ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Emperor Hotel

288 Avenida Comercial de Macau, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Recepcija
Grand Emperor Hotel Makao - Dvorana za fitness Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Restoran Grand Emperor Hotel Makao - Restoran Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon Grand Emperor Hotel Makao - Bife Grand Emperor Hotel Makao - Hrana i piće Grand Emperor Hotel Makao Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 300
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 617recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (617)
Razvrstati po:
Joel J. Obitelji sa malom djecom United States of America, 2. siječnja 2015.
Great hotel but a little expensive.

The location of this hotel is fantastic. You can easily get taxi's and you can easily also walk to other casino's or hotels. The staff is excellent.
9,3
The location of this hotel is fantastic. You can easily get taxi's and you can easily also walk to other casino's or hotels. The staff is excellent. Because we had a 4 month old daughter with us and they had an available room they gave us a free upgrade. The staff is extremely helpful.
Low C. Solo putnici Singapore, 1. siječnja 2015.
great food and location

crowd.food . location
10
as this is my first time staying in this hotel, they upgrade me to their executive studio room with free buffet breakfast and not to forget free mini fridge usage.there wasnt that much chinese staying here than other and it just opposite grand lisboa hotel. New yaohan shopping is next door and about 300m walk to ruin of st paul area. There is also a mcdonald just next building behind.
Buti A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. prosinca 2014.
worth for the price

clean, spacious room, good location
7,3
overall we had a great time stayed there. it's little bit crowded at the lobby but the staff is quite helpful.
Pimprapa U. Parovi Thailand, 31. prosinca 2014.
Fantastic

Location service and cleanness
10
Michelle W. Parovi Hong Kong, 31. prosinca 2014.
My stay in Macau

Location, location and location
7
Not very satisfactory. Was told to come back for the room at 2pm. But room was not available after 3.30pm. Room wasnt cleaned properly. 3 out of 4 lamps with lamp shades were out of order. However, I must admit that the staff were very friendly and willing to assist.
Shih C. Grupe Singapore, 30. prosinca 2014.
staff are helpful & friendly

Near to Senado Square/New Yaohan Shopping Mall
8,7
I was given free upgraded to Deluxe room & all of my requests for room were fulfilled. Staff are friendly & helpful to assist us except for the crew at where we were having our breakfast have a little attitude problem. Overall are great during my stay wf parents. Highly recommended!
Wee S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 30. prosinca 2014.
YNWA

Rooms were large and comfortable, staff were friendly and location was good
8,7
Very satisfied overall. I would stay here again.
Lay H. Parovi Singapore, 29. prosinca 2014.
Happy stay

Food, room and service
8,3
Phyllis C. Solo putnici Malaysia, 26. prosinca 2014.
Good stay

Friendly staff, comfortable room, clean
8
Shahril M. Parovi Singapore, 24. prosinca 2014.
Macau 4Nights

Convenient
8,7
Awesome

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - RecepcijaGrand Emperor Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel Makao - Hrana i pićeGrand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - Soba za sastankeGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - Ulaz


AS-AGWEB-3B07