Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartman Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pogled
Područje Pratunam Broj soba: 176
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 6876recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (6876)
Razvrstati po:
Chang C. Parovi Singapore, 20. svibnja 2015.
Good location for shopper

Location is good for shopper .
7
Dara L. Solo putnici Canada, 19. svibnja 2015.
grand diamond review

friendly staff, large room, convenient location
8,7
a little difficult to speak with some staff in English. but everyone was very helpful and courteous. the room and hallways smelled like cigarettes, I am not a smoker and this bothered me a bit.
Isaac T. Grupe Malaysia, 19. svibnja 2015.
great location

near to shopping and street food.and great staff
7,7
good service leverl,good service provide by the staff
Ruifen K. Grupe Singapore, 18. svibnja 2015.
Old hotel with good location

The location is good (Beside Platinum Mall), Room is spacious and big, Breakfast with wide range of food varieties
7,3
The room is very old and the carpet has a stain patch. But the room is spacious and location is good.
Nur A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. svibnja 2015.
Great

Room staff food
9,7
Good
Serina Y. Solo putnici Singapore, 16. svibnja 2015.
convenience stay!

location, location & location!!
5
Stayed here 3 nights with my sister, overall a comfy stay. Hotel though old, but still acceptable and mattresses are very comfy for a good night sleep after a long day of walking. In fact, we are actually paying for convenience as it's location is very central and near to all shopping area like Pratunam and it's literally beside Platinum Mall. If only their staffs service can improve, it will definitely be a better experience!
Rajesh C. Obitelji sa malom djecom India, 16. svibnja 2015.
Grand Diamond Suites

Location
3,7
Breakfast is very sad, hardly any choice rooms very old would not stay there again.
M A. Obitelji sa malom djecom India, 15. svibnja 2015.
Idle place in the heart of city

staff performance, location & comfort
10
Very good location, excellent staff performance, very close for electronic market and platinum mall. Break fast is delicious, cleanness and comfort. This hotel deserve to be 5 star rating. Value for money. Swimming pool also very good. Solo travellers , business people and families all can stay here. This will be suitable for all.
Thamizh M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. svibnja 2015.
average

good location, no problem for transportation and massage was ok .
7
It was pleasant but the morning buffet turned us off as it was the same all through out our stay there for three mornings ..
Jackson G. Parovi Singapore, 15. svibnja 2015.
Reciptionist were fast to check us in. Thumbs up!

There's a living room before walking into the bedroom. 2 unit of TV & the oven to heat up yr snacks when you hungry.
9,3
Two thumbs up.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartmanGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - PogledGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen


AS-AGWEB-3A05