ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartman Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran
Područje Pratunam Broj soba: 176
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 6553recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (6553)
Razvrstati po:
Ahmed A. Poslovni putnici Maldives, 26. siječnja 2015.
Excellent service , value for money

The location, value for money and yes, the staff
10
Sook F. Parovi Singapore, 25. siječnja 2015.
Grand Diamond hotel

Very close to Platinum Malls which has alot of clothes n accessories. Centrally located
8
So far so gd. Reception staff a bit unfriendly
Colin N. Parovi Singapore, 25. siječnja 2015.
Grand diamond

Good location price is good and staff are alright
7
Alight
Sze M. Grupe Malaysia, 25. siječnja 2015.
Good location with reasonable price!

-location - staff performance - value for money
8
I am happy with the location. It is so convenience to go platinum mall as the hotel just beside it. You can just bring back the things that you buy from platinum mall and continue shopping. About 15-20 mins to central world, big C, Siam paragon and Siam BTS. Would definitely recommend to those shoppers who likes platinum mall a lot. Just outside the hotel there is a stall which doing passport holder, key chain, name tag with your personal name and logo, open around noon time.
Xiao X. Grupe Singapore, 25. siječnja 2015.
Disappointing stay

location
5,7
Room was kind of old and lights were dim. Poor attitude from reception. Only good thing is their location.
Warawut J. Parovi Thailand, 25. siječnja 2015.
Good location and shopping

location , shopping , standard price
8
- hotel located at good location , shopping mall , IT mall
Chuah T. Grupe Malaysia, 24. siječnja 2015.
Good Location, but receptionist sucks!

Big, Clean and Good Location
5
Everything just fine except the behaviour of the staff. Playing smartphones while we're talking/asking to her. They didnt pay respect to us.
Hjh.Noor A. Poslovni putnici Malaysia, 24. siječnja 2015.
Moderate Hotel

Location
5,3
Moderate
Lee S. Solo putnici Singapore, 20. siječnja 2015.
big room but old

big room, buffet breakfast, good service
5
given a smoking level room bcos it is the last one for twin beds, smell was horrible making the stay very unpleasant aircon was very weak, and the fan very loud, making sleepless nights lift wait was very long, hv to wait like 10 mins for the lift conclusion: not staying again
Julie L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. siječnja 2015.
Convienent location!!

Location was great! We could shop n drop off bags n shop again! Platinum being next door to the hotel, endless shopping awaits!
6,3
Room lighting was dark and my stand up shower area did not have hot water which marred my stay.. Staff was not friendly and requested for a shift in room so my family could be together as I had 5 rooms but they said the room had Aircon problem.. 2hours later I checked back again and they said still not resolved but the room was occupied with other guests when we came back.. Bad bad excuse..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartmanGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - PogledGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05