ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Emperor Hotel

288 Avenida Comercial de Macau, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Recepcija
Grand Emperor Hotel Makao - Dvorana za fitness Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Restoran Grand Emperor Hotel Makao - Restoran Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon Grand Emperor Hotel Makao - Bife Grand Emperor Hotel Makao - Hrana i piće Grand Emperor Hotel Makao Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 300
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 472recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (472)
Razvrstati po:
Yih C. Parovi Malaysia, 19. rujna 2014.
Good location

good location, value for money, big room
8,7
good location, value for money, big room Very near to Margaret egg tart and Da shan ba
Thanakon S. Grupe Thailand, 18. rujna 2014.
Casino employees who provide assistance terrible

delicious
8,7
Casino employees who provide assistance terrible service. Expressions and words due to the airport ticket pickup at 3fl level.
Thanakon S. Grupe Thailand, 18. rujna 2014.
Casino employees who provide assistance terrible

delicious
8,7
Casino employees who provide assistance terrible service. Expressions and words due to the airport ticket pickup at 3fl level.
Thanakon S. Grupe Thailand, 18. rujna 2014.
Casino employees who provide assistance terrible

delicious food
8,7
Casino employees who provide assistance terrible service. Expressions and words due to the airport ticket pickup at 3fl level.
Mui W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. rujna 2014.
fantastic

location, decoration, service
7,7
Nice
Cindy H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. rujna 2014.
great stay

the rooms were very spacious and beautiful. the location was great and the service at the reception by Ricky at checkin was prompt and helpful
9,3
it was better than expected and was good value for money. contrary to what i have read, the service was very good. i was pleasantly surprised when all the four rooms i booked were available at 12 noon. overall, a wonderful experience and i will stay there again. special mention Ricky at tge front desk.
Chen S. Poslovni putnici Taiwan, 4. rujna 2014.
Good location in the city

Gambling
8
Brian C. Parovi United States of America, 30. kolovoza 2014.
Great hotel

Location, cleanliness, staff help
9,7
The stay was amazing, just disappointed with Agoda and their inability to state what was given to us in the room. It would have helped if the room description with all of the added items were on the hotel receipt.
Go L. Solo putnici Malaysia, 28. kolovoza 2014.
Good and awesome hotel

Services, cleaness, location
10
Good location, there's free transport from ferry terminal to the hotel. Staffs are friendly when I had some enquiries and they answered my enquiries politely. For the cleaness, I would rate 5 because the blanket and also the toilet are very clean. You will not feel sticky when u step on the toilet floor.
Tin F. Parovi Hong Kong, 23. kolovoza 2014.
Excellent location and value for money

Hotel condition, location, and sevices
9,3
Excellent. We got a free upgrade to Executive Studio and the room was fabulous. There was an incident that some plugs were not working, but the staff was managed to solve it quickly. The buffet breakfast was good and I will definitely choose this hotel again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - RecepcijaGrand Emperor Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel Makao - Hrana i pićeGrand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - Soba za sastankeGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - Ulaz


AS-AGWEB-3B06