Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Hyatt Macau Hotel

City of Dreams Estrada do Istmo, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 913recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (913)
Razvrstati po:
Patricia L. Solo putnici Malaysia, 30. prosinca 2015.
An enjoyable stay.

Good location and excellent service.
9,7
Wonderful. Staff were efficient and very helpful with my enquiries. ie attractions, transportation and housekeeping.
Prijavi ovu recenziju
Reina M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. prosinca 2015.
Very good service

Location, shopping and ambiance.
9,7
It was perfect and memorable. Room is very spacious and clean.
Prijavi ovu recenziju
Wong P. Parovi Canada, 7. prosinca 2015.
Comfortable and good overall service

Clean and spacious, mostly attentive staff, value for money
9,3
Prijavi ovu recenziju
Chan K. Poslovni putnici Hong Kong, 13. studenog 2015.
perfert and nice hotel

good and relaxing hotel
9,7
extremely staying for this hotel, I will come for next staying for this nice hotel. It is very good and kind service... I will never forget
Prijavi ovu recenziju
Anna M. Parovi Ukraine, 12. listopada 2015.
Great Stay

Lounge access, swimming pool, comfortable suite
10
It was great, comfortable suite with great View, especially at night. Swimming pool and lounge access are very good! Lounge access highly recommended if you are going to stay at hotel most of the time of your visiting.
Prijavi ovu recenziju
Hiu Y. Parovi Hong Kong, 21. rujna 2015.
poor location, breakfast & spa

pool, gym, staff
5,7
Prijavi ovu recenziju
Stephanie S. Parovi Australia, 10. kolovoza 2015.
highly recommended

Staff Facilties location
10
Very enjoyable. Cant wait to book another stay
Prijavi ovu recenziju
Wai M. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 29. srpnja 2015.
Friendly staff and spacious environment

Friendly staff and spacious environment
9,3
Club floor tea during 2-5pm was not up to expectation, only 1 kind of sandwich and no hot food served. Club floor 5-7pm evening cocktail time was much better ... Hot and cold foods served plus a wider selection ... Like the friendly staff and spacious environment
Prijavi ovu recenziju
Foong H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. srpnja 2015.
Comfortable and nice room

Comfortable , clean and nice
9,3
Just have issue during check in where the front desk keep delay our check in.
Prijavi ovu recenziju
Ingrid H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. srpnja 2015.
Very comfortable room

The room was very comfortable, staff were friendly, location very great
8,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand Hyatt Macau Hotel MakaoGrand Hyatt Macau Hotel Makao - PredvorjeGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Hyatt Macau Hotel Makao - BazenGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Sport i aktivnostiGrand Hyatt Macau Hotel Makao - PredvorjeGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Balkon/terasaGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Hrana i pićeGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05