Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Lapa Macau Hotel

956-1110 Avenida da Amizade, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Lapa Macau Hotel Makao - Vrt Grand Lapa Macau Hotel Makao - Predvorje Grand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Hotel Makao - Restoran Grand Lapa Macau Hotel Makao - Restoran Grand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Hotel Makao - Restoran Grand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Hotel Makao - Interijer hotela Grand Lapa Macau Hotel Makao - Bazen Grand Lapa Macau Hotel Makao - Vrt Grand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Lapa Macau Hotel Makao - Restoran Grand Lapa Macau Hotel Makao - Restoran Grand Lapa Macau Hotel Makao - Apartman
Grand Lapa Macau Hotel Makao - Apartman Grand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Lapa Macau Hotel Makao - Dječji klub Grand Lapa Macau Hotel Makao - Soba za sastanke Grand Lapa Macau Hotel Makao - Sport i aktivnosti Grand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lapa Macau Hotel Makao - Plesna dvorana Grand Lapa Macau Hotel Makao - Plesna dvorana Grand Lapa Macau Hotel Makao - Bazen Grand Lapa Macau Hotel Makao - Interijer hotela Grand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 416

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 998recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (998)
Razvrstati po:
Hoi S. Parovi Hong Kong, 8. veljače 2016.
okay

okay
5,7
Prijavi ovu recenziju
Adrian P. Grupe Philippines, 1. veljače 2016.
my security deposit has still not yet been retured

location, cleanliness, accomodatonf staffs
10
Overall stay was good except that thers no free trip from the port unlike other hotels. Also my security depisit has no yet been released for a while now
Prijavi ovu recenziju
Joe N. Parovi United Kingdom, 21. siječnja 2016.
macua 2016

value for money ,helpfull staff , very clean
9,3
very enjoyable stay
Prijavi ovu recenziju
Tong S. Parovi Malaysia, 4. siječnja 2016.
Ilocation is a weak point

Luxurious, clean and comfortable
7
Generally good
Prijavi ovu recenziju
Bee P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 4. siječnja 2016.
pleasant

staff friendliness, location
7,3
pleasant
Prijavi ovu recenziju
Hendriyanto S. Grupe Indonesia, 3. siječnja 2016.
Good place to stay

Good location, nice rooms, very fast Wifi
9,7
Grand Lapa is a good place to stay. Although there is no shuttle bus provided, but you can take shuttle bus from Sands hotel to Venetian or Ferry Terminal. It just need 2 minutes walk from Grand Lapa hotel. The room was nice and the wifi was very fast. The staffs were very helpful and can speak English. Easy to check-in and check-out.
Prijavi ovu recenziju
Loh K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. siječnja 2016.
so-so

very near to Macau Ferry Terminal
5,7
nothing much to say.
Prijavi ovu recenziju
Guang Z. Parovi China, 29. prosinca 2015.
I love the resort, thermal pool, Filipino staffs

Resort, gym, filipino staff
7,3
It was a pleasant stay. I enjoyed the resort so much and the breakfast or course. Filipino staffs are very helpful and the chinese man from housekeeping in 7th flloor is so kind too. Always ask me if i want my room to be cleaned up.
Prijavi ovu recenziju
Raymond C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. prosinca 2015.
Friendly service

Service, good location & value
8,7
Enjoyed the stay because of the service
Prijavi ovu recenziju
Max Z. Parovi Germany, 27. prosinca 2015.
stylish

stylish, location, atmosphere
8
The hotel has a stunning lobby and the rooms also have a portuguese flair. Rooms and all are not bad, but could use a make over soon. It is directly next to the Sands casino, and when you use the back exit you directly get to the business district of Macau.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Lapa Macau Hotel MakaoGrand Lapa Macau Hotel Makao - VrtGrand Lapa Macau Hotel Makao - PredvorjeGrand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - BazenGrand Lapa Macau Hotel Makao - VrtGrand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Lapa Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Dječji klubGrand Lapa Macau Hotel Makao - Soba za sastankeGrand Lapa Macau Hotel Makao - Sport i aktivnostiGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Plesna dvoranaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Plesna dvoranaGrand Lapa Macau Hotel Makao - BazenGrand Lapa Macau Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Lapa Macau Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Lapa Macau Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Lapa Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Lapa Macau Hotel Makao - BazenGrand Lapa Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Lapa Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01