ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Apartman Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Kupaonica Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bazen Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centar Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bife Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restoran
Područje Pratunam Broj soba: 176
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 6441recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (6441)
Razvrstati po:
Sok B. Obitelji sa odraslom djecom Cambodia, 25. prosinca 2014.
comfortable stay.

- good location- good design for family- good facilities.
8,7
Excellent.
Joyce P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. prosinca 2014.
Nice Hotel for Family

Room Big, Location and Service
9
Nice feeling and relax with one-bed room booking. Location good.
Kheng N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. prosinca 2014.
Hotel getting rundown

The great location
8
Overall, it was good. We booked two rooms, one of the rooms had a stale smell and carpet looks damp. The drapes were torn and needs to be changed.
Maureen H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. prosinca 2014.
Run down hotel with good location

location, shopping, food
7,3
I can't stand the stale smell when we checked into the room. Hotel is very run down. Very convenient location for shopping and food.
Sufian S. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 22. prosinca 2014.
awesome. good location & very convenience .

comfort, convenient & relaxing
9
Sumitra I. Obitelji sa malom djecom Thailand, 22. prosinca 2014.
Hotel location are great

location
7
So far was great but the toilet need to upgrade
Aaron G. Grupe Singapore, 22. prosinca 2014.
Great place to rest

location: can't get any better. Right next to platinum fashion mall. Space: it's a suite so the space is naturally big. Comfort: not too much hassle.
9,3
I enjoyed my stay at this hotel. It's near the Siam shopping belt and right next to platinum fashion mall. Service wise, we didn't request for much but they were nice to let us check in early since we arrived at 7am in the morning. We got our rooms at 10am which was way earlier than the usual 2pm check in time.
Netty N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. prosinca 2014.
Good

Good Good Good
7,3
Good
Lee M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. prosinca 2014.
Great location, comfortable stay

Location, food, room comfort
7
Satisfied
Atukoralage D. Obitelji sa malom djecom Sri Lanka, 21. prosinca 2014.
I HAVE MENTIONED IT BELOW

LOCATION, ALL THE ROOMS ARE SUITES, COMFORT
7,3
WE WERE IN ROOM NO 2603 EXECUTIVE BEDROOM SUITE BETWEEN 15TH TO 21ST DECEMBER 2014.ROOM IS OK BUT CARPETS ARE VERY OLD, AND NO BODY LOTION IN THE BATH ROOM,HOTEL LOCATION IS VERY GOOD.BUT MAIN PROBLEM IS THE BREAKFAST. ALL SIX DAYS SAME BREAKFAST,WE COUDNT UNDESTAND WHY IS THAT , EVERY FOOD SAME LOCATION EVERY DAY, THEY SHOULD HAVE CHANGED THE FOOD DAY BY DAY.LAST 2 DAYS WE ATE ONLY A EGG BECAUSE WE DIDNT LIKE TO SEE EVEN.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - ApartmanGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - KupaonicaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BazenGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa centarGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BifeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestoranGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Hrana i pićeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - PogledGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02