Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Emperor Hotel

288 Avenida Comercial de Macau, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Recepcija
Grand Emperor Hotel Makao - Dvorana za fitness Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon Grand Emperor Hotel Makao - Bife Grand Emperor Hotel Makao Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 300
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 685recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (685)
Razvrstati po:
Ngoc P. Poslovni putnici Vietnam, 22. svibnja 2015.
great service

location, service, and value for $$
9,7
great location..walking distance to lisboa and all the attraction. great service!!
Mortensen J. Parovi Denmark, 10. svibnja 2015.
Quiet in a grand location.

Great Location in the heart of Macau City. Small compared to other hotels. Great rooms with a fabulous bed.
9,7
Free shuttle bus from the ferry, easy check in and in our room some 20 minutes after leaving immigration. The location is just perfect. In the heart of Macau city but a wee bit away from the main draft. Easy access to the small narrow old Macau streets and passages and close to main public transportation hub, where you can get transport to every corner of Macau.. The hotel is quiet, clean and friendly. It has everything we are looing for when we want a nice relaxing weekend away from home.
Kimberley L. Parovi Singapore, 6. svibnja 2015.
Great location hotel

Location, big rooms, beautiful
7,7
Great location. WAlkable to the square. About 10 mins walk. Free shuttle from ferry terminal. Big rooms, however the bed sheets are soggy. It doesn't feel clean. Bath towels are old.
Wei H. Poslovni putnici Malaysia, 24. travnja 2015.
nice room

location, room
6
my experience was not so good as the wifi are sucks, water boiler are dirty!
Ngoc P. Poslovni putnici Vietnam, 21. travnja 2015.
Exellent hotel

service, location, and room cleaness
9,3
exellent hotel, great location, and wonderful service. We check in the hotel late, and they are out of the room we book. So the hotel staff give us free upgarade, and free extra bed added to our room. Also the coneirge department give us all the info we need for next day ferry schedule. I would definily recommend this hote.
Wai Y. Parovi Malaysia, 18. travnja 2015.
Memorable Macau trip

Strategic location, good service, value for money
8
Kelly K. Solo putnici Malaysia, 14. travnja 2015.
ROOM COMFORT

ROOM COMFORT , VALUE FOR MONEY , HOTEL CONDITION GOOD
8,3
Herman H. Parovi Hong Kong, 10. travnja 2015.
Nice staff

Room was clean
8
Alice C. Grupe Singapore, 6. travnja 2015.
Good locaton

Clean spacious room, good location, helpful staff
7,7
Good experience
Lay C. Parovi Singapore, 4. travnja 2015.
Third stay

location, friendly staffs, big room
7,3
free upgrade to bigger room. staff still remember me after 6 months and provide me with very good and helpful service. near shopping

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - RecepcijaGrand Emperor Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - Soba za sastankeGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - Bife


AS-AGWEB-3B05