,3
room big enough , but AC so noisy and house keeping/cleaning employee knock my door in 08.00 am, to ask if the room would be cleaned. so its disturbing because she make me awoke when I was want sleep more. Unlike other hotels supposedly providing the board with posts please clean our room/make up our room.
Craig D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 16. srpnja 2014.
Fantastic

Good size rooms, comfortable, sensational position for shopping
8,3
It was great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartmanGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - PogledGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C07