ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Emperor Hotel

288 Avenida Comercial de Macau, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Recepcija
Grand Emperor Hotel Makao - Dvorana za fitness Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon Grand Emperor Hotel Makao - Bife Grand Emperor Hotel Makao Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 300
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 658recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (658)
Razvrstati po:
Sieow F. Solo putnici Malaysia, 18. ožujka 2015.
GOOD SERVICES

GOOD LOACTION, CLEAN ROOM
10
David A. Parovi Australia, 12. ožujka 2015.
Good location

Close to everything we wanted to see, Interesting lobby, Efficient staff
8,7
The hotel is well situated close to the old Portuguese highlights - Senado Square, St Dominic's Church - and we managed to visit most attractions on foot starting at the hotel. The breakfast is good and the staff very pleasant. Recommend sitting in the foyer and having a quiet beer watching the crowds of people going in and out of the hotel and Casino. There are bigger and flasher hotels and casinos but this was a nice spot to stay.
Pit T. Poslovni putnici Hong Kong, 12. ožujka 2015.
Nice Place for Business Trip

Excellent Food
9
Yongyi L. Parovi China, 10. ožujka 2015.
good location and services

location, services, clean
8
Seah B. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 4. ožujka 2015.
Satisfied experience (:

Good Customer service, Comfy bed, Bath Bomb
9,3
Good, we went to casino for a few hours though i felt that the layout wasn't as good, since thy are seperated into different floors, the place look small
Yap G. Grupe Malaysia, 3. ožujka 2015.
Good location

Food, game,
10
Chih-Wei C. Solo putnici Taiwan, 18. veljače 2015.
Nice

Good location and special outlook.
9
Tal-El R. Parovi Australia, 18. veljače 2015.
Average stay

Location
6,7
This hotel is 5 star by name only. If you take away the glitsy appearance you are left with unpleasant staff. Our check in was average but when we asked for a taxi we were told to get our own. When it came to checking out we got a cold attitude and not even a smile. The concierge department was okay but again did not go out of the way to assist. We had a sale price so not complaining and we didn't eat so can't comment on the food. Luckily we only stayed one night.
Yongyi L. Solo putnici China, 15. veljače 2015.
good location

location, nice Japanese buffet, clean
10
Wong C. Parovi Singapore, 1. veljače 2015.
Pleasant stay

location,food and ambiant
6,7
pleasant

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - RecepcijaGrand Emperor Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - Soba za sastankeGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C08