ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Emperor Hotel

288 Avenida Comercial de Macau, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Kupaonica Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Ulaz Grand Emperor Hotel Makao - Predvorje Grand Emperor Hotel Makao - Recepcija
Grand Emperor Hotel Makao - Dvorana za fitness Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Spa centar Grand Emperor Hotel Makao - Restoran Grand Emperor Hotel Makao - Restoran Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon Grand Emperor Hotel Makao - Pub/salon Grand Emperor Hotel Makao - Bife Grand Emperor Hotel Makao - Hrana i piće Grand Emperor Hotel Makao Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Emperor Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 300
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 639recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (639)
Razvrstati po:
Chih-Wei C. Solo putnici Taiwan, 18. veljače 2015.
Nice

Good location and special outlook.
9
Tal-El R. Parovi Australia, 18. veljače 2015.
Average stay

Location
6,7
This hotel is 5 star by name only. If you take away the glitsy appearance you are left with unpleasant staff. Our check in was average but when we asked for a taxi we were told to get our own. When it came to checking out we got a cold attitude and not even a smile. The concierge department was okay but again did not go out of the way to assist. We had a sale price so not complaining and we didn't eat so can't comment on the food. Luckily we only stayed one night.
Yongyi L. Solo putnici China, 15. veljače 2015.
good location

location, nice Japanese buffet, clean
10
Wong C. Parovi Singapore, 1. veljače 2015.
Pleasant stay

location,food and ambiant
6,7
pleasant
Tsz Y. Poslovni putnici Hong Kong, 1. veljače 2015.
Fair experience

Comfy bed, spacious room and good location
7,3
Cindi S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 30. siječnja 2015.
Free upgrade

Location, service, grandeur
9
Pleasantly surprised to be given a free upgrade when the receptionist found out that there were three of us traveling together even though we only booked a room for two. Spacious and clean room.
Qinghao Z. Poslovni putnici China, 28. siječnja 2015.
Great hotel

great front desk service, room big, easy access
10
it is a great stay at this hotel! Excellent front desk staff , give us enough information and great greeting with smile when we check in and check out, easy to access
Lola C. Parovi Singapore, 23. siječnja 2015.
Grand Emperor Hotel! A great Hotel to stay in:-)

Located is good, Hotel staff at good services. Breakfast is good.
8
I was checkin in a perfect room facing e Macau tower. Room was excellent except the pillows were too soft flat. Furnishings is great too. There is casinos in this Hotel.
Erica Y. Poslovni putnici Hong Kong, 20. siječnja 2015.
Good Location in the city

Nice Location
6,7
Joel J. Obitelji sa malom djecom United States of America, 2. siječnja 2015.
Great hotel but a little expensive.

The location of this hotel is fantastic. You can easily get taxi's and you can easily also walk to other casino's or hotels. The staff is excellent.
9,3
The location of this hotel is fantastic. You can easily get taxi's and you can easily also walk to other casino's or hotels. The staff is excellent. Because we had a 4 month old daughter with us and they had an available room they gave us a free upgrade. The staff is extremely helpful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - KupaonicaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - RecepcijaGrand Emperor Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - Spa centarGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - Pub/salonGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel Makao - Hrana i pićeGrand Emperor Hotel MakaoGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Emperor Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - PredvorjeGrand Emperor Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Emperor Hotel Makao - UlazGrand Emperor Hotel Makao - Soba za sastankeGrand Emperor Hotel Makao - BifeGrand Emperor Hotel Makao - RestoranGrand Emperor Hotel Makao - Ulaz


AS-AGWEB-3C04