Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Hyatt Hong Kong

1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 170recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (170)
Razvrstati po:
Khalid A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 14. siječnja 2016.
Nice Hotel

Luxury, Location, Pool
7
Nice hotel and very good service, There was a noise for ongoing constructions in the area, you need to choose staying after the project is complete.
Prijavi ovu recenziju
Rezaul C. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 2. siječnja 2016.
good location

good hotel
10
Prijavi ovu recenziju
Ho N. Parovi Hong Kong, 21. studenog 2015.
A happy stay

Staff services, hotel condition and food
10
Perfect - I got upgraded to a seaview room as it's for my hubby's birthday celebration and the staff were very helpful. The buffet breakfast was great. Hotel condition was great. Highly recommended to anyone who wants a happy hotel stay.
Prijavi ovu recenziju
Kin J. Parovi Brunei Darussalam, 26. listopada 2015.
Nice Hotel

Food was excellent. Good Location
9,7
Prijavi ovu recenziju
Monica J. Parovi Norway, 2. kolovoza 2015.
Great experience

Great service, awesome breakfast buffet, very good room standard
10
We had a wonderful time at this hotel. We had booked a mountain view room because it is less expensive, but the staff upgraded us to a harbour view room for free. Everyone were so helpful and friendly, and the rooms were fantastic. We loved this hotel!
Prijavi ovu recenziju
Sarah D. Solo putnici Australia, 25. svibnja 2015.
Fabulous

The view, the pool, the spa
9,7
2 nights.
Prijavi ovu recenziju
Siew L. Poslovni putnici Malaysia, 30. travnja 2015.
excellent stayed

attentive and friendly staffs, cleaned and tidy
8,7
nice friendly staffs around.
Prijavi ovu recenziju
Siew M. Poslovni putnici Malaysia, 28. siječnja 2015.
Brilliant hotel

newly renovated room, location and view
9
Very good newly renovated layout. Love the coffee machine with speciality brew - that's a nice touch. Love the dining/work table rather than the conventional studytable. The only thing (and very small minor one) is I'm not keen in letting the cleaner into my room as they tend to rearrange back the things in the room and I had to arrange back to the way I prefer. Also the showerhead, they will readjust it back higher. I'm not exactly tall.
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey N. Poslovni putnici Australia, 15. siječnja 2015.
excellent

gym, service, location
9
great
Prijavi ovu recenziju
Wing S. Parovi Hong Kong, 1. siječnja 2015.
Nice service level at the Club Floor

View looking over Victoria Harbour, staff friendliness at Club Floor, and food/dining
8,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand Hyatt Hong Kong Hong KongGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - OkružjeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - BazenGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - BifeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Spa centarGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - PredvorjeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - KupaonicaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - KafićGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - RestoranGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - RestoranGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - RestoranGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - RestoranGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Pub/salonGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Hrana i pićeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržajiGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Spa centarGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Spa centarGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03