Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Emperor Hotel

288 Avenida Comercial de Macau, Cathedral Parish, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Recepcija Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon
Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon Grand Emperor Hotel Makao - Bife Grand Emperor Hotel Makao Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Restoran Grand Emperor Hotel Makao - Restoran Grand Emperor Hotel Makao - Restoran Grand Emperor Hotel Makao - Restoran Grand Emperor Hotel Makao - Restoran
Područje Cathedral Parish Broj soba: 300

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 756recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (756)
Razvrstati po:
Chieu Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. prosinca 2015.
Could be better

Location
4,7
So, so. Request non smoking room but room have very strong smoking smell. Room assigned to get no view n the breakfast price for child is over price as the varianty not much but charger at mop 99 which kids is small eated only.
Prijavi ovu recenziju
Anna Y. Parovi Canada, 24. prosinca 2015.
Location , location , location!

Almost all the staff we encountered provide excellent service
8,7
The only complain I have is only one floor is non smoking and we did not get the room on that floor, but that's not the hotel fault because the clientele of the hotel and most gamblers smoke, they have to accommodate that, but the hotel did their best to help us with the smell by providing air filter and freshener in the room and it helps
Prijavi ovu recenziju
Charmaine S. Parovi Australia, 17. studenog 2015.
happy stay

our room the food and casino
10
Our first stay in Macau had a wonderful holiday and will be back to stay at your wonderful hotel.
Prijavi ovu recenziju
Lee W. Poslovni putnici Malaysia, 7. studenog 2015.
good location

staff good. clean. nice.
9,7
Good location will stay there again when back to macau again. Overall everything is very good.
Prijavi ovu recenziju
Meow K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. listopada 2015.
A Great place worth return to

location, staff efficiency & value for money
8
Reservation staff, Ms. Wendy Wen's prompt reply to my email was FIRST impressive; Reception staff, Ms. Miko, after gathered my feedback that the bed is a bit old and not so comfy, reported to her superior who in turn, called me for a better understanding on my remark; Food on the third floor was ok but not the cashier who presented her sour face most of the time; Bus drivers to the Macau Ferry Terminal and Airport were rude; Hotel condition/ cleanliness did not get a full "5" grade from me was due to the strong smell of cigarettes in the lifts; Overall, this is a great hotel!
Prijavi ovu recenziju
Assam E. Poslovni putnici Australia, 24. listopada 2015.
Bling without zing

Location to old Portuguese sites
6,3
Overwhelmed by over the top gold phoneyness only saved by courteous staff. Surprised the old Buckingham guards didn't serve inside the hotel!
Prijavi ovu recenziju
Sally W. Grupe Malaysia, 28. rujna 2015.
Convenient location

Foodcourt; near to Senado Sq and eateries
8
Good pl to say in Macau city
Prijavi ovu recenziju
Tsing Y. Parovi Hong Kong, 28. rujna 2015.
Comfortable hotel

Clean, perfect location, comfortable
9
Nice clean room and big size
Prijavi ovu recenziju
Piao K. Solo putnici Taiwan, 27. rujna 2015.
Good

推薦
8,3
Prijavi ovu recenziju
Yap G. Poslovni putnici Malaysia, 28. kolovoza 2015.
Grand Emperor Hotel

location
10
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - RecepcijaGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04