ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Lapa Macau Hotel

956-1110 Avenida da Amizade, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Lapa Macau Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Grand Lapa Macau Hotel Makao - Vrt Grand Lapa Macau Hotel Makao - Predvorje Grand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Hotel Makao - Restoran Grand Lapa Macau Hotel Makao - Restoran Grand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Hotel Makao - Restoran Grand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Hotel Makao - Interijer hotela Grand Lapa Macau Hotel Makao - Bazen Grand Lapa Macau Hotel Makao - Vrt Grand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Lapa Macau Hotel Makao - Restoran Grand Lapa Macau Hotel Makao - Restoran
Grand Lapa Macau Hotel Makao - Apartman Grand Lapa Macau Hotel Makao - Apartman Grand Lapa Macau Hotel Makao - Bazen Grand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Lapa Macau Hotel Makao - Dječji klub Grand Lapa Macau Hotel Makao - Soba za sastanke Grand Lapa Macau Hotel Makao - Sport i aktivnosti Grand Lapa Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Grand Lapa Macau Hotel Makao - Interijer hotela Grand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 416

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 750recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (750)
Razvrstati po:
Robert O. Solo putnici United States of America, 12. rujna 2014.
Great hotel. always has been, still is.

comfort, food, nice rooms.
8,3
Great macau hotel.
Wing P. Solo putnici China, 30. kolovoza 2014.
Quiet

Good View
9,3
Craig M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 24. kolovoza 2014.
Grand Lapa Macau Hotel

pool, staff, lobby
5
Poor room and overpriced
Man N. Poslovni putnici Macau, 15. kolovoza 2014.
good and reasonable price

price, cleanliness, location
8
Wai C. Parovi Hong Kong, 11. kolovoza 2014.
old hotel with below standard service

near to pier
4
no taxi station, no shuttle bus. I stayed 2 days with little enjoyment in this hotel. Bed is too soft and towel not clean enough. One thing good is the small fruit dish with knife and fork. No tissue in the bed room and useless mirrors and table with torn lighting. Don't miss the casino that is empty and dead luck for you.
Eugene L. Parovi Singapore, 27. srpnja 2014.
Don't be fooled by its old and aged facade!

Room comfort, value for money and hotel condition
9
I chose grand lapa for my macau trip because it's listed as a 5 star hotel and the price was pretty good.. so decided to give it a go. Upon getting off the cab, i had a shock and had doubts about my booking because the facade was simply too outdated and dirty (they really really could use a makeover). well nothing i could do anyway since i have already paid for it.. when i went in... my perception changed 180 degrees! it does feel grand and luxurious inside.. like how a 5 stars hotel should be. drank at their lounge, had breakfast, and ordered room service. overall i'm happy with my dining experience. price is very reasonable too. location wise, it's a 5 mins ride to all major casinos / ferry terminals room is definitely comfortable for me. spacious, clean and i hav a good view of the airport where the sea is. reasonable priced as well. one BAD point however, the facilities area is strangely 1 building away, you would hav to walk through the public path way (1 minute walk) to get there. which means if you wanna hav a swim, make sure you are nicely covered with shower robe or towel when you walk there... to avoid public eyes staring at you. lastly.. totally enjoyed my experience there.
Anurag G. Parovi India, 25. srpnja 2014.
Good Location, Nice hotel, No WiFi !!

Good location, clean rooms, friendly staff
7
Its good hotel, located close to Sands Casino and other major attractions. Only disappointment was there was no free WiFi - even in the public lobby area, c'mon this is 21st century !!
Morgan B. Solo putnici France, 19. srpnja 2014.
Well located hotel

Staff, location and food F&B
7,3
Ok the hotel is a bit old but staff make up for it. The Thai restaurant is nice and a nice option if you want to stay away the typical casino hotel while being in the center of the action. Special mention to the concierge who goes all its way to please guests.
Kyle K. Poslovni putnici United States of America, 27. lipnja 2014.
Very pleasant and low-key, nice atmosphere

Location, breakfast area, sense of place
8,3
Very nice
Wai T. Solo putnici Hong Kong, 21. lipnja 2014.
How come no free wifi there?

Near ferry price is cheap easy to find the hotel
5,7
Free wifi please ..terrible that is no free wifi in a hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Lapa Macau Hotel MakaoGrand Lapa Macau Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Lapa Macau Hotel Makao - VrtGrand Lapa Macau Hotel Makao - PredvorjeGrand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - BazenGrand Lapa Macau Hotel Makao - VrtGrand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Lapa Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Lapa Macau Hotel Makao - BazenGrand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Dječji klubGrand Lapa Macau Hotel Makao - Soba za sastankeGrand Lapa Macau Hotel Makao - Sport i aktivnostiGrand Lapa Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Lapa Macau Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - BazenGrand Lapa Macau Hotel Makao - Plesna dvoranaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3C02