ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartman Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran
Područje Pratunam Broj soba: 176
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 5986recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (5986)
Razvrstati po:
Jose B. Grupe Philippines, 28. kolovoza 2014.
Good

Location close to everything
8
Pleasant and comfortable
Sheau P. Grupe Singapore, 28. kolovoza 2014.
Room a bit dark......

Location is good..........
6,3
N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. kolovoza 2014.
Good

Clearn. Staff good .
6,3
By friend
Hua M. Grupe Singapore, 28. kolovoza 2014.
Wifi down when it rains

The bell boys to front desk are good, patient and helpful staffs
5,7
One nite the wifi was down even when's there's not rain. The cable goes down together. The key cards are faulty most of the time. We had 2 rooms then and one had moulds smell. Carpets are very old. Wifi signal of neighbor hotels are much stronger. Grand Diamond suites hotel only allows 2 equipments to be log in for each room. So if the room are occupied by a couple, once the 2 mobiles are login, you will not be able to login your iPad or laptops. Not functional if you are traveling for business.
Wai F. Poslovni putnici Malaysia, 27. kolovoza 2014.
REFRESHING

Staff (friendly, warm, courteous, hospitable), location and food
8,3
Overall room with basic facility is good. We like that the bedroom is separate with the living room. However suggest to add the following items. 1) Iron 2) More lighting (room a bit dim)
Qichen W. Parovi China, 27. kolovoza 2014.
good location

location
9,7
good hotel
Ricky H. Grupe Indonesia, 26. kolovoza 2014.
hotel is clean, staff are kind and polite.

1 word, worthy.
8,7
Sarah L. Grupe Singapore, 25. kolovoza 2014.
great location

Very good location right beside platinum mall. Easy access to everywhere and spacious rooms
9,7
Staff were all very friendly. Easy access to everywhere with good food nearby
Sim L. Parovi Singapore, 25. kolovoza 2014.
Grand Diamond Suites Hotel
4,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Patricia G. Solo putnici Philippines, 24. kolovoza 2014.
Location, location, location!

We loved the fact that it is connected to Platinum Mall and is just across Pratunam Market. The breakfast buffet offers a really good selection of great tasting food. Concierge was excellent!
8,7
We had a very pleasant stay at Grand Diamond Suites Hotel. We keep coming back to this hotel because we really like its central location. It is near all the places we frequent: Platinum Mall, Pratunam Market and the Foot Spa places which are within walking distance from the hotel. We also enjoy the wide array of items offered at the hotel's breakfast buffet.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartmanGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - PogledGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05