Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartman Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pogled
Područje Pratunam Broj soba: 176
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 7073recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (7073)
Razvrstati po:
Robert H. Parovi Australia, 1. kolovoza 2015.
Stayed here umpteen times

Location Value Breakfast
8,7
Have visited Bangkok at least 20 times. For the past few years have stayed at the Grand Diamond suites the rooms are excellent value, breakfast is catered for all different ethnic groups. Staff are all efficient, many have a ready smile. Only criticism the foyer/lobby is often crowded with other than guests.
Prijavi ovu recenziju
Meng W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. kolovoza 2015.
value for money

- good location , spacious room, value for money
7,3
Prijavi ovu recenziju
Toni F. Poslovni putnici Indonesia, 1. kolovoza 2015.
just ok

just oke
7
just oke
Prijavi ovu recenziju
Tai V. Obitelji sa odraslom djecom Vietnam, 31. srpnja 2015.
good location. it is worth staying

good location. cleanness. good food
8,3
Good to stay
Prijavi ovu recenziju
Kok K. Grupe Malaysia, 29. srpnja 2015.
3 star hotel with poor maintenance in the room

good location to the Pratunam mall
6
electric spark coming out at all plug points in room 1611 , kitchen and toilet. Make known to receptionist but maintenance staff did not rectify the situation during our stay. Someone might get electrocuted one day !!
Prijavi ovu recenziju
Phillip W. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 29. srpnja 2015.
Disappointing

Size of pool, friendly staff, Starbucks in lobby
5,7
Disappointing. Dated and worn out feel but clean, breakfast good choice and staff were excellent. Impossible to read in bed room due to inadequate lighting.
Prijavi ovu recenziju
Eleanor T. Parovi Singapore, 28. srpnja 2015.
So old.... So not cozy

Location
5
😓
Prijavi ovu recenziju
Eleanor T. Parovi Singapore, 28. srpnja 2015.
Old

Location beside platinum. 24hr MacDonalds nearby. Small super market.
5,7
Prijavi ovu recenziju
Priscilla T. Parovi Singapore, 27. srpnja 2015.
Good and Comfortable

Location, Staff and Comfot
8,7
I had a wonderful 5 days 4 night stay in the hotel. Reached the hotel at about 9.30am and was allowed to have an early check in despite the stated check in time of 2pm. The bed is really comfortable and it is really near major shopping areas like platinum mall, pratunam morning market, palladium, big c, siam area etc. The staff was really helpful in helping us to flag a metered cab to the airport and we only paid about 200 baht to the airport. Only downside is that the lift is really old and is very slow. Other than that I had a wonderful stay.
Prijavi ovu recenziju
Wei L. Parovi Singapore, 27. srpnja 2015.
Interior need to upgrade

Nothing
6,7
Not to my expectations for paying that kind of money
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartmanGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - PogledGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07