ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Hyatt Macau Hotel

City of Dreams Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Apartman Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Apartman Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Apartman Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Apartman Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Apartman Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Apartman Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Predvorje Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Pub/salon Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Restoran Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Restoran Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Balkon/terasa Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Restoran
Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Restoran Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Bazen Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Spa centar Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Spa centar Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Grand Hyatt Macau Hotel Makao - Sport i aktivnosti
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 791
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 829recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (829)
Razvrstati po:
Man I. Parovi United Kingdom, 31. prosinca 2014.
Nice and friendly

The staff were friendy. The room was clean. Overall the impression was very good.
9
Angelina S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. prosinca 2014.
great hotel and great service.

nice and big room, good service staff, good location
8,3
Overall a good hotel for the money. Big rooms, and good staff. The only thing was the heater, somehow the room was not warm enough despite thermostat was set to 27 degree. Nonetheless overall a good stay..
Wang B. Parovi Taiwan, 2. studenog 2014.
Grand Hyatt Macau Hotel
10
Good
Shay S. Parovi Philippines, 22. kolovoza 2014.
very nice hotel really nice rooms nice staff

the service good the rooms are very nice the bed comfertable near the airport and the ferry
10
the service good the rooms are very nice the bed comfertable near the airport and the ferry
Rina H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. srpnja 2014.
Grand Hyatt located in City of Dreams Macau

Location, Entertainment, Food
9,3
Very Nice Hotel with spacious rooms.
Rina H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. srpnja 2014.
Nice Hotel

Good Location, Good Value, Friendly staff
8,7
My Family love this hotel
Debra N. Parovi United Kingdom, 22. srpnja 2014.
Superb Experience in Macau

First Class Service, Great Location, Amazing Club Lounge
10
Our stay at the Grand Hyatt Macau was a complete wow. Every one of the staff went out of their way to make our stay special. We recommend the club rooms and suites; access to the Club Lounge was a great bonus, with its live kitchen at breakfast and evening canapés. The hotel is adjacent to the House of Dancing Water, an easy walk to the Venetian complex and convenient for the central Cotai Strip. We thoroughly recommend this hotel and can't wait to return! Top tip is trying the hotel's Egg Tarts in the Lobby Lounge; absolutely superb!!
Ming H. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 15. srpnja 2014.
Big room

Big twin room with convenient transportation and friendly services.
9,3
Great.
Chia W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 3. srpnja 2014.
Too dark....

Fast check-in/out , friendly staff & Big room...
5,7
The lobby.. lift area.. inside the lift.. all is very dark... painting inside the room look abit creepy... Wun dare to return back to my room alone... beside that.. nth much
Jasmine C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. srpnja 2014.
Wonderful stay.

Spacious Room, Cleanliness, Friendly & Well trained Staff
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Hyatt Macau Hotel MakaoGrand Hyatt Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Hyatt Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Hyatt Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Hyatt Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Hyatt Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Hyatt Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Hyatt Macau Hotel Makao - PredvorjeGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Pub/salonGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Balkon/terasaGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - RestoranGrand Hyatt Macau Hotel Makao - BazenGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Luksuzni salonGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Luksuzni salonGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Luksuzni salonGrand Hyatt Macau Hotel Makao - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3A07