Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartman Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i piće Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Pogled
Područje Pratunam Broj soba: 176
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 6980recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (6980)
Razvrstati po:
Pe T. Obitelji sa odraslom djecom Myanmar, 30. lipnja 2015.
shopping

shopping
7,3
good
Edward C. Grupe United Kingdom, 30. lipnja 2015.
Staff was great, but room uncofortable(bed bugs)

Staff, pool, massage suit
6
Value for money, 7/10
Peggy K. Grupe Singapore, 29. lipnja 2015.
Ms

LOCATION AND REASONABLE CHARGE
7
IT WAS MY SECOND TIME STAYING AT GRAND DIAMOND SUITES. THE OVERALL EXPERIENCE IS GOOD.
Dennis N. Grupe Singapore, 28. lipnja 2015.
Great location and kitchen!

Location, Kitchen, Staff
8,7
It was a great experience. While the rooms have seen some better days, they come with a complete kitchen, similar to a seviced apartment. Full sized fridge - great for fruits! Microwave - nuking street food! Wash basin, hot plate - didn't get to use them much. Location is fantastic, with a link bridge on L2 to Platinum Mall, the motherload of shopping! The staff were always cheerful and attended to my needs quickly - when my ac went alittle wonky, the service tech
Lisna B. Poslovni putnici Indonesia, 28. lipnja 2015.
Good location and rooms

The location is near platinum mall. Great location near the main street.. The room is also big and nice.
8,3
Great.. I think its a great place to stay because of its location
Neo J. Grupe Singapore, 27. lipnja 2015.
hotel look old

good location, have a 24hrs convenient store at basement, have 2 TV in the suite
6,7
stay was ok, hotel look old, power run out during my stay and staff service was slow. Only good thing is the location is good, just beside the famous platinum mall.
Michele P. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 26. lipnja 2015.
Great location

Great location with restaurants and shopping,. We booked a fabulous private tour from the hotel. The rooms are large with a refrigerator and microwave.
8,3
Although the hotel is older the rooms are very large and it is very conveniently located with restaurants ands shopping. The breakfast buffet was wonderful too. The only negatives were the hot water for the shower and wifi issues for many.
Tan H. Grupe Singapore, 26. lipnja 2015.
Good

location,gd service
7
Good
Koh K. Parovi Singapore, 24. lipnja 2015.
Good and value for money

Good location. Excellent in customer service. Hotel cleanliness is perfect.
10
I enjoyed myself during the 3 days 2 nights stayed in Grand Diamond Suites Hotel. Almost everything is excellent and prefect. Hopefully the hotel management can do some renovations to improve the design and and decorations.
Wendy T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. lipnja 2015.
Disappointed

Convenient, great locations
4

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartmanGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - PogledGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02