Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Lapa Macau Hotel

956-1110 Avenida da Amizade, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1044recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (1044)
Razvrstati po:
Wai Y. Parovi China, 22. svibnja 2016.
Good
4,7
Good
Diana D. Grupe Malaysia, 19. svibnja 2016.
Elevators
4,7
We need to q-up so long
Sam H. Parovi Hong Kong, 15. svibnja 2016.
Bed size
4
Before I book one king size bed but I arrived at frontdesk she said no this bed.if need wait more than one hour.of course I wait because I go with girlfriend.then reception give room to me until 16:30. So terrible
Ho F. Solo putnici United Kingdom, 14. svibnja 2016.
Not a bad hotel, but certainly some improvement is
4,7
An aged hotel with excellent restaurants and recreation facilities. Wasn't expecting too much from the room since it was cheap, but I still find it hard to believe that guests were not allowed to use the fridge inside the room. I don't need a mini-bar (though I would be very willing to pay for it if that was an option), I just want to have a fridge to keep my drinks cold. They could have provided me an empty fridge. Hard to believe a hotel in Macau nowadays would not let the guests using the fridge. Another minor thing was, the plug of the bath-tub was broken. Other than that, I still enjoyed my stay there because of the food and swimming pool.
Nicholas F. Parovi Hong Kong, 11. svibnja 2016.
Right Close to the Museum
5,7
Yes, the hotel is a little old, but we aren't the gambling type, therefore, it is perfect for us. Without the gambling crowd, it is much less complicated. We enjoyed the pool and the friendly staff. Just a suggestion: spray down the room with the perfume that is used in the toilet to get rid of the mildewy smell.
Rodney B. Parovi Philippines, 18. travnja 2016.
The best pool in the city
6,7
Apart from having the best pool in the city the hotel is a great place to stay and relax with excellent facilities and rooms and wonderful staff and great location.
Thanabadee S. Poslovni putnici Thailand, 17. travnja 2016.
Great location
4,7
Hotel have a great location ,calm near big casino and ferry port but room and facility was so old.
Rodney B. Parovi Philippines, 14. travnja 2016.
the best of the best swimming and childrens facili
6,7
The hotel is excellent value having the best swimming facility in the city, great rooms and friendly staff
Thomas D. Obitelji sa odraslom djecom France, 1. travnja 2016.
Nice stay
5,3
-
Ka W. Parovi Hong Kong, 28. ožujka 2016.
Good location but outdated facilities
4,3
The stay is generally nice and pleasant but the room definitely needs to be renovated.
1 od 1 recenzija
Grand Lapa Macau Hotel MakaoGrand Lapa Macau Hotel Makao - BazenGrand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Lapa Macau Hotel Makao - ApartmanGrand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Dječji klubGrand Lapa Macau Hotel Makao - Soba za sastankeGrand Lapa Macau Hotel Makao - Sport i aktivnostiGrand Lapa Macau Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Lapa Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Prijevoz u bliziniGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Hotel Makao - Soba za sastankeGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Hotel Makao - BazenGrand Lapa Macau Hotel Makao - Soba za sastankeGrand Lapa Macau Hotel Makao - BazenGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - Prijevoz u bliziniGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Pub/salonGrand Lapa Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Hotel Makao - RestoranGrand Lapa Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Lapa Macau Hotel Makao - PredvorjeGrand Lapa Macau Hotel Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Hotel Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02